Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eirolīgas vadošo klubu cīņas

VSB piedāvā Eirolīgas vadošo klubu cīņas
Zeļko Obradovičs
Foto: TT News Agency/Scanpix

Ceturtdien, 27.februārī, un piektdien, 28.februārī, "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā piecas "Turkish Airlines" Eirolīgas TOP 16 8.kārtas spēles: Stambulas "Anadolu Efes" – "Barcelona", Milānas "EA7 Emporio Armani" – Atēnu "Panathinaikos", Maskavas CSKA – Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", Minhenes "Bayern" – Kauņas "Žalgiris" un Stambulas "Fenerbahce Ulker" – Pireju "Olympiacos". Ceturtdien plkst.17:55 VSB pārraidīs arī Baltijas Basketbola Līgas 1/8 fināla spēli Kedaiņu "Nevežis" – "Valmiera". Baudi basketbolu kanālā VSB!

Šonedēļ labākie Eiropas basketbola klubi uzsāks Eirolīgas TOP 16 2.apļa spēles. Pēc pirmajiem septiņiem mačiem bez zaudējumiem ir vienīgi "Barcelona". Ar sešām uzvarām pietiekami droši izslēgšanas spēļu virzienā var skatīties arī Maskavas CSKA un Madrides "Real". Savukārt astoņkārtējā Eirolīgas čempiona Žeļko Obradoviča Stambulas "Fenerbahce" pēc zaudējumiem pirmajās trijās kārtās, no nākamajām četrām spēlēm uzvarēja trijās un nu jau atkal pretendē uz vietu play off turnīrā. Divās no šonedēļ piecām VSB piedāvātajām spēlēm savā starpā tiksies tiešie konkurenti uz vietu E grupas pirmajā četriniekā, šobrīd otrās līdz piektās vietas īpašnieki - "Emporio Armani" savā laukumā spēlēs ar "Panathinaikos" un "Fenerbahce" ar "Olympiacos". Uz Stambulu pie "Anadolu Efes" brauks "Barcelona" basketbolisti, Krievijas derbijā tiksies CSKA un "Lokomotiv Kuban", bet Kauņas "Žalgiris" izbraukumā spēlēs ar "Bayern".

Kamēr līdz izšķirošajām spēlēm Eirolīgā jāgaida vēl krietns laiciņš, Baltijas Basketbola Līgā izslēgšanas turnīrs jau sācies. "Valmiera" pirmajā 1/8 fināla spēlē pārliecinoši ar 89:70 uzvarēja Kedaiņu "Nevežis" un ceturtdien VSB piedāvā sērijas 2.spēli. 1/4 finālā iekļūs uzvarētājs divu spēļu summā.

VSB komentētājs Madars Bergmanis: “"Emporio Armani" un Atēnu "Panathinaikos" - abas komandas pretendē uz vietu ceturtdaļfinālā, abas uzvarēja pagājušajā nedēļā un abām ir 4 uzvaras 7 spēlēs. Tomēr ir arī pretējas iezīmes. Milānas uzbrukuma līderis Lengfords ir rezultatīvākais Eirolīgā, bet "Panathinaikos" TOP 16 ielaiduši vismazāk punktu. Pirms nedēļas viņi kārtējo reizi apturēja "Olympiacos" līderi Spanuli.”

VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “Vienas valsts klubu savstarpējām spēlēm ārpus nacionālajiem čempionātiem vienmēr piemīt papildus principialitāte. Īpašs vakars gaidāms tieši "Lokomotiv" galvenajam trenerim Jevgēņijam Pašutinam, kurš savulaik CSKA sastāvā aizvadījis savu pēdējo Eirolīgas cīņu kā spēlētājs, bet vēlāk Maskavā atgriezās kā treneris, turklāt sākotnēji asistējot šī brīža CSKA galvenajam stratēģim Etorem Mesinam. Papildu intrigu gaidāmajam iznākumam piešķir fakts, ka abu komandu iepriekšējā spēlē CSKA izglābās tikai pagarinājumā.”

VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “"Bayern" aizvadītajā nedēļā ar uzvaru pār "Lokomotiv" pārtrauca četru zaudējumu sēriju, atgūstot izredzes uz labu iznākumu TOP 16 noslēgumā! Savukārt Kauņas kluba spēlētājiem lūkoties turnīra tabulā vairs nav nozīmes. Jācer, ka Lietuvas varenākās basketbola komandas iekšienē būs pamodies pašlepnums, lai neatkārtos nekas līdzīgs tam, ko komanda pirms nedēļas piedzīvoja Madridē, kur spēles gaitā deficīts uz brīdi sasniedza 47 punktus!.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā VSB:
• Ceturtdien, 27.februārī 19:55 TA Eirolīga. Stambulas "Anadolu Efes" – "Barcelona"
• Ceturtdien, 27.februārī 21:40 TA Eirolīga. Milānas "EA7 Emporio Armani" – Atēnu "Panathinaikos"
• Piektdien, 28.februārī 17:55 TA Eirolīga., 20.februārī 17:55 TA Eirolīga. Maskavas CSKA – Krasnodaras "Lokomotiv Kuban"
• Piektdien, 28.februārī 21:10 TA Eirolīga. Minhenes "Bayern" – Kauņas "Žalgiris"
• Piektdien, 28.februārī 23:10 TA Eirolīga. Stambulas "Fenerbahce Ulker" – Pireju "Olympiacos"

BBL 1/8 fināla spēle kanālā VSB:
• Ceturtdien, 27.februārī 17:55 BBL. 1/8 fināls. Kedaiņu "Nevežis" – "Valmiera"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 12:50, pirms 10 gadiem
Beidzot vairāk kā 1 spēle dienā! Paldies! Šķiet, visa uzmanība EA7 - Pao mačam šonedēļ, vismaz man.

Un, protams, par BBL translāciju prieks!