Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jelgavai" uz pārbaudes laiku pievienojas ukraiņu uzbrucējs Kulišs

Andrejs Siliņš

"Jelgavai" uz pārbaudes laiku pievienojas ukraiņu uzbrucējs Kulišs
Andrejs Kulišs
Foto: zz.diena.lv

"Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba "Jelgava" vadība uz pārbaudes laiku komandā uzaicinājusi atrādīties ukraiņu uzbrucēju Andreju Kulišu, kurš iepriekš pārstāvēja Kazahstānas vienību "Tobol".

205 centimetrus garais Kulišs sezonu iesāka "Tobol" vienībā, ko atstājis organizācijā esošo finansiālo problēmu dēļ. Lai gan basketbolists pievienojās jelgavniekiem jau pirms pāris dienām, vakar spēlē Valmierā viņš vēl nebija komandas sastāvā un arī oficiālajā pieteikumā līgas mājaslapā Kuliša vārds vēl nav atrodams.

"Līdz šim Andrejs piedalījies trīs treniņos, un esam ļoti apmierināti ar to, ko esam redzējuši. Viņš ir spēlētājs, kuram piemīt milzīgas darba spējas un fiziskie dotumi. Ļoti atlētisks basketbolists. Ar komandas galveno treneri Mārtiņu Gulbi uzskatām, ka ukraiņu uzbrucējs būs ļoti labs papildinājums mūsu komandas garajā galā, turklāt sportists atzīst, ka gatavs darīt visu komandas labā un nebaidās uzņemties arī līdera lomu, ja tas būs nepieciešams," zz.diena.lv citēts "Jelgavas" treneris-asistents Gatis Justovičs.

23 gadus vecais spēlētājs karjeru sāka Ukrainas superlīgā, pārstāvot "Dnipro Azot" un "Cherkasy Monkeys" komandas, bet pirms šīs sezonas nolēma uzsākt leģionāra gaitas.

2012. gadā Kulišs pārstāvēja Ukrainas U20 izlasi Eiropas čempionātā.

Nākamo spēli "Jelgava" aizvadīs trešdien, mājās uzņemt čempioni Rīgas VEF.

Izmantotie resursi:
BK «Jelgava» uz pārbaudes laiku piesaista...