Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Holannam pieci vārti nepilnā stundā, ''City'' ar sagrāvi Lūtonā iesoļo FA kausa 1/4 finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Holannam pieci vārti nepilnā stundā, ''City'' ar sagrāvi Lūtonā iesoļo FA kausa 1/4 finālā
Ērlings Holanns. Foto: IMAGO/Colorsport/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa ceturtdaļfinālā šovakar ar pārliecinošu uzvaru iesoļoja Mančestras ''City'', kas izbraukumā ar 6:2 sagrāva ''Luton Town''.

• Holanns pirmos vārtus guva jau trešajā minūtē, kad teicami atvērās un pēc Kevina de Breines piespēles pārspēja pieredzējušo Lūtonas vārtsargu Timu Krulu.

• 18. un 40. minūtē Holanna un de Breines sadarbība nokārtoja 3:0 ''City'', trīs vārtus norvēģim un trīs piespēles beļģim.

• 38. minūtē Pepam Gvardiolam nācās veikt piespiedu maiņu. Savainojumu guvušo Džeku Grīlišu nomainīja Žeremī Dokū.

• Pirmā puslaika pēdējā minūtē Džordans Klārks ar izcilu tālšāvienu iepriecināja arī mājinieku līdzjutējus, pārspēdams Štefanu Ortegu.

• Otrā puslaika ievadā tas pats Klārks jau atgrieza intrigu, panākot 2:3, bet 55. minūtē Holanns nokārtoja pokeru – arī šoreiz pēc Kevina de Breines piespēles, atjaunodams divu vārtu pārsvaru.

• 58. minūtē Holanns iesita savus piektos vārtus mačā, bet 72. minūtē Mateo Kovačičs uzstādīja mača galarezultātu, uzvaru ar 6:2 svinot Mančestras ''City''.

• Holanns kļuva par pirmo futbolistu, kurš Mančestras ''City'' kreklā divreiz spējis iesist piecus vārtus. Pirmo reizi norvēģis to paveica pagājušā gada 14. martā, kad UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā iesita piecus golus uzvarā ar 7:0 pret ''Leipzig''.

• Papildlaikā Čempionāta jeb pēc spēka otrās līgas līdere ''Leicester'' ar 1:0 viesos pārspēja Premjerlīgas klubu ''Bournemouth''. Uzvaras vārtus papildlaika 105. minūtē guva Ganas uzbrucējs Issakū Fatavū.

• Pēcspēles sitienu sērijā Ņūkāslas ''United'' ar 2:1 viesos pārspēja Blekbērnas ''Rovers''. Laukuma saimnieki nerealizēja izšķirošo pēcspēles sitienu.

FA kauss, astotdaļfināli

PārisRezultātsPārisRezultāts
Coventry – Maidstone5:0Luton – Man. City2:6
Blackburn – Newcastle1:2 (3:4 p.s.s.)Bournemouth – Leicester0:1 P
Chelsea – Leeds28.02.Liverpool – Southampton28.02.
Nottingham – Man. United28.02.Wolves – Brighton28.02.

     [+] [-]

, 2024-02-28 15:27, pirms 3 mēnešiem
kā De Bruine ir atpakaļ no traumas, tā Holands sit iekšā...un te ir būtisks jautājums - kurs ir labāks?...es saku, ka Kevins, kaut arī norvēģis iesit piecus...nu, es pensionārs arī vismaz vienu no tiem goliem iesistu, ko padeva beļģis!

     [+] [-]

, 2024-02-28 17:27, pirms 3 mēnešiem
dakots rakstīja: kā De Bruine ir atpakaļ no traumas, tā Holands sit iekšā...un te ir būtisks jautājums - kurs ir labāks?...es saku, ka Kevins, kaut arī norvēģis iesit piecus...nu, es pensionārs arī vismaz vienu no tiem goliem iesistu, ko padeva beļģis!
Reālajā dzīvē redzēti tādi eksperti no 5m aizsitot garām faktiski tukšiem vārtiem pēc izcilas piespēles.