Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Spāņu basketbola tiesnesis: "Man ir piedāvāts kukulis pirms Eiropas līmeņa finālspēles"

Spāņu basketbola tiesnesis: "Man ir piedāvāts kukulis pirms Eiropas līmeņa finālspēles"
Huans Karloss Arteaga
Foto: www.juegosyolimpicos.com

Viens no pazīstamākajiem spāņu basketbola tiesnešiem Huans Karloss Arteaga spāņu medijiem atklājis, ka pirms kāda Eiropas turnīra fināla viņam kāds ir piedāvājis kukuli.

"Kāds man centās piedāvāt kukuli pirms Eiropas turnīra fināla. Es piedāvājumu noraidīju, tomēr atzīstu, ka ne visi tiesneši rīkojas līdzīgi man," sarunā ar "Marca" atklāja spāņu basketbola tiesnesis Huans Karloss Arteaga. Spāņu tiesnesis licis noprast, ka kukuļņemšana viņa kolēģu vidū nav nekas neiespējams, piebilstot, ka, piemēram, pieci tūkstoši eiro kādam Austrumeiropas valsts tiesnesim varētu pat būt gada algas apjomā.

Arteaga savulaik ir tiesājis ULEB Eirolīgas fināla spēles 2002. un 2009.gadā, tāpat spāņa rēķinā ir 2013.gada Eiropas čempionāta fināls starp Francijas un Lietuvas izlasēm.

Tikmēr uz spāņa izteikumiem diezgan asi reaģējis Eirolīgas atbildīgā amatpersona (par tiesnešu darbību) Kostass Rigass, kas grieķu medijiem norādījis, ka Arteaga savos izteikumos nevarētu būt domājis par Eiropā notiekoša turnīra finālu. "Iespējams, viņš runā par finālu, kas noticis citā kontinentā," sacīja Rigass.

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...
basketnews.gr

  +3 [+] [-]

, 2014-03-26 20:44, pirms 10 gadiem
Kāpēc uzreiz A eiropa??!!!
Spāņiem pašiem nav naudas

     [+] [-]

, 2014-03-26 21:16, pirms 10 gadiem
Krievi