Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ovečkins: "Lai uzvarētu Kanādu, nav nepieciešams brīnums"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ovečkins: "Lai uzvarētu Kanādu, nav nepieciešams brīnums"
Aleksandrs Ovečkins
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz svētdienu pulksten 2:00 pēc Latvijas laika tiks noskaidrota 2016. gada Pasaules kausa pirmā pusfināliste. Nūjas krustos laukuma saimnieki kanādieši un Krievijas izlase, kuras kapteinis Aleksandrs Ovečkins nesaprotot cilvēkus, kuri uzskata, ka, lai uzvarētu Kanādu, vajadzīgs brīnums.

"Nesaprotu, kad saka, ka mums uzvarai pusfinālā pret kanādiešiem nepieciešams brīnums. Nekādu brīnumu nevajag – kanādieši ir tādi paši hokejisti kā mēs, katru dienu pret viņiem spēlējam Nacionālajā hokeja līgā," sacīja Krievijas izlases kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kura komanda izšķirošajā grupas spēlē ar 3:0 pieveica somus. "Pusfinālā mūs gaida lielisks mačs. Prieks būt šāda dueļa sastāvdaļai, jo Krievijas un Kanādas spēlēm ir gara vēsture. Mums ir lieliska iespēja iekļūt finālā. Tāda nerodas katru dienu, tāpēc jāizmanto."

"Tikām galā ar savām kļūdām. Bija svarīgi iemest pirmo ripu, pēc kuras mēs, visticamāk, iemestu vēl vienu," otro uzvaru komentēja Ovečkins, kurš pirmajos vārtos lieliski piespēlēja Vladimiram Tarasenko, kuram atlika trāpīt no diviem metriem. "Vārti deva pārliecību par saviem spēkiem, un mierīgi tikām līdz uzvarai. Pusfinālā vairāk jāpalīdz gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Spēlēsim pret komandu, pret kuru maču gribēja redzēt visi. No fiziskā viedokļa būs grūta spēle, daudz spēka paņēmienu. Bet mēs gatavosimies."

"Kanāda pret Krieviju – tas ir viens no iespaidīgākajiem dueļiem vēsturē. Bet pagaidām par to neesmu domājis, jo tikai nupat beidzies mačs ar Somiju," stāstīja Vladimirs Tarasenko. "Ir diena, lai sagatavotos. Zinām, kā viņi spēlē, jo tikāmies pārbaudes mačā vēl pirms Pasaules kausa. Kanādai ir laba komanda ar labiem spēlētājiem, labākajiem pasaulē."

"Zinu, kā ir spēlēt mājās, jo cīnījos Soču olimpiskajās spēlēs. Ikviens gaida tikai uzvaru, ir lielāks spiediens. Taču nedomāju, ka tas uztrauc Kanādas izlasi, jo viņiem sastāvā ir augstas klases un pieredzējuši spēlētāju," pauda Tarasenko. "Vispār nedomāju, ka vajadzētu skatīties uz Kanādu. Vajag domāt par savu spēli un gatavoties."

"Pirms turnīra mums nebija minimālā uzdevuma. Katra komanda, katrs treneris grib uzvarēt katrā mačā, lai nokļūtu līdz finālam un uzvarētu arī tur," norādīja Krievijas valstsvienības galva Oļegs Znaroks. Pret somiem nevarēja palīdzēt Pāvels Dacjuks, kura vietu pirmajā maiņā ieņēma Jevgeņijs Kuzņecovs, un centra uzbrucēja iespējas palīdzēt pret kanādiešiem tiek vērtētas kā minimālas. "Ko domāju par dueli ar Kanādu? Ko tur domāt – gatavosimies."

"Pret Kanādu būs cita spēle, cita cīņa. Cerams, spēsim iemest vairākumā. Ja esi ieradies šeit tikai iekļūt pusfinālā, tad neesi tiesīgs vilkt izlases kreklu," skarbs bija Kuzņecovs. "Ja godīgi, vienmēr esmu sapņojis spēlēt pret Kanādu pašā augstākajā līmenī. Būs nopietna cīņā un nopietna pārbaude."

"Krievijas izlase ir laba komanda ar ļoti nopietniem spēlētājiem. Domāju, daudzi viņus nenovērtē, stāsta, ka mums nesagādās nekādas problēmas. Krievijas izlasē ir daudz spēcīgu hokejistu, kurus mums vajadzēs neitralizēt. Būs interesants mačs, ticiet man," teica Kanādas izlases galvenais treneris Maiks Bebkoks.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

1 2 3 77 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2016-09-23 09:46, pirms 8 gadiem

  -4 [+] [-]

, 2016-09-23 09:51, pirms 8 gadiem
Jūsu gadījumā ir jau nu gan vajadzīgs brīnums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-09-23 09:56, pirms 8 gadiem
Nav ko slēpt. Kanāda, kam hokejs ir dzīve un reliģija, ir labākā hokeja komanda pasaulē, bet tikai un vienīgi Krievija var viņus apspēlēt un gāzt no troņa. Tā nu tas ir bijis laiku laikos un izskatās, ka ir pienācis laiks to izdarīt atkal.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-09-23 10:02, pirms 8 gadiem
Bilde laba kā baradač pēc trīs diennieka

  +4 [+] [-]

, 2016-09-23 10:04, pirms 8 gadiem
Skatoties vakardienas spēli, krievi patiešām parādīja ļoti labu sniegumu. Domāju, ka krieviem ir reālas iespējas paņemt Kanādu-tagad darbiņš Znarokam ar Vītoliņu, lai samotivē un iedod kādas lietas stratēģiski
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2016-09-23 10:47, pirms 8 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: aizvaidzē ņem tavs tēvs :p
Cik pretīgs urāls te parādījies!
Man ir aizdoma, ka troļļi ir iemanījušies uzlauzt vecos un neaktīvos ac, vai arī izmanto lagus, nevar šitāds kret.īns 8 gadus turēt tāda līmeņa trulumu iekšā un tad spļaut ārā

  +3 [+] [-]

, 2016-09-23 10:49, pirms 8 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Vai Znaroks ir izredzētais, tāds ir jautājums! Ja viņam izdosies sagraut Kanādu ar skaistu hokeju, viņš būs pelnījis 3 zvaigžņu ordeni !

Daudzi nesaprot, kāpēc Malkins un Ovečkins spēlē padsmit min, nevis pusi stundas kā NHL !
Bet jums būs lemts saprast, ka hokejs nav tikai fiziska darba spēle !
Ne jau spēka paņēmienos ir spēks ! Spēks ir jaudīgā baletā un sīkstumā !
Par ko Latvija lai dotu Vācijas pilsonim, Krievijas izlases trenerim Trīs Zvaigžņu Ordeni, kuru ieviesa Brīvības cīņu varoņu godināšanai ???!
Tu kādu sūdu lieto, ka šitā ņem smadzeni....

  +2 [+] [-]

, 2016-09-23 10:50, pirms 8 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Uzskatu, ka Krievija ir spējīga sagraut Kanādu !
Krieviem ir ne tikai TOP līmeņa spēlētāji, bet īsti hokeja lielmeistari. Kādu Kanādai nav!
Sarkanā mašīna ir gatava skolot aizokeāna baurus ! Esmu pārliecināts !
Haha tu pats sevi uztaisi par idiotu ar sadu komentaru

  +4 [+] [-]

, 2016-09-23 10:51, pirms 8 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Kreivija valdīja dekādēm ilgi, tā bija dominance ! Hokejs ir skaista spēle, un Sarkanā mašīna ir spējīga spēlēt skaistu hokeju !
Skaidrs. Kāpēc vēl neesi sarkanās mašīnas dzimtenē un neraksti šo lielisko ziņu krievu portālos, domubiedriem ?

  -3 [+] [-]

, 2016-09-23 10:56, pirms 8 gadiem
Šajā pusfināla duelī noteikti būšu par Krievijas izlasi !!!

  +2 [+] [-]

, 2016-09-23 10:57, pirms 8 gadiem
Adolfs'Hitlers rakstīja: Haha tu pats sevi uztaisi par idiotu ar sadu komentaru
Tu kļūdies! Visi viņa komentāri ir tieši tikpat saturīgi.
Es neko nesaku, ja cilvēkam ir viedoklis un viņš ar to dalās, bet te skan psrs labākie lozungi un tikai. Mīļākā dziesma psrs himna, domāju, gardākais ēdiens vārtīti pelmeņi un muža labākais ceļojums - pie vadoņa uz mauzoleju

  +4 [+] [-]

, 2016-09-23 10:58, pirms 8 gadiem
Teemu Saxon, 10:13, pirms 44 minūtēm, ignorēt, atbildēt

JARKO NIEMINENS rakstīja: Vienīgais ko Krievija izdarīs - dabūs aizvaidzē no Kanādas!

aizvaidzē ņem tavs tēvs :p

Banu šim gejam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-23 11:02, pirms 8 gadiem
Ja krievi kļūdīsies tā pat kā pret somiem tad būs stabils zaudējums.
Kanāda tādus momentus realizē

  +4 [+] [-]

, 2016-09-23 11:02, pirms 8 gadiem
patīk vai nepatīk,bet Ovečkins jau pareizi saka. Neviens nav neuzvarams(jā pat Krievijas izlase un nerunājot par Latvijas izlasi,kurai ir zaudējumi,bet toties skaisti) Kanādieši var paklupt. Pārlieka pretinieka nenovērtēšana smagi atmaksāsies. atminos kā te visi,ieskaitot mani, pārfanojās par U23 izlasi. Un kā smējās,ka somi krievus paņems priekšā...

Gaidam spēli un gaidam rezultātu. Pēc zaudējuma gaudos vienas vai otras puses atbalstītāji,izmantojot klasiskus argumentus par dopingiem,uzpirktiem tiesnešiem,sazvērestībām vai hvz ko. P.s gan jau arī es emociju uzpludā pakviekšu,bet tā gadās
Slēpts komentārs: Jānis Derums

 +10 [+] [-]

, 2016-09-23 11:06, pirms 8 gadiem
Bija laiki Mihailovs-Petrovs-Harlamovs pret Gulē.Leflērs, Hovs,Dions. Tad nāca Makarovs-Larionovs-Krutovs pret Lemje-Grecki-Aizermanu. Tagad Ovečkins-Malkins-Tarasenko pret Krosbiju-Stemkosu-Tavaresu. Par skaistu hokeju, kā bijis .ir un būs!

  +3 [+] [-]

, 2016-09-23 11:09, pirms 8 gadiem
Ar tādu sniegumu, kādu vatņiki rādīja apakšgrupā, viņiem daudz variantu pret kanādiešiem nav. Tas ka somi visā turnīrā iemeta tika vienus vārtus un ZA U-23 vārtsargs pret vatņikiem sarāva ūdeņus ir abu šo komandu vājums, un nevis vatņiku spēks.
Ja Znočoks&Co ko radikālu neizdomās, tad nekas viņiem tur nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-09-23 11:19, pirms 8 gadiem
Brīnumu nevajag, visticamāk pēc atrijiena gaudos par tiesnešiem, apgaismojumu, ledus kvalitāti un pribalķikas vatņiku apspiešanu.

  +6 [+] [-]

, 2016-09-23 11:32, pirms 8 gadiem
Lai uzvarētu Kanādu nepieciešams iemest vismaz vienus vārtus vairāk...

  +4 [+] [-]

, 2016-09-23 11:34, pirms 8 gadiem
Vienu zinu noteikti,būs interesanta spēle.Kanāda šī pāra favorīti,bet tā vēl nav garantija uzvarai.Vienā spēlē vis kas var notikt.
1 2 3 77 komentāri