Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LČ: "Kurbads" izcīna smagu uzvaru pār pastarīti

Jānis Pārums

Latvijas hokeja čempionātā šovakar pie uzvarām tika "Kurbads" un "Zemgale/LLU". "Kurbadam" smagā cīņā pār pastarīti "Daugavpils" izcīnītā uzvara ļāva atgriezties turnīra tabulas augšgalā.

Pirms nepilna mēneša Ogres "Kurbads" un "Daugavpils" komandas jau bija tikušās un toreiz ar 10:3 uzvarēja laukuma saimnieki ogrēnieši.

Šovakar Daugavpilī tik viegli "Kurbadam" neklājās. Pirmā trešdaļa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu un rezultātu izdevās atklāt vien mača 36.minūtē, kad "Kurbadu" vadībā izvirzīja Nikolajs Jerofejevs. Vadība gan saglabājās tikai 72 sekundes, līdz neizšķirtu panāca daugavpilietis Maksims Osipovs – 1:1.

Izšķirošās trešdaļas sākumā ogrēniešus atkal vadībā izvirzīja Andrejs Kardašs, taču mājiniekiem vēlreiz izdevās līdzsvarot rezultātu – 2:2 (Renāts Vabiščevičs). Četras minūtes līdz pamatlaika beigām Valērijs Fiļimonovs panāca 3:2 "Kurbada" labā un atlikušajā laikā viesiem izdevās uzvaru nosargāt.

Panākums ļāvis "Kurbadam" atgriezties turnīra tabulas augšgalā. Šobrīd ogrēniešiem ir 22 punkti, bet par diviem atpaliek "Rīga/Prizma". Savukārt "Daugavpils" ar trim punktiem ir pārliecinoši pēdējā.

Citā spēlē "Zemgale/LLU" pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja "Dinamo Juniors" komandu. Uzvarētāju rindās vārti Viktoram Jasionim, Klāvam Plānicam un Gatim Gricinskim, bet zaudētājiem abus vārtus guva Kirils Galoha.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2013-10-23 23:04, pirms 11 gadiem
Daži jau Kurbadu kronēja par čempioniem pirms sezonas ... izskatās, ka kurbads ir "nosēdies" un čempim c'jiņa par medaļām būs pilnā sparā ...

  +2 [+] [-]

, 2013-10-23 23:50, pirms 11 gadiem
Kurbads gan tiek prezentēts kā Ogres komanda, cienījamo autor !!!

     [+] [-]

, 2013-10-24 00:35, pirms 11 gadiem
chilli rakstīja: Daži jau Kurbadu kronēja par čempioniem pirms sezonas ... izskatās, ka kurbads ir "nosēdies" un čempim c'jiņa par medaļām būs pilnā sparā ...
Jā, komandai pašreiz tāda neliela fiziskā bedre (normāla parādība jebkurai komandai), bet nu, kas zin, kāda bija Daugavpilī spēle - moš, ka Ogre baigi spieda, bet Kurelass glāba...
Labi, ka šis vājums sanāk pret pastarīti.

Pret Vilkiem spēlēs jau pavisam cita Ogre!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-24 03:13, pirms 11 gadiem
Klau, rīdzinieki, autor tostarp (ja tāds esi), neaizraujieties ar citu komandu pierakstīšanu Rīgai, jo no tādām lietām labuma nebūs nevienam, pat ne ar pēdējā laika absurdajām aktivitātēm bēdīgi slavenajam Rīgas mēram! Kurbads pieder Ogrei, ne Rīgai!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-24 09:37, pirms 11 gadiem
Cik golus sametis čempionāta rezultatīvākais vecis Serņajevs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja