Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Armēnijā beidzas pirmais posms, Emša komanda turpinās cīņu par titulu

Andrejs Siliņš

Armēnijā beidzas pirmais posms, Emša komanda turpinās cīņu par titulu
Eduards Emsis (pa kreisi). Foto: FC Noah

Armēnijas premjerlīgā futbolā noslēdzies pirmais sezonas posms, pēc kā sešas labākās komandas turpinās cīņu par čempiontitulu. Šo sešu komandu starpā ir arī latviešu futbolista Eduarda Emša pārstāvētā Erevānas "Noah".

Šodien pirmais posms noslēdzās ar "Ararat" minimālu panākumu savā laukumā pār "Urartu" (1:0). Pirmajā posmā visas komandas aizvadīja divu apļu turnīru. Pēc 18 kārtām līdervienība ar 36 punktiem ir aktuālā čempione "Ararat-Armenia". Eduarda Emša pārstāvētā "Noah" ir par sešiem punktiem mazāk, kas dod piekto pozīciju tabulā.

Pirmās sešas vienības turpinās cīņu par titulu atsevišķā turnīrā, kamēr atlikušās trīs komandas cīnīsies par neizkrišanu (pēdējā desmitajā vietā esošā "Yerevan" izstājusies no čempionāta).

24 gadus vecais Emsis pagājušajā sezonā pārstāvēja "Jelgavu", bet pirms tam Latvijas Virslīgā spēlēja "Mettas" rindās. Pirmajā sezonā leģionāra statusā Emsis šobrīd piedalījies trīs mačos (visos laukumā devies pamata sastāvā). Pussargs aizvadījis arī vienu spēli Armēnijas kausa izcīņā.