Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Balotelli saņem četru spēļu diskvalifikāciju, Pepe izsprūk sveikā

Jānis Pārums

Balotelli saņem četru spēļu diskvalifikāciju, Pepe izsprūk sveikā
Mario Balotelli
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija Anglijas Premjerlīgas līderu "Manchester City" uzbrucējam Mario Balotelli piešķīrusi četru spēļu diskvalifikāciju par sitienu ar kāju pa pretinieka galvu 22. janvāra mačā pret "Tottenham Hotspur".

Balotelli kādā no epizodēm ar kāju divreiz trāpīja pretinieku komandas spēlētājam Skotam Pārkeram - ja pirmajā gadījumā tas bija netīši, tad otrajā izskatījās, ka Balotelli to darījis apzināti. Šo gadījumu izvērtējusi Anglijas futbola asociācija, lemjot, ka Balotelli rīcība bijusi apzināta un piešķirot četru spēļu diskvalifikāciju.

Balotelli gan ir iespēja pārsūdzēt lēmumu, taču neveiksmīga rezultāta gadījumā Balotelli var saņemt vēl lielāku sodu. Interesanti, ka jau pieminētajā mačā jau pēc notikušā incidenta tieši Balotelli guva uzvaras vārtus – mača kompensācijas laikā itālis tika nogāzts un pats realizēja 11 metru soda sitienu, nodrošinot savai komandai uzvaru ar 3:2. Šosezon Premjerlīgā Balotelli guvis deviņus vārtus.

Pepi nesoda

Par pārkāpumu Spānijas kausa izcīņas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē 18. janvārī pret "Barcelona" (1:2) netiks sodīts "Real" spēlētājs Pepe, kurš kādā no spēles epizodēm uzkāpa uz rokas barseloniešu līderim Lionelam Mesi. Pēc spēles Pepe atvainojās par notikušo un apgalvoja, ka to nav darījis tīšām. Acīmredzot tā domājusi arī Spānijas futbola vadība, tādejādi sods Pepem nav piešķirts.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk
espn.com

1 2 38 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2012-01-24 11:53, pirms 12 gadiem
pepe mironis

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 11:55, pirms 12 gadiem
ABI BIJA TĪŠI...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 12:03, pirms 12 gadiem
wolf rakstīja: ABI BIJA TĪŠI...
tā vismaz izskatījās lielākai daļai

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 12:17, pirms 12 gadiem
Ballotellī ir pinlīgs idiots. Ziemassvētkos pārdzēries staigāja pa Manchestras centru un svaidījās ar naudu.

  +5 [+] [-]

, 2012-01-24 12:22, pirms 12 gadiem
evertonian rakstīja: Ballotellī ir pinlīgs idiots. Ziemassvētkos pārdzēries staigāja pa Manchestras centru un svaidījās ar naudu.
Ko var gribēt no pērtiķa? Intelekta un kultūras līmenis atrodas zem nulles.
Vot uzsūtīt tiem City Čehovas Vitjaz tafgaju trio - Jabo, Mirasty, Brennan...lai tos melnos tā kārtīgi...un tad melnais pērtiķis zinātu kā jāuzvedas uz laukuma un kā jārespektē pretinieks.

  +5 [+] [-]

, 2012-01-24 12:22, pirms 12 gadiem
psc, drīz futbolā varēs darīt ko grib un kā grib! Pepe bija jāsoda, par Bollotelli nemāku teikt,jo neredzeeju kas tur notika!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 12:33, pirms 12 gadiem
spaanijaa taa ir normaala prakse - ja nav nekaadu atziimju speeles protokolaa, epizodi nemaz neizskata. TSO/Villanovas incidents bija iznjeemums, un varbuut toreiz to veerteeja taapeec, ka taa bija viena no sastaavdaljaam tajaa masu juceklii, kas peedeejaa minuutee saakaas.
jebkuraa gadiijumaa tiesneshi atkal dziivniekam pieveersiis pastiprinaatu uzmaniibu un vinsh nevarees atljauties izdariit pat nevainiigus sodus...

  +9 [+] [-]

, 2012-01-24 12:37, pirms 12 gadiem
Spānijas futbola vadība protams ir no Madrides

     [+] [-]

, 2012-01-24 13:04, pirms 12 gadiem
evertonian rakstīja: Ballotellī ir pinlīgs idiots. Ziemassvētkos pārdzēries staigāja pa Manchestras centru un svaidījās ar naudu.
ja tev buutu tik daudz naudas kaa vinjam, tu arii vareetu vecriigaa jaungadaa 100 latu naudasziimes dedzinaat

  +8 [+] [-]

, 2012-01-24 13:16, pirms 12 gadiem
Divas pēc būtības identiskas situācijas - diametrāli pretējs risinājums. Lai cik daudz mīnusu nebūtu EPL tiesnešiem un F.A., Spānijas līgas vadība ar savu ignoranci parāda sevi kā vērā neņemamu [ne]spēku.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 13:34, pirms 12 gadiem
Carloz rakstīja: ja tev buutu tik daudz naudas kaa vinjam, tu arii vareetu vecriigaa jaungadaa 100 latu naudasziimes dedzinaat
Tiem , kam nav tik daudz naudas arii bez ta Latvija pa vienu nakti iztere sotaku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 13:48, pirms 12 gadiem
Mjā, Spānija... 'Jose Mourinho to quit as Real Madrid manager...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-24 14:04, pirms 12 gadiem
Loģisks lēmums! Balotelli aģents izbļāvās presē ka Tas neesot bijis tīši! Nu, ja tiešām Balotelli šādas kustības izdara spontāni, tad jau vispār būtu vērts padomāt vai viņam ļaut iziet laukumā turpmāk, vai arī pretiniekiem jāspēlē ķiverēs
Vārdu sakot, City jāpriecājas ka Vebs to palaida garām spēles laikā, kā arī jābūt apmierinātiem, ka FA neuzsāka izskatīt epizodi, kad Leskots iesita pretiniekam ar elkoni...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 14:08, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Tas ir reali stulbi, kas tur tagad notiek. Lai cik labi spēlētāji ir Ramos un Kasiljass, es viņus patriektu no komandas, lai parādītu kādu piemēru. Nevar salīdzināt kādas attiecības valda starp Gvardiolu un Barcu. Tur pie mazākajām nesaskaņām spēlētājs vnk tiek pārdots.
"Real" un "Barcelona" vispār grūti salīdzināt, jo "Barca" ir kā ģimene. Kas attiecas uz "Real" - jo vairāk zvaigžņu, jo grūtāk tās savākt. Zinot Mourinju, nebrīnītos, ja viņš tā vienkārši ņemtu un aizietu. Ramosu un Kasiljasu gan tik viegli nevarētu padzīt, jo šādu soli daudzi nepiedotu.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 14:10, pirms 12 gadiem
Leskota epizodē jau nav ko izskatīt. Tā tomēr ir Anglija nevis, piemēram, Spānija.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-24 14:11, pirms 12 gadiem
...nezinu kā ar Balotelli, bet Pepes pārkāpums [uzkāpjot uz rokas Messi] bija 100%-īgi tīšs !!! Diskābelim bija jābūt 3 spēles par pārkāpumu un vēl viena papildus par melošanu [ka nejauši uzkāpa uz rokas] ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-24 14:16, pirms 12 gadiem
evertonian rakstīja: Ballotellī ir pinlīgs idiots. Ziemassvētkos pārdzēries staigāja pa Manchestras centru un svaidījās ar naudu.
Kur tu to izlasiji lunahot?
MC tāpāt pacels EPL kausu!!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 14:17, pirms 12 gadiem
nav vairs angļu futbolā tādu veču kā Gaskoins vai Kīns, kuri tādam Balotelli "nejauši" ar taisnām kājām iebrauktu ceļos. žēl, jo šobrīd šāds atsaldēts huligāns reāli dara laukumā ko grib - visi no viņa baidās. bet tie diskābeļi tikai ceļ viņa sliktā zēna pašapziņu.. vienīgais veids kā ar viņu cīnīties - tā kārtīgi nopļaut uz visu sezonu vai pat divām - uzreiz būs paipuisītis atpakaļ. tas pats uz Pepi attiecas!

     [+] [-]

, 2012-01-24 14:20, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Piekrītu, JM aiziešana ir daudz realāka, nekā kādas zvaigznītes padzīšana. Mauram ir taisnība, ka šie domā vairāk par izlasi nekā par klubu. Katrā ziņā esmu JM pusē, lai kāds viņš būtu.
Jā, "Real" vajadzētu priecāties, ka viņiem ir, iespējams, labākais treneris pasaulē. Citādi atkal nāksies meklēt kārtējo aizstājēju, un šis process var turpināties kā iepriekš, kamēr atradīs kaut cik atbilstošu treneri. "Real" vadībai derētu iejaukties, kamēr nav par vēlu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 14:23, pirms 12 gadiem
Arī anglijā pat par netīšiem sitieniem ar elkoni pa seju, pat ja tas notiek gaisa divcīņās, tiek doti brīdinājumi un reizēm pat noraidijumi, ja nodarītā trauma ir smaga! Bet Leskota epizode bija pavisam atšķirīga no ierastām, kad gaisa divcīņās roku un elkoņu kustības vel varētu nosaukt par diezgan dabiskām, lai arī bīstamām. Leskotam tajā epizodē galīgi nebija nepieciešams celt elkoni pretinieka sejas augstumā, turklāt ar izteiktu kustību pretinieka virzienā.
Es nesaku ka pilnīgi noteikti tas bija tīšs sitiens, bet dažos atkārtojumos tā varētu likties. Bet ja nevar pierādīt ka Leskota rīcība bija tīša (atšķirībā no Balotelli), tad tur varēja iedot spēles laikā vienīgi brīdinājumu! Un tādā gadījumā ļoti pareizi, ka Leskota rīcība netiek izskatīta FA...

     [+] [-]

, 2012-01-24 14:26, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Man kautkā liekas, ka RM vadība nav nemaz JM pusē. Bet ja viņi grib vismaz La Liga titulu atkal apostīt, tad tiešām tur kādam jānāk un jāpasaka kādi ir katra pienākumi komandā.
Tam noteikti jābūt prezidentam. Diez vai kādu citu spēlētāji tā respektētu. Mourinju vienkārši būtu jādod lielākas pilnvaras un rīcības brīvība, lai viņš varētu tās zvaigznes kaut nedaudz pabaidīt. Tituls šobrīd ir mazākā bēda. Galvenais ir nostabilizēt mikroklimatu komandā, jo tikai tas spētu palīdzēt komandai ilgtermiņā. Īstermiņa domāšana tādam klubam kā "Real" neder.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-24 14:52, pirms 12 gadiem
neviens, pat peress, nekad muuzhaa nekur nelaidiis ikeru. vinsh ir viens no 4 kanterano (ikers, kaljehons, arbeloa, rezerves vaartsargs. nevienu neaizmirsu?) komandaa un vinjiem jau tagad pirms katra clasico jaaklausaas, ka speelee kantera pret algotnjiem (cantera vs cartera). aizmirstiet. ikers nav labaakais kapteinis (starp citu, taapat kaa rauls), bet vinsh ir komandas sirds un dveesele, viscieniijamaakais speeleetaajs.
pie mikroklimata probleemaam ir vainojams pats TSO, kursh tur ir savilcis pilnu ar portugaalju draugiem un nesen veelreiz iespljaava sejaa pashu audzeeknjiem - CHL speelee izlaizhot nesen no portugaales kanterai nopirktu speeleetaaju, kameer visi shitie talantiigie moratas un paareejie atkal tiks atdoti getafei. skaidrs, ka portugaalji tuseejas atsevishkji kopaa ar braziiljiem, spaanji - atsevishkji. savukaart abi francuuzhi - laas un benzemaa - ir lieli diivainji, un veel pagaajushogad bija probleemas ar vinju adaptaaciju.
TSO pilnvaras taalaak vairs nevar palielinaat, jo vinjam jau taa taas ir vislielaakaas starp visiem la ligas treneriem. vinsh "apeeda" RM legjendu valdano un virs vinja ir tikai peress, bet zidaans ir kaa meebele, visa vinja ietekme izpauzhaas jauno franchu speeleetaaju lobeeshanaa (varaans, azaars).

P.S. TSO jaauzvar FCB un vinju atkal visi dievinaas. spaanjiem tas ir raksturiigi, ka strauji maina viedokli... bet, jaa. RM vadiiba tagad nav ar vinju apmierinaata, par ko liecina izniicinoshaa marca un as kritika. nekas taads nebija pat peec 5:0.

     [+] [-]

, 2012-01-24 16:10, pirms 12 gadiem
ja pie šī topika tāpat vairums raksta par iespējamām Real trenera maiņām, šis ir vēl, kas interesantāks Manchester City close in on ground-breaking... (tiem kam slinkums lasīt, īsumā, City taisās nolīgt 2 bijušos Barsas vadītājus kā CEO un Futbola direktoru)

     [+] [-]

, 2012-01-24 16:13, pirms 12 gadiem
Par Balotelli diskvalifikāciju nav daudz ko teikt, ja to epizodi noskatās palēninājumā no attiecīga leņķa tiešām izskatās nelabi, bet spēles laikā to bija ļoti grūti pamanīt. Tagad nav pats sliktākais laiks, lai izlaistu 4 spēles, Porto spēles iekrīt tieši pēc 4 spēlēm.

     [+] [-]

, 2012-01-24 16:17, pirms 12 gadiem
tas dzeltenās preses izdomājums gan bija nedaudz cits, proti, ka viņš pārģērbās par Santa Klausu un dāvāja naudu bezpajumtniekiem. Nesen lasīju, ka viņš esot citplanētietis, varbūt tas visu izskaidro?
evertonian rakstīja: Ballotellī ir pinlīgs idiots. Ziemassvētkos pārdzēries staigāja pa Manchestras centru un svaidījās ar naudu.

     [+] [-]

, 2012-01-24 17:54, pirms 12 gadiem
Nikestyle rakstīja: tā vismaz izskatījās lielākai daļai
Tieši tā! Es tikai nesaprotu, kā to, ko redz visi, neredz disciplinārā komisija!!?
Lai kāda superzvaigzne arī nebūtu, tādi izgajieni nedrīkst palikt bez uzmanības!

     [+] [-]

, 2012-01-24 18:28, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: nav vairs angļu futbolā tādu veču kā Gaskoins vai Kīns, kuri tādam Balotelli "nejauši" ar taisnām kājām iebrauktu ceļos. žēl, jo šobrīd šāds atsaldēts huligāns reāli dara laukumā ko grib - visi no viņa baidās. bet tie diskābeļi tikai ceļ viņa sliktā zēna pašapziņu.. vienīgais veids kā ar viņu cīnīties - tā kārtīgi nopļaut uz visu sezonu vai pat divām - uzreiz būs paipuisītis atpakaļ. tas pats uz Pepi attiecas!
Kā ta nav lauzēju? Ketermols (Sunderland) un Karls Henrijs (Wolves), Kevins Deiviss (Bolton), staigājošas dzeltenās kartītes. Tas pats de Jongs no City kaut vai arī. Cita lieta, ka futbols arī kopš tā laika ir mainījies.

     [+] [-]

, 2012-01-24 18:32, pirms 12 gadiem
555 rakstīja: pie mikroklimata probleemaam ir vainojams pats TSO, kursh tur ir savilcis pilnu ar portugaalju draugiem un nesen veelreiz iespljaava sejaa pashu audzeeknjiem - CHL speelee izlaizhot nesen no portugaales kanterai nopirktu speeleetaaju, kameer visi shitie talantiigie moratas un paareejie atkal tiks atdoti getafei. skaidrs, ka portugaalji tuseejas atsevishkji kopaa ar braziiljiem, spaanji - atsevishkji. savukaart abi francuuzhi - laas un benzemaa - ir lieli diivainji, un veel pagaajushogad bija probleemas ar vinju adaptaaciju.
TSO pilnvaras taalaak vairs nevar palielinaat, jo vinjam jau taa taas ir vislielaakaas starp visiem la ligas treneriem. vinsh "apeeda" RM legjendu valdano un virs vinja ir tikai peress, bet zidaans ir kaa meebele, visa vinja ietekme izpauzhaas jauno franchu speeleetaaju lobeeshanaa (varaans, azaars).

P.S. TSO jaauzvar FCB un vinju atkal visi dievinaas. spaanjiem tas ir raksturiigi, ka strauji maina viedokli... bet, jaa. RM vadiiba tagad nav ar vinju apmierinaata, par ko liecina izniicinoshaa marca un as kritika. nekas taads nebija pat peec 5:0.
Plus vēl visiem portugāļiem viens aģents, tad jau skaidrs, no kurienes kājas aug
Prese Mou jau tā ir devusi milzīgu avansu, jebkurš cits par 5-0 vai par ČL izslēgšanas spēlēs izvēlēto spēles stilu būtu apēsts ar visiem matiem. Nu sāk piesieties, nu varēs vasarā doties uz Angliju

     [+] [-]

, 2012-01-24 19:52, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: nav vairs angļu futbolā tādu veču kā Gaskoins vai Kīns, kuri tādam Balotelli "nejauši" ar taisnām kājām iebrauktu ceļos. žēl, jo šobrīd šāds atsaldēts huligāns reāli dara laukumā ko grib - visi no viņa baidās. bet tie diskābeļi tikai ceļ viņa sliktā zēna pašapziņu.. vienīgais veids kā ar viņu cīnīties - tā kārtīgi nopļaut uz visu sezonu vai pat divām - uzreiz būs paipuisītis atpakaļ. tas pats uz Pepi attiecas!
nu, nu.. visi točna nebaidās.. vēl nesen viņu tieši otrādi tesa nost no kātiem katrs otrais.. šī toreiz bija laba epizode..

Francesco Totti falta Mario Balotelli Inter 1...

     [+] [-]

, 2012-01-24 20:54, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Kā ta nav lauzēju? Ketermols (Sunderland) un Karls Henrijs (Wolves), Kevins Deiviss (Bolton), staigājošas dzeltenās kartītes. Tas pats de Jongs no City kaut vai arī. Cita lieta, ka futbols arī kopš tā laika ir mainījies.
Ketermols, manuprāt, tās dzeltenās nopelna dēļ sava tupuma un lēmumu greizuma, nevis dēļ tā, ka viņš būtu tāds "policists", kāds bija Kīns, piemēram
1 2 38 komentāri