Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Sirsniņš: "Uzvara pār VEF ir lielākais Jēkabpils panākums sezonā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sirsniņš: "Uzvara pār VEF ir lielākais Jēkabpils panākums sezonā"
Rinalds Sirsniņš un Jēkabpils spēlētāji priecājas par uzvaru
Foto: BK Jēkabpils

"Šodien bijām pelnījuši uzvarēt," pēc 15 mēnešu pārtraukuma pieveicot "VEF Rīga", pēcspēles sarunā teica basketbola kluba "Jēkabpils" līderis Rinalds Sirsniņš.

Vai Tu sauktu šo par sezonas lielāko uzvaru?
Noteikti – jā! Paskatoties uz mūsu sastāva problēmām un to, ka sezona līdz šim bijusi smaga un vairāk neveiksmīga, teikšu, ka jā – šī bija sezonas līdz šim lielākā uzvara.

Otrajā savstarpējā spēlē pēc kārtas VEF pieļāva 22 kļūdas.
Tāda līmeņa komandai kā VEF tas ir stipri par daudz. Tajā pašā laikā uzslavēšu savus komandas biedrus un treneru darbu. Mēs uz to gājām. Taisījām slazdus un piespiedām VEF spēlētājus kļūdīties – tāds bija mūsu spēles plāns.

Tev aizsardzībā izdevās labas epizodes pret Bostiku.
Visu spēli viens pret otru darbojāmies diezgan asi. Varēja redzēt, ka viņš ir spēlētājs, kurš negrib zaudēt. Es esmu tāds pats – mani interesē tikai uzvara. Bija forši un interesanti pret viņu spēlēt.

VEF atspēlēja 14 punktu starpību. Kas viņiem beigās pietrūka?
Skaidrs, ka mēs atļāvām viņiem izcīnīt pārāk daudz atlēkušo bumbu. VEF bija ļoti daudz otrās iespējas metienu, taču lielākā daļa no tiem palika neizmantoto. Viņiem bija liels pārspēks zem groziem, acīmredzot pietrūka veiksmes. Domāju, ka šodien mēs bijām pelnījuši uzvarēt.

Jēkabpils uzvara ļoti palīdz komandai cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Zaudējuma gadījumā būtu vienāda bilance ar “Valku/Valgu”, tagad ir divas uzvaras virs 50% zonas.
Teikšu atklāti – nepieskaitījām cīņu pret VEF pie uzvarētām spēlēm. Zemapziņā domājām, ka jācīnās, bet apzinājāmies grūtības. Mūsu tālākais plāns ir vinnēt visas mājas spēles, kā arī jācenšas divreiz pārspēt “Barons/LDz” komandu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-23 23:55, pirms 8 gadiem
Malači! Godam izcīnīta uzvara!