Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančīni neapmierināts ar kalendāru, "United" paliek bez centra aizsargiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mančīni neapmierināts ar kalendāru, "United" paliek bez centra aizsargiem
Roberto Mančīni
Foto: AP/Scanpix

Premjerlīgas līdervienības "Mancheser City" galvenais treneris Roberto Mančīni pēc bezvārtu neizšķirta pret "West Brom" pauda sašutumu par "Liverpool" priekšrocībām gadu mijas kalendārā.

"City" nākamā spēle būs 1. janvārī izbraukumā pret "Sunderland", bet 3. datumā savā laukumā jātiekas ar "Liverpool" (šodien 1:1 pret pastarīti "Blackburn"). Savukārt "Liverpool" pirms 3. janvāra spēles ar "City" būs par divām brīvdienām vairāk, jo liverpūlieši spēlēs 29. decembrī, savās mājās uzņemot "Newcastle".

"Man nepatīk tas, ka mums jāspēlē 1. un 3. janvārī, bet "Liverpool" spēlēs 29. decembrī un pret mums 3. janvārī. Divu dienu starpībai nevajadzētu būt, tas nav pareizi. Nezinu iemeslus, varbūt TV dēļ. Spēlēt divreiz 48 stundu laikā var daudz ko mainīt, taču būsim koncentrējušies," nepatiku par kalendāra īpatnībām izteicis Roberto Mančīni.

"City" vadītājs apzinās, ka galvenajai konkurentei "United" ir vieglāks kalendārs (čempioni spēlēs ar "Blackburn" un "Newcastle"): "Domāju, ka "United" uzvarēs nākamo spēli, bet mums pret "Sunderland" izbraukumā neklāsies viegli. 48 stundas vēlāk jāspēlē atkal, tomēr esmu pārliecināts, ka varam izdarīt darbu. Ja vēlamies izcīnīt titulu, būs labi jānospēlē pret "United", kam ir stipra komanda."

"United" šodien izcīnīja otro 5:0 uzvaru pēc kārtas, sagraujot "Wigan". Kārtējā uzvara tika izcīnīta ar zaudējumu sastāvā. Vairāk par 45 minūtēm nespēja nospēlēt centra aizsargs Džonijs Evanss, kurš šodien pirmajā puslaikā spēlēja pārī ar Maiklu Keriku, kura īstā pozīcija ir centra pussargs. Čempioniem šodien veselības problēmu dēļ nevarēja palīdzēt Rio Ferdinands (muguras savainojums), Kriss Smolings un Fils Džounss (abi apslimuši). Nemanjam Vidičam sezona jau beigusies.

Evanss kājas savainojuma dēļ nevarēs spēlēt divas nedēļas, pēc spēles apstiprināja "United" galvenais treneris Alekss Fergusons, norādot, ka daudzie savainojumi neizbēgami izdara spiedienu uz komandu.

Tāpat kā "City", šodien tikai neizšķirtu varēja izmocīt arī "Chelsea", kas savā laukumā nospēlēja 1:1 ar "Fulham". Londonieši no abām Mančestras komandām atpaliek 11 punktus. Komandas galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs faktiski noraksta titulu: "Būs grūti. Ja mums izdotos labs decembris (seši punkti no mājas spēlēm), tad vēl piedalītos cīņā par titulu. Ja abas Mančestras komandas nepaklups, mums būs ļoti grūti."

Izmantotie resursi:
Telegraph.co.uk - Telegraph online, Daily...
Sporting Life - Sports News | Live Football...
ESPN.co.uk | Football, Cricket, Rugby, F1,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-12-26 23:34, pirms 12 gadiem
Real_Fun rakstīja: Vidičs ir atlaists?
trauma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-12-27 00:14, pirms 12 gadiem
Nice

  -2 [+] [-]

, 2011-12-27 00:16, pirms 12 gadiem
ottolarijs rakstīja: pipļaks, tākā citiem nebūtu jāspēlē. uzlaid Tevesu, ja nav kas spēlē
Uzlaist spēlētāju, kuram vispār uzspļaut šim klubam. Labs "risinājums"

  -1 [+] [-]

, 2011-12-27 01:14, pirms 12 gadiem
nu nav jau tik traki,tūlīt atvērsies transfēru logs,gan jau SAF dabūs kādu kam centrā spēlēt(lielākais kandidāts Keihils no Everton),nu bet Mančini var jau runāt,it kā nezināja kalendāru jau iepriekš,jācīnās nevis jau jāsāk meklēt ataisnojumi pirms spēlēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-27 12:30, pirms 12 gadiem
nu jā,bez centriem būs grūti pat pret Blackburn,bet jādar viss lai nezaudētu punktus un gan jau SAF ir kas padomā....par ko gan Mačini raud???varētu padomāt ka viņam trūktu ko laist laukumā,vienīgais ka itālis nevar izlemt kuru laist

     [+] [-]

, 2011-12-27 13:29, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: nu nav jau tik traki,tūlīt atvērsies transfēru logs,gan jau SAF dabūs kādu kam centrā spēlēt(lielākais kandidāts Keihils no Everton),nu bet Mančini var jau runāt,it kā nezināja kalendāru jau iepriekš,jācīnās nevis jau jāsāk meklēt ataisnojumi pirms spēlēm
99% ka MU vispār janvārī nevienu nenopirks. Šoreiz tomēr drīzāk ticu SAF ka pirkumi nav nepieciešami, ja nu vienīgi tiešām parādīsies lieliska iespēja iegādāties kādu vajadzīgu spēlētāju. Un ja arī pirkumi būs, tad noteikti nepirks centra aizsargu. Nepirks taču sesto nominālo centra aizsargu tikai tāpēc, ka Vidičs izkritis uz visu sezonu un pārējie īslaicīgi izkrituši no sastāva... Pret Blackburn jau nu būtu jāuzvar arī ar šobrīd pieejamo sastāvu, un tad jau atgriezīsies vairāki traumētie spēlētāji

     [+] [-]

, 2011-12-27 14:04, pirms 12 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: SHITY!!!!!!!! FCK u Shity!

Glory United!
nu kur var tik stulbi un truli rakstīt šādus bezjēdzīgus sūdus... tas tikai paraaada ka tavs intelekts ir visai zems.

     [+] [-]

, 2011-12-27 14:20, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Man vienalga, kurš ņem CHE MU MC, jo man vairāk tīk TH LIV un ARS
bet ja šitā MU neiet ar sastāvu, tad gribētos, lai MU paņem
Tu EPL fano uzreiz par 3 komandām? Turklāt par komandām, kuru starpā ir diezgan liela rivalry, kā, piemēram, Arsenal un Spurs.
Par United. Patiešām šogad ļoti neiet ar traumām. EPL United ir ''līderi'' traumēto spēlētāju ziņā. Cik zinu, arī nevieniem citiem Eiropas top superklubiem nav tāda injury list, kas norāda uz to, ka pašreizējā situācija United nav tikai neveiksmīgu apstākļu sakritība. Pieļauju, ka kkur ar slodzēm pirmsezonas periodā pāršāvuši MU fiziskās sagatovotības treneri, un tas arī ir novedis pie šadas situācijas. Pozitīvais ir tas, ka daudziem traumas nav ilgtermiņa, tāpēc daži jau varēs, kā ABa minēja, atgriezties spēlē pret Newcastle.

     [+] [-]

, 2011-12-27 23:04, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: 99% ka MU vispār janvārī nevienu nenopirks. Šoreiz tomēr drīzāk ticu SAF ka pirkumi nav nepieciešami, ja nu vienīgi tiešām parādīsies lieliska iespēja iegādāties kādu vajadzīgu spēlētāju. Un ja arī pirkumi būs, tad noteikti nepirks centra aizsargu. Nepirks taču sesto nominālo centra aizsargu tikai tāpēc, ka Vidičs izkritis uz visu sezonu un pārējie īslaicīgi izkrituši no sastāva... Pret Blackburn jau nu būtu jāuzvar arī ar šobrīd pieejamo sastāvu, un tad jau atgriezīsies vairāki traumētie spēlētāji
Tikai nesaki, ka Keihila (ne Evertonas Keikila, lol) iegūšana un Vidiča pārdošana būtu slikta ideja.

     [+] [-]

, 2011-12-28 10:06, pirms 12 gadiem
JezusKristus rakstīja: Tikai nesaki, ka Keihila (ne Evertonas Keikila, lol) iegūšana un Vidiča pārdošana būtu slikta ideja.
Es domāju, ka diemžēl, bet Rio maiņa ir nenovēršami vajadzīga lieta, jo pēdējā laikā viņa mugura vairs galīgi netur EPL slodzes Vidičs šobrīd ir komandas kapteinis, turklāt diez vai vasarā Vidiču būs iespējams pārdot par cenu kas atbilst viņa līmenim, dēļ tā ka viņš ir izkritis uz visu sezonu. Un ar Vidiča pārdošanu jau nu noteikti nav jāsteidzas, savu augsto līmeni viņš joprojām pierāda!!!
Smolings un Džouns paši atzīst, ka viņu pozīcijas laukumā ir centra aizsargi un tur viņiem vislabāk patīk spēlēt. Domāju ka tajās pozīcijās viņi arī nākotnē abi kopā klubā spēlēs. Nedomāju ka pats Keihils baigi gribētu nākt uz klubu kur būs jācīnās ar tādu konkurenci tikt sastāvā, priekš aizvietotāja SAF atradīs atkal kādu jauno talantu Viņam ir čujs uz centra aizsargiem, bet tādā gadījumā ir jāpārdod kāds no esošajiem spēlētājiem.