Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

EFL kausa otrajā kārtā ''Fulham'' zaudē, ''Leicester'' knapi uzvar ceturtās līgas klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

EFL kausa otrajā kārtā ''Fulham'' zaudē, ''Leicester'' knapi uzvar ceturtās līgas klubu
''Crawley'' futbolisti. Foto: Crawley FC

Šodien Anglijas Līgas kausa (EFL) otrajā kārtā neveiksmi piedzīvoja Premjerlīgas klubs ''Fulham'', kas ar 0:2 zaudēja ceturtās līgas komandai ''Crawley''. Tikmēr ''Leicester'' pret citu ceturtās līgas komandu ''Stockport County'' pēc neizšķirta pamatlaikā (0:0) bija jāsit pēcspēles sitienus, tajos esot pārākai ar 3:1.

• No Anglijas Līgas kausa otrajā kārtā izstājās Premjerlīgas komanda ‘’Fulham’’, kas viesos ar 0:2 zaudēja ceturtās līgas klubam ‘’Crawley’’.

• ‘’Fulham’’ aizvadīja bezzobainu spēli, uz vārtiem sitot 12 sitienus, taču tikai viens no tiem trāpīja vārtu taisnstūrī. Tikmēr ‘’Crawley’’ no 11 sitieniem vārtu taisnstūrī trāpīja sešus, no kuriem divi lidoja vārtos.

• Vārti tika gūti līdz 49. minūtei. Vispirms Toms Nikolss mājiniekus izvirzīja vadībā mača 16. minūtē, bet vēlāk Džeimss Balagizi otrā puslaika ievadā (49. minūtē) rezultātu dubultoja.

• Ar lielām grūtībām otro kārtu pārvarēja jaunpienācēja ‘’Bournemouth’’, kas pēcspēles sitienos apspēlēja otrās līgas klubu ‘’Norwich’’. Pēc pamatlaika rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet 11 metru soda sitienos labāki izrādījās ‘’Bournemouth’’ futbolisti, kuri nesita garām nevienā no pieciem mēģinājumiem (5:3).

• ‘’Bournemouth’’ spēles laikā divas reizes atspēlējās, pie tam, neizšķirtu panāca vien otrā puslaika kompensācijas laikā. Kompensācijas laika otrajā minūtē vārtus guva tikko uz maiņu nākušais Bruklins Dženesini.

• Vēl lielāki sarežģījumi pārvarēt otro kārtu bija citam Premjerlīgas klubam ‘’Leicester’’, kas tikai pēcspēles sitienos apspēlēja ceturtās līgas komandu ‘’Stockport County’’. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 0:0 un viss izšķīrās pendelēs. Tajās Lesteras klubs uzvarēja ar 3:1, bet mājinieki nerealizēja trīs no četriem sistajiem pēcspēles sitieniem.

• ‘’Fulham’’ šodien kļuva par vienīgo Premjerlīgas klubu, kas apstājās Līgas kausa otrajā kārtā. Pārliecinoši to pārvarēja ‘’Aston Villa’’, ‘’Brentford’’, ‘’Nottingham Forest’’, ‘’Southampton’’ un ‘’Crystal Palace’’.

• Ar Demaraja Greja vārtiem bija gana, lai ‘’Everton’’ iekļūtu trešajā kārtā. Tā otrajā kārtā ar 1:0 apspēlēja trešās līgas klubu ‘’Fleetwood Town’’. Tikmēr Vulverhemptonas ‘’Wanderers’’līdz 30. minūtei panāca 2:0 vadību pret otrās līgas klubu ‘’Preston’’, to noturot līdz mača beigām (2:1).

• Anglijas Līgas kausa otrās kārtas izspēle noslēgsies rītdien ar vēl četrām spēlēm. Trijās no tām gaidāma Premjerlīgas komandu (‘’Leeds United’’, ‘’Brighton’’ un ‘’Newcastle’’) dalība.

Anglijas Līgas kauss, 1/32 fināls

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Walsall - Charlton0:1Shrewsbury - Burnley0:1
Sheffield Wednesday - Rochdale3:0Fleetwood Town - Everton0:1
Bolton - Aston Villa1:4Crawley - Fulham2:0
Watford - MK Dons0:2Newport County - Portsmouth3:2
Colchester - Brentford0:2Grimsby - Nottingham Forest0:3
Stockport County - Leicester0:0; 1:3 11mCambridge United - Southampton0:3
Wolverhampton - Preston2:1Norwich - Bournemouth2:2; 3:5 (11m)
Oxford - Crystal Palace0:2Rotherham - Morecambe0:1
Barrow - Lincoln2:2; 1:3 (11m)Derby County - West Brom1:0
Bradford - Blackburn1:2Stevenage - Peterborough1:0
Gillingham - Exeter City0:0; 6:5 (11m)Forest Green Rovers - Brighton
Wycombe - Bristol CityLeeds United - Barnsley
Tranmere - Newcastle