Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

papildināts Aguero oficiāli kļuvis par "City" futbolistu; Bendtners pametīs "Arsenal"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Aguero oficiāli kļuvis par "City" futbolistu; Bendtners pametīs "Arsenal"
Serhio Aguero (priekšplānā)
Foto: AP/Scanpix

Oficiāli noslēgts viens no šīs vasaras lielākajiem darījumiem futbola transfēru tirgū – Serhio Aguero šodien noslēdzis piecu gadu līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester City", kurš par uzbrucēju tā iepriekšējiem saimniekiem Madrides "Atletico" samaksās 35 miljonus mārciņu. Tuvu Premjerlīgas pamešanai ir Londonas "Arsenal" uzbrucējs Niklass Bendtners.

23 gadus vecais Aguero "City" pievienojies pēc diezgan ilga baumu un pārrunu perioda. Šodien futbolists beidzot parakstīja līgumu ar Mančestras vienību – uz pieciem gadiem. Pārejas summa oficiāli paziņota nav, tomēr ir informācija, ka tā esot aptuveni 35 miljoni mārciņu, tātad jauns "City" rekords. Tāpat kļuvis zināms, ka Aguero spēlēs ar 16. numuru (ar šādu numuru spēlē arī Argentīnas izlasē, "Atletico" rindās – 10.), bet viņa alga būs 200 000 mārciņu nedēļā. Pirmo reizi "City" rindās viņu varēs redzēt jau šajā nedēļas nogalē, kad klubs piedalīsies Dublinas Superkausā.

"City" šodien veikusi vēl vienu darbību transfēru tirgū – Maikls Džonsons (23) uz vienu gadu izīrēts "Leicester City". Pussargs pēdējo divu sezonu laikā Mančestras sastāvā ticis reti, turklāt pagājušajā sezonā viņam patraucēja arī nopietns savainojums.

Dāņu uzbrucējs Niklass Bendtners (23), kurš pārstāv Londonas "Arsenal", ir tuvu, lai pārceltos uz Portugāles vienību Lisabonas "Sporting". Futbolists, kurš "Arsenal" spēlē gandrīz visu savu karjeru (uz vienu sezonu bijis izīrēts "Birmingham City"), tā īsti iekarot vietu pamatsastāvā nav spējis un tagad visticamāk par deviņiem miljoniem mārciņu pārcelsies uz "Sporting". Jāpiebilst, ka nesen "Arsenal" iegādājās Bendtneram jaunu konkurentu uz vietu sastāvā – Žervinjo.

Jau pirms pāris dienām klubu nomainīja Kenijs Millers (31). Skotijas izlases uzbrucējs tikai pirms pusgada pārcēlās uz turku "Buraspor", taču nespēja iejusties un pieprasīja pārdošanu. Turpmāk Millers spēlēs Čempionāta klubā "Cardiff City". Jāpiebilst, ka 2010./11. gada sezonas pirmajā pusē, vēl pirms pāriešanas uz "Buraspor", Millers Glāsgovas "Rangers" sastāvā Skotijas Premjerlīgā 18 mačos guva 21 vārtus, rādītāju, kuru neviens tā arī nepārspēja.

Tāpat kārtējo papildinājumu ieguvis ambiciozais Francijas PSG. Šovakar oficiāli tika prezentēti divi jauni spēlētāji - Mali pussargs Mohameds Sisoko un vārtsargs Salvatore Sirigu. 26 gadus vecais Sisoko pārstāvējis tādus klubus kā "Auxerre", "Valencia" un "Liverpool", bet kopš 2008.gada bija Turīnas "Juventus" rindās. Itālijas klubs par pāreju saņems septiņus miljonus eiro. Savukārt potenciālais Nikolā Dušē dublieris Sirigu pirms tam spēlēja "Palermo".

PSG bez šiem futbolistiem šovasar papildinājies arī ar Dušē, Milanu Biševacu, Kevinu Gameiro, Žeremiju Menē un Blēzu Matuidī. Paredzams, ka PSG vēl veiks vienu ļoti skaļu pirkumu, un tas acīmredzot varētu būt Havjers Pastore - kā vēsta Itālijas prese, argentīnietis PSG pievienosies jau piektdien, bet "Palermo" iegūs ap 45 miljoniem eiro. Ja tā notiks, Pastores pāreja kļūs par dārgāko darījumu Francijas futbola vēsturē.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com
Goal.com

  -2 [+] [-]

, 2011-07-28 22:10, pirms 13 gadiem
Paldies dievam, koka kāts Bendtners būs prom!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-07-28 22:57, pirms 13 gadiem
Galīgi nepriecājos par PSG bruņošanos.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-28 23:07, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Galīgi nepriecājos par PSG bruņošanos.
Katariešiem daudz naudas, frančiem iemesls cepties, vismaz kaut kas sāk kustēties arī pie viņiem.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-28 23:12, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Katariešiem daudz naudas, frančiem iemesls cepties, vismaz kaut kas sāk kustēties arī pie viņiem.
Frančiem arī superzvaigžņu deficīts nav bijis par šķērsli, lai ierādītu vietu vairumam Eiropas superklubu kaut vai tajā pašā Čempionu līgā. Prieks, ka nauda nevar visu.

     [+] [-]

, 2011-07-28 23:17, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Frančiem arī superzvaigžņu deficīts nav bijis par šķērsli, lai ierādītu vietu vairumam Eiropas superklubu kaut vai tajā pašā Čempionu līgā. Prieks, ka nauda nevar visu.
Nu īstenībā var gan visu, tas pats Real šī gadsimta sākumā ir tiešs pierādījums tam ka nauda var visu.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-28 23:29, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu īstenībā var gan visu, tas pats Real šī gadsimta sākumā ir tiešs pierādījums tam ka nauda var visu.
Bet "Barcelona" savukārt ir pierādījums pretējam. Izaudzināt pašiem savu komandas kodolu, kurš ir spēcīgākais pasaulē...nu, tas vienkārši nevar nepriecēt futbola mīļotājus, kurus nogurdinājusi nebeidzamā zvaigžņu ceļošana no kluba uz klubu. "Real" ir spilgts pierādījums tam, ka izcilu komandu nevar nopirkt, tā tik un tā būs jāveido, bet tas prasa laiku (starp citu, arī "Real" gadījumā). "Barcelona" šajā ziņā ir soli priekšā visiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-28 23:45, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Bet "Barcelona" savukārt ir pierādījums pretējam. Izaudzināt pašiem savu komandas kodolu, kurš ir spēcīgākais pasaulē...nu, tas vienkārši nevar nepriecēt futbola mīļotājus, kurus nogurdinājusi nebeidzamā zvaigžņu ceļošana no kluba uz klubu. "Real" ir spilgts pierādījums tam, ka izcilu komandu nevar nopirkt, tā tik un tā būs jāveido, bet tas prasa laiku (starp citu, arī "Real" gadījumā). "Barcelona" šajā ziņā ir soli priekšā visiem.
vismaz Audi kauss,kur Barca ar lielākoties B kommandas spēkiem izcīnīja pirmo vietu,liek domāt ka Realam vēl vajadzēs ilgu laiku un daudz naudas transfēros,lai šo plaisu kaut samazinātu(Thiago vienkārši monstrs,ko vien vērti viņa otrie vārti pret bayern,pluss vēl Fontas,Jonatans un Montoja ar Bartu,kas šoreiz nespēlēja)

  +2 [+] [-]

, 2011-07-28 23:50, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu īstenībā var gan visu, tas pats Real šī gadsimta sākumā ir tiešs pierādījums tam ka nauda var visu.
nu neteiksim,viņi nopirka reāli tikai Zizu un Figu,lai gan tam laikam par ekstra summām Kasiljes Salgado Hierro Rauls Morientes Guti un tas pats Roberto Karloss un Redondo jau bija tikpat kā savējie,tā teikt vairāk jau uzlika punktu uz i pie tā kas pietrūka(laikam Ronaldo piemirsu,bet tas nemaina faktu),kommanda jau bija ideāla

     [+] [-]

, 2011-07-28 23:55, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: nu neteiksim,viņi nopirka reāli tikai Zizu un Figu,lai gan tam laikam par ekstra summām Kasiljes Salgado Hierro Rauls Morientes Guti un tas pats Roberto Karloss un Redondo jau bija tikpat kā savējie,tā teikt vairāk jau uzlika punktu uz i pie tā kas pietrūka(laikam Ronaldo piemirsu,bet tas nemaina faktu),kommanda jau bija ideāla
Behems arī tur bija

  +1 [+] [-]

, 2011-07-29 00:12, pirms 13 gadiem
fakucis rakstīja: Behems arī tur bija
Bekhemps bija vēlāk,tad,kad sāka pirkt tos ar kuriem var vairāk krekliņus pārdot,nevis tos ko reāli vajag laukumā,lai gan Kapello laikā Beks parādīja,ka var būt lietaskoks

     [+] [-]

, 2011-07-29 00:17, pirms 13 gadiem
man tik viens jaut autoriem,tas ka Aguero pārceļas uz MC protams ir svarīgi,vai jebkurš Real jaunieguvums,bet par to ka Sančes no Udineses uz Barcelonu pārvācās,ne par to mazāko naudu un par viņu cīnijās puse Eiropas top klubi un vismaz pusi vasaras,par to vien nienā rakstā maziņš pieminējums?????

     [+] [-]

, 2011-07-29 03:44, pirms 13 gadiem
Nu psc pirkt futbolistu pa 45 eiraam, kuram nav nekaada skila, ka tik uzbrukuma noslegumaa vai momentaa bliezt pa bumbu..., es gar zemi. Tie PSG araabu iipashnieki tochna ir apkurjenie vai arii vinji cer ka shameejais NEREAALI atveersies un peec 1-2 gadiem vinju varees pa veel nereaalaaku pikji kaadam superklubam iesmeereet.

     [+] [-]

, 2011-07-29 08:46, pirms 13 gadiem
Momo ir prom Paldies, Momo par šīm fantastiskajām sezonām, īsts cīnītājs! Bet par Sirigu nepiekritīšu, manā skatījumā nr. 1 PSG klubā. Es gan nezinu, kas tas par Dušē, bet Itālijas izlases 3.nr. noteikti ir augstākas kvalitātes nekā ierindas francūzis. Žēl, domāju, ka ar šo gājienu Salvatore no izlases attālinās, kgan bija tik laba iespēja nostiprināties kā 2. nr. Viviāno nopietnu traumu dabūjis.

  -2 [+] [-]

, 2011-07-29 09:29, pirms 13 gadiem
Nu man liekas,ka butu jatiek valja no Balotelli. Nu nav vinsh komandas speletajs. City ir pietiekami daudz labu vartu gusanas meistaru,lai so kadru aizsutitu uz kadu citu vietu.
Un man liekas,ka Pastores cena ir krietni uzskruveta. Kam klubam par sadu naudu vel neesosu zvaigzni. Varbut nemaz neklus par zvaigzni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-02 12:43, pirms 13 gadiem
Bendteneram karjera Arsenal sastāvā ne pavisam neizvērtās tā kā bija gaidāms, tāpēc pāreja uz citu klubu būtu loģiska. Par viņu interesējoties Stoke City, kā arī klubi no Bundeslīgas. Tagad, kad Arsenal ir Džervinjo, Bendtneram vietas tur vairs nav.

Žēl, ka Aguero pārgāja uz City, būtu viņu gribējies labāk redzēt kādā citā komandā. Tur viņš var pazust. Džeko, Tevess, Adebajors, Aguero - kurš būis rezervists?

PSG pamatīgi iepērkas, taču kaut kā neticu, ka iegūs arī Pastori. Sisoko ir kārtējais labais papildinājums, bet domāju, ka Pastore paliks Itālijā vai galu galā nonāks Anglijā.

     [+] [-]

, 2011-08-12 16:08, pirms 13 gadiem
Ne tikai vien Bendtners būs prom, Fabregass taisās uz Barca(šogad pat ticami izskatās) un Nasri uz Man city gatavojas pāreja(vai arī kādu citu klubu)