Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Nenogurdināmais Kantē pagarina līgumu ar "Chelsea" līdz 2023. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nenogurdināmais Kantē pagarina līgumu ar "Chelsea" līdz 2023. gadam
Ngolo Kantē. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" uz pieciem gadiem pagarinājis līgumu ar franču pussargu Ngolo Kantē, kurš ne tikai izcīnījis Pasaules kausu, bet arī ticis atzīts par Premjerlīgas labāko futbolistu.

27 gadus vecais Kantē uz "Chelsea" pārcēlās 2016. gadā, pametot "Leicester City", ar kuru pārsteidzoši kļuva par Anglijas čempionu. Jau pirmajā sezonā Londonā pussargs vēlreiz cēla virs galvas Premjerlīgas kausu, turklāt viņš Profesionālo futbolistu asociācijas balsojumā tika atzīts par gada labāko spēlētāju.

Kopš pievienošanās "Chelsea" Kantē aizvadījis 81 spēli Premjerlīgā, gūstot trīs vārtus. Iepriekš viņš bija balsta pussargs, taču pēc Žoržinju iegādes francūža pienākumi mainījušies un viņam uzticēta uzbrūkošāka loma. Ar 12 spēlēs sakrātajiem 28 punktiem "Chelsea" pašlaik ieņem trešo vietu, atpaliekot tikai no "Manchester City" un "Liverpool".

Kantē aizvadījis 36 spēles Francijas izlasē, un šajā vasarā viņš kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, palīdzot finālā ar 4:2 pārspēt Horvātiju. Viņš kopā ar Polu Pogbā veidoja lielisku centra pussargu duetu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2018-11-23 12:27, pirms 5 gadiem
Labākais defensive midfielderis pasaulē, bez jautājumiem! Pelnīts 300k līgums, un prieks redzēt, ka PSG ar saviem naudas kalniem neizdevās pārliecināt Ngolo pievienoties fermeru līgai!