Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Māris Gulbis: ''Laikam trūkst meistarības, lai noturētu stabilitāti''

Krišs Upenieks

Māris Gulbis: ''Laikam trūkst meistarības, lai noturētu stabilitāti''
Māris Gulbis
foto: www.bkventspils.lv

Basketbola kluba ''Ventspils'' uzbrucējs Māris Gulbis pēc vakardienas uzvaras (77:65) ''Aldaris'' Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas spēlē pret ''Liepāju/Triobet'' neslēpa, ka komandai, iespējams, pietrūkst meistarības, lai stabilu sniegumu demonstrētu visas četras ceturtdaļas.

Ar stabilu sniegumu visas spēles gaitā izcelties nespēja neviena no komandām, bet izšķirošajās desmit minūtēs pārliecinošāku sniegumu demonstrēja (21:11) ''Ventspils'', kas visā spēlē prata revanšēties Liepājas komandai par zaudējumu pirmajā savstarpējā cīņā - 77:65.

''Nezinu, laikam jau nav tādas meistarības, lai noturētu stabilitāti visas četras ceturtdaļas. Jāpiekrīt, ka diezgan daudz brīvus metienus aizmetu garām. Nezaudēju pārliecību, kad bija iespēja, tad arī uzbruku grozam, neko neforsēju, un metieni beigās arī iekrita,'' tā pēc spēles intervijā ''LMT Straumei'' ''Ventspils'' komandas uzbrucējs Māris Gulbis.

Basketbolists arī atzīmēja, ka pēc Andreja Šeļakova izkrišanas no sastāva itin loģiski radās problēmas groza apakšā: ''Šeļakovs mums komandā ir tāds vienīgais izteiktais centrs groza apakšā. Viņiem Zeks labi cīnās par bumbām, bet, neko darīt, pārkārtojāmies un beigās arī izcīnījām uzvaru.''

Pilns spēles ieraksts pieejams ŠEIT.

Izmantotie resursi:
straume.lmt.lv / Sports / BK Ventspils -...