Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas izlases aizsarga Marselu savainojums nav nopietns

Rolands Eliņš

Brazīlijas izlases aizsarga Marselu savainojums nav nopietns
Marselu
Foto: Thiago Bernardes/PACIFIC /SIPA/Scanpix

LETA. Brazīlijas vadošā futbolista Marselu savainojums, kas tika gūts aizvadītajā Pasaules kausa finālturnīra grupu turnīra mačā pret Serbiju, nav nopietns, informē Brazīlijas Futbola konfederācija (CBF).

Jau ziņots, ka Brazīlija trešdien Maskavā E apakšgrupas mačā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Serbiju, spēles sākumā savainojumu gūstot malējam aizsargam un vienam no Brazīlijas komandas līderiem Marselu.

Marselu laukumu atstāja jau desmitajā minūtē, viņa vietā nākot Filipe Luīšam. Sākotnēji tas raisīja jautājumus par iespējamo aizsarga savainojuma nopietnību, taču, kā apstiprinājusi CBF, Marselu spēli pret Serbiju nevarēja turpināt muguras muskuļu krampju dēļ.

Madrides "Real" futbolists šobrīd atgūstas no muguras krampjiem un jūtas labi. Gaidāms, ka Marselu laukumā atgriezīsies jau nākamajā mačā, kad Brazīlija astotdaļfināla cīņā pirmdien spēkosies pret Meksiku.

Brazīlija ir šī brīža titulētākā komanda Pasaules kausa izcīņu vēsturē, kas prestižajā turnīrā kopumā triumfējusi piecas reizes. Tikmēr ar četriem tituliem seko Vācija un Itālija, kas šim turnīram nemaz nekvalificējās. Vēl divus titulus ir izcīnījusi Argentīna un Urugvaja.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-06-29 15:47, pirms 6 gadiem
Kazmirskis arī ir baigi labs.