Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Lūzuma punkts

Viedoklis: Lūzuma punkts
Foto: Empics Sport/Scanpix

Anglijas premjerlīgas 22. kārtu var atzīmēt kā sezonas lūzuma punktu. Tieši šajā kārtā noskaidrojās, ka reāli pretendenti uz titulu nu vairs ir tikai divi, turklāt – abi no vienas pilsētas. Lai kā arī citi klubi ir centušies un vēl centīsies ielikt kāju durvīs, tās tagad ir aizvērtas. Vai kādam tomēr būs pa spēkam atvērt?

Totenhemas divas lūzuma minūtes

Ja „Tottenham Hotspur” tiešām nopietni vēlējās iesaistīties cīņā par titulu, tad šī kārta bija vitāli svarīga. Izgāzuši sezonas sākumu, atlikušajā sezonas daļā viņi ir demonstrējuši viskvalitatīvāko futbolu. Komandas panākumu atslēga ir, lai cik tas dīvaini arī nebūtu, īsais rezervistu soliņš. Protams, komandā ir daudz meistarīgu futbolistu, taču Harijs Rednaps ir izveidojis ļoti mobilu kaujas vienību, kurā ietilpst 13 – 14 spēlētāji. Komandas saskaņa, ko pierāda filigrānās īsās piespēles, zibenīgie pretuzbrukumi, ir noslīpēta līdz maksimumam. Komandas smadzenes ir Luka Modričs, motors – Garets Beils, bet sirds – Ledlijs Kings. Apaudzējot šo trijotni ar pārējiem, ir izdevusies patiešām izcili saliedēta komanda.

Zaudējums „Manchester City” ir smags, nepelnīts trieciens, no kura nez vai šosezon izdosies atgūties – tieši punktu izteiksmē. Spēles kulminācija bija divi uzbrukumi, kuros izšķīrās 6 punktu liktenis. Kompensācijas laika beigās Defo brīnumainā kārtā bumbu raidīja garām vārtiem, bet „Manchester City” pretuzbrukumā nopelnīja tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, ko arī realizēja. Tas viss notika burtiski 2 minūšu laikā!

Nu Totenhema atpaliek 8 punktus no „City”, piecus – no „Manchester United”. Vēl atlikušas 16 kārtas, it kā daudz, tomēr, paturot prātā Totenhemas profesionālo kaiti, proti, punktu zaudējumi pastarīšiem, šķiet, ka sapnis par zeltu ir izsapņots. Drīz jau tiks vērts ciet janvāra tirgus placis, bet „Spurs” pagaidām klusē. Komanda ir apmulsusi, jo it kā pastiprinājumu vajag, jo pašreizējais resurss ir iztikas minimums, taču – kāpēc mainīt zobratus mehānismā, kas darbojas ļoti labi. Tā var tikai sasmērēt rokas un kreklus, kuri Totenhemai kā reiz ir balti. Ja paskatās aiz muguras, tad zemāk par 4. vietu nez vai ir iespējams nokrist, bet 4. vietā esošajiem „Chelsea” vairāk ir jādomā par vietas saglabāšanu TOP 4, kas nodrošina iespēju spēlēt Čempionu līgā, nekā jāskatās medaļu virzienā.

Trīs smagsvari uz vienu krēslu

Kārta bija zīmīga arī ar to, ka trīs slaveni klubi – „Chelsea”, „Arsenal”, un „Liverpool” – turpināja savu stagnāciju, lieku reizi apliecinot, ka šī nav viņu sezona. Šobrīd izskatās, ka šie trīs klubi dalīs pēdējo biļeti uz Čempionu līgu. Katrai savi Ahileja papēži. „Chelsea” trepēm ļodzīgi ir palikuši kādreiz paši drošākie pakāpieni. Džons Terijs izceļas visur, bet vismazāk – ar labu sniegumu laukumā. Nestabili ir arī Čehs un Lampards, bet gados jaunais treneris Vilašs – Boašs atgādina biklu iesācēju, kurš vēl apgūst ne tikai lielkluba vadīšanas smalkumus, bet arī saziņu ar medijiem. Tieši ar mediju starpniecību uz viņu spiedienu izdara karojošās puses. Un viņš ar putojošām lūpām atbild uz katru provokāciju – gan Nevilam, gan Vengeram, gan pārējiem.

Britu prese decembrī sakūra pamatīgu pirtiņu attiecībā uz Vilaša – Boaša vēstuli Ziemassvētku vecītim, kuru „Chelsea” klubā sauc par Дед Мороз vai vienkārši Romānu. Daudz slavenu spēlētāju, taču pagaidām – klusums. Ir pilnīgi skaidrs, ka nepastiprinot sastāvu, ir muļķīgi cerēt uz krasiem uzlabojumiem sastāvā, taču ir arī jāseko līdzi tam, ko tu pērc. Citādi sanāks kā pirms tam – sapirktas visādas dārgas rotaļlietas, bet mazais rakaris (Vilašs – Boašs) spēlējas ar kasti (Staridžu)...

Spīdoša situācija nav arī ap „Arsenal”, kuri pagaidām stabilā 5. vietā. Sezona tika iesākta vāji, taču pēdējā brīdī no tirgus letes pagrābtie tomāti, lai arī mazliet puvuši, deva kaut kādu grūdienu. Lai nopietni apdraudētu pirmo trijnieku, vajadzīgas lielākas investīcijas, īstenībā – pavisam cita transfēru politika. Taču Arsēns Vengers ir pieradis strādāt tā, kā viņš strādā, bet iespēja, ka viņš varētu tikt aizstāts, nav nopietni apspriežama. Uz ko gan klubs var cerēt, ja sezonas sākumā pārdod divas lielākās zvaigznes? Tikpat piesardzīgi, cik klubs izturas pret sastāva jautājumiem, ir jāizturas pret ambīcijām uz kāroto TOP 4, lai arī šobrīd, ja par atskaites punktu tiek ņemta spēles kvalitāte, „Arsenal” tur ir jāatrodas. Tiesa, 5 punkti pagaidām šķir.

Komandas stūrakmens ir kapteinis Van Pērsijs, kurš aizvada savu labāko sezonu, kas „Arsenal” komandā nozīmē – pēdējo. Skaidrs, ka agrāk vai vēlāk viņš tiks pārdots. Tāpat atzīmēšanas vērti ir Songs un Džervinjo, bet britu spēlētāji, lai cik maz arī būtu, ir iestrēguši progresā. Iespējams, ka Vengera pārrēķināšanās ar progresu bija pamatā haotiskajam sezonas sākumam, kurā šķībi iedzītās naglas tiek vilktas ārā vēl joprojām.

Tikmēr „Liverpool” ir nopietni jāpadomā par „dzīvi pēc Džerarda”, jo bez viņa tā ir vāji organizēta komanda, kura nespēj likt lietā savu potenciālu. Emocijas ir vārds, kas saistās ar sezonas labākajām un sliktākajām spēlēm. „Liverpool” pārlieku bieži nonāk to varā, iekrītot paši savās lamatās. Šovasar klubs centās izpatikt, jo tirgū sāka skatīties arī angliski, nevis spāniski runājošu spēlētāju virzienā. Pagaidām – bez taustāma labuma, taču jādod laiks. Iespējams, nākamsezon, taču šosezon griesti būs 5. vieta. „Liverpool” panākumi ir iespējami, ja pozitīvu savstarpējo mijiedarbību piedzīvo divi augstāk minēti faktori – Džerards un emocijas. Tad uzvarēt var jebkuru pretinieku. Tikai kā lai to panāk?

Vai „Manchester City” ir nobrieduši?

Izskatās, ka pēc šīs kārtas ir palikuši vairs divi nopietni titula pretendenti, kuri abi pārstāv vienu pilsētu. Par „Manchester United” rakstīju jau iepriekš, taču arī „Manchester City” nemaz nav tik spoža komanda, cik var noprast pēc turnīra tabulas. Starts Čempionu līgā uzskatāmi parādīja, ka šķietami stingrajam mugurkaulam ir diska trūces pazīmes. Minhenes „Bayern” un „Napoli” pārliecinoši norādīja uz komandas mīnusiem, kurus uztvert ir spējušas tikai dažas angļu komandas. Pirmie bija „Fulham” 17. septembrī 5. kārtā, parādot, ka piespiežot šo zvaigžņoto komandu spēlēt bez bumbas, ir izredzes. Arī jau pieminētā Totenhema norādīja uz mīnusiem. Uzvaras receptes patiesībā ir tikai divas. Recepte Nr. 1: Minhenes recepte, pilnībā pārņemot iniciatīvu laukuma centrā. Recepte Nr. 2: Neapoles taktika, spēkus mobilizējot asiem pretuzbrukumiem.

Gan „Fulham”, gan „Sunderland”, gan pārējie ir pierādījuši, ka ievērojot kādu no šiem diviem principiem, paveras iespējas, kuras jāprot realizēt. Vai „Manchester City” ir gatavi kļūt par premjerlīgas čempioniem? Kādā citā premjerlīgas sezonā nez vai, bet viņiem par laimi, konkurenti šosezon ir vēl negatavāki. „Manchester United” atpaliek tieši par vienu uzvaras tiesu, kuru viņi noteikti vēlēsies gūt 27. aprīlī viesos, 36. kārtas ietvaros. Noteikti abi klubi paspēs izsēt punktus vēl pirms tam, tāpēc var gadīties, ka atstatums tabulā būs mainījies uz vienu vai otru pusi? Sers Alekss Fērgusons noteikti ir apņēmības un inovatīvu ideju pārpilns, taču sajūtas un novērojumi saka priekšā – „Manchester City” savus sīvākos konkurentus, kuri spēlēja baltos kreklos un bija no Londonas, nevis Mančestras, uzveica svētdien, kompensācijas laika 5. minūtē. Citiem klubiem ir dotas 16 kārtas, lai šo hipotēzi apgāztu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-23 12:39, pirms 12 gadiem
es tomēr uzskatu ka nevienu no nu jau top6 komandām (arsenal,mancity,manunt,chelsea,tottenhem un liverpool) nevar norakstīt jo neviena komanda nespēlē tik stabili lai pēkšņi nezaudētu 2,3 spēles pēc kārtas. drošākais variants protams ir ManCity bet ar tiem jau nekad nevar zināt kurš izdomās atteikties spēlēt bet ja iztiks bez stūlbībām tad nr1 kandidāts skatoties uz ManUnt nu nezinu nav stabilitātes un pārliecības par viņiemuz otro vietu ta jau es liktu tottenhemu protams rakstā pieminēja tendenci zaudēt pastarīšiem bet ja bez tā iztiks līdz City var pietrūkt bet United ķerams. Chelsea pārsteidz šajā transfēru laikā nepārdodot vecos spēlētājus un neiepērkot jaunākus nesaku jaunos bet jaunākus jo pērkot jaunos var sanākt kā vengeram ar to pārēķināšanos izaugsmē.Arsenal neko vairāk negaidu un tieši tas pats attiecas uz liverpooli

  -2 [+] [-]

, 2012-01-23 13:19, pirms 12 gadiem
Nu nu nu, norakstīt ManU 16 kārtas pirms beigām, un pateikt, ka nebus pat otrie, SKARBI. Lai vai kā, bet ja ManU nav pirmie, tad labāk lai tie ir Spurs nekā Šitty.
Esmu runājis

  +6 [+] [-]

, 2012-01-23 13:55, pirms 12 gadiem
Labs un diezgan objektīvs raksts
Man gan gribētos piebilst, ka Totenhema šķiet tomēr šosezon vairs neslimo ar pērnā gada kaiti regulāri zaudējot punktus vidusmēra klubiem. Šeit gan jāpiezīmē, ka stabilais 13-14 spēlētāju sastāvs sezonas otrajā pusē var nospēlēt negatīvu lomu. Pat ne drusku nebrīnīšos, ja Totenhema pēkšņi kādā brīdī nolūzīs, jo no sezonas sākuma pamata spēlētājiem nav bijusi faktiski nekāda atpūtas brīža.

MU savukārt briesmīgi ir ietekmējusi nenormālā traumu lēkme. Grūti saskaitīt vai vispār ir bijušas divas spēles pēc kārtas ar vienādu aizsardzības četrinieku. Nu laikam jau tikai pašā sezonas sākumā! Ar tādām problēmām aizsardzībā, vairumā gadījumu, čempionāti netiek uzvarēti. Un tam vel jāpiepluso nopietnās problēmas arī pussargu pozīcijā un divus jaunus vārtsargus - rezultātā jābrīnās kā vispār komanda var atrasties tikai 3 punktu atstatumā no līdera.

City tiešām izskatās pēc stabilākās EPL komandas, līderu gods uz doto brīdi nav apspriežams un ir pilnībā pelnīts. Bet nu vel ir 16 kārtas, un arī Mančīni man šķiet drusku aizkavējās ar līderu rotāciju. Tagad diez vai tam vairs būs kāds piemērots brīdis. Bet nu tie tikai mani minējumi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-23 14:22, pirms 12 gadiem
Visi līderi, varbūt izņemot Silvu bija pietiekami labi rotēti līdz šim, kad bija tāda iespēja. Silva dabūja arī nedaudz atpūsties, kad bija traumēts
ABa rakstīja: Mančīni man šķiet drusku aizkavējās ar līderu rotāciju. Tagad diez vai tam vairs būs kāds piemērots brīdis. Bet nu tie tikai mani minējumi

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 14:29, pirms 12 gadiem
Joprojām uzskatu, ka MU būs pats nopietnākais pretinieks cīņā par titulu, viņiem ir ļoti līdzsvarots un plašs komandas sastāvs (neviena komanda pasaulē nevar atļauties nopirkt rezerves vārtsargu par 20 mio), dēļ kura arī šobrīd piedzīvotā traumu epidēmija neizskatās pēc katastrofas un milzīga pieredze. Spuriem tiešām ir par maz spēlētāju, lai izturētu visu sezonu, lai gan viņi bez maz vai tīšām izstājās no EL, tādējādi sev nedaudz atvieglojot dzīvi. Pārējiem 3 (bet varbūt arī Tūņiem) vajadzētu cīnīsies par 4. vietu. Lai gan neko viennozīmīgi vēl pateikt nav iespējams, pietiek atcerēties pagājušās sezonas Arsenal un Chelsea.

     [+] [-]

, 2012-01-23 14:41, pirms 12 gadiem
Ne pa tēmu, bet ļoti interesanti, Gorkšs var kļūt par jaunākā futbola superprojekta dalībnieku (no goal.com)
11:30 GMT Manchester City, Chelsea, Reading? You heard it here first folks. Thames Sports Investment, the group founded by Russian business tycoon Anton Zingarevich have confirmed that they are to take control of the club in March after "acquiring a significant holding" and have set aside funds for Brian McDermott to spend this January. Royals indeed.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 14:59, pirms 12 gadiem
Nu vispār jau DeHea tika pirkts kā pamatvārtsargs un tāds viņa statuss arī paliks! Tas nav slikti, ka Lindegārds ir spējīgs jauno puisi dotajā brīdī piesegt!
Protams jāatzīmē, ka labi vien ir, ka MU nevar atļauties pirkt spēlētājus kam jāmaksā miljons mēnesī par to, ka viņš negrib spēlēt komandā, kā arī nav jāmaksā lielākā algas daļa spēlētājiem, kas tajā laikā spēlē un sit golus konkurentu komandas sastāvā

     [+] [-]

, 2012-01-23 15:19, pirms 12 gadiem
Tevesam šobrīd algu nemaksā un tuvākajās dienās viņš tiks pārdots (jācer), par Adebajoru, Spurs maksā vairāk kā 50% no viņa algas, labāk viņu izīrēt Spurs nekā sēdināt uz soliņa un maksāt 100% no algas un bojāt mikroklimatu komandā, turklāt veiksmīgi spēlējot Spurs viņš ir skaisti palielinājis savu transfēra vērtību, arī savstarpējās spēlēs Spurs nevar viņu izmantot. Ne visas komandas var atļauties turēt 5 uzbrucējus komandā.
ABa rakstīja: Protams jāatzīmē, ka labi vien ir, ka MU nevar atļauties pirkt spēlētājus kam jāmaksā miljons mēnesī par to, ka viņš negrib spēlēt komandā, kā arī nav jāmaksā lielākā algas daļa spēlētājiem, kas tajā laikā spēlē un sit golus konkurentu komandas sastāvā

     [+] [-]

, 2012-01-23 15:45, pirms 12 gadiem
Es gan lasiju kaut kur, ka maksā gan Tevezam algu. Un šķiet ka tas bija autoratīvāks avots par Tevi Katrā ziņā Tevezs un Adebajors jau nav vienīgie kam City maksā vai maksāja par neko nedarīšanu algas maksātāja labā!!! Tas tā, runājot par MU rezerves vārtsargiem, no sākuma derētu paskatīties "savā" dārziņā

     [+] [-]

, 2012-01-23 15:53, pirms 12 gadiem
nu nu, ieliec tad linku uz savu autoritatīvo avotu, es tad arī varēšu ieteikt darbiniekiem sēdēt mājās, neko nedarīt un prasīt algu, atsaucoties uz tavu avotu...
kam tad City maksā par neko nedarīšanu, ja spēlētājs ir izīrēts citam klubam, tas nenozīmē, ka viņam maksā neparko. Vai MU nevienu neizīrē, piemēram, jauno Brazīļu talantu par kuru tika izlikti 10 mio pat SAF nenoskatoties nevienu viņa spēli?
ABa rakstīja: Es gan lasiju kaut kur, ka maksā gan Tevezam algu. Un šķiet ka tas bija autoratīvāks avots par Tevi Katrā ziņā Tevezs un Adebajors jau nav vienīgie kam City maksā vai maksāja par neko nedarīšanu algas maksātāja labā!!! Tas tā, runājot par MU rezerves vārtsargiem, no sākuma derētu paskatīties "savā" dārziņā

  +2 [+] [-]

, 2012-01-23 16:19, pirms 12 gadiem
Tas,ka cempi panems viens no paslaik pirmajiem klubiem ir skaidrs,bet kurs tas bus?paskatisimies kaut pec dazham kartam...tas ka uz papira ir favorits,nebut nenoziime,ka ta bus ari laukuma!nemaz nebrinosos,ka spelei 28.04 vairs nebus tads svars,ka tas butu sobrid.piemeram MU nakamie pretinieki ir Stoke,Chelsea un Liverpool,taja pasa laika City it ka vieglaki oponenti-Eve,Ful,Villa...

     [+] [-]

, 2012-01-23 16:26, pirms 12 gadiem
Nu es informāciju smeļos no ikdienas Guardian apskata un Angļu preses apskatiem! Vienkārši darba netā man tas ir visērtāk sasniedzams. Netaceros kad tieši to lasīju, kaut kad 1-2 nedēļas atpakaļ un netaisos to tagad meklēt, JO man jau nekas nav jāpierāda vai jāizdomā Tāpat pietiek par ko pasmieties par City, ja jau izvēlējies atkal celt gaisā šīs lietas Drīzāk Tavi stāsti par to ka Tevezs nesaņem algu izklausās pēc sapņiem, jo pilnīgi nekur par to neesmu lasījis!!!
Turpini vien cerēt, ka tiksiet vaļā no Bridža, kurš vairāk kā gadu nespēlē, bet katru nedēļu saņem ja nemaldos 80k Gan jau atrastu vel tādus eksemplārus City sastāvā, ja sāktu pie tā piedomāt! Bet rezultātā Tu atkal sāksi čīkstēt par to, ka redz tie jau esot iepriekšējā trenera nedarbi un klubam ar to nav nekāda sakara Paturpini vien vel pastāstīt pasakas par MU rezerves vārtsargu un es Tev pastāstīšu par City rezervistiem

     [+] [-]

, 2012-01-23 16:27, pirms 12 gadiem
Atliek vien piebilst, ka City tāpat vēlāk būs jāspēlē ar Stoke, Chelsea un Pool, tā, ka mainot saskaitāmos vietām summa nemainās. Tik vien, ka City vairs nebūs jāspēlē ar Spurs, tomēr būs jāspēlē ar Arsenal (MU vairs nebūs), tā, ka lielas atšķirības dēļ komandu kalendāra nav. Neticu, ka pa pāris nākamajām spēlēm radīsies tāds atrāviens, lai varētu beigās atslābt.
slaisc rakstīja: piemeram MU nakamie pretinieki ir Stoke,Chelsea un Liverpool,taja pasa laika City it ka vieglaki oponenti-Eve,Ful,Villa...

     [+] [-]

, 2012-01-23 16:44, pirms 12 gadiem
Nu, ja tu nekur par to neesi lasījis tad tas noteikti tā ir- dzelžaina loģika. Kādēļ, lai kādam būtu jāraksta, ka Tevez nesaņem algu, kad viņš nespēlē, tas tāpat ir loģiski. Kā jau teicu, tad pamēģini neiet uz darbu un pasaki savam darba devējam, ka šobrīd nejūties tam morāli gatavs un paprasi, lai viņš tev šajā laikā maksā algu, kamēr tu nobriesti atgriezties darbā, tad padod ziņu pēc tam kā tev gāja.

Bridžš tiešām ir visneveiksmīgākais piemērs. Lai pilnībā saprastu viņa un kluba situāciju jāpadomā nedaudz plašāk, nekā izskatās tu spēj. Brīdī, kad MC parādījās līdzekļi, lai varētu piesaistīt top spēlētājus MC bija viņiem jāpārmaksā, gan transfēros, gan algās, jo tobrīd MC bija viduvēja EPL komanda, un, lai piesaistītu klubam top spēlētājus, vajadzēja atrast motivāciju un lielā mērā tā motivācija bija nauda. Turklāt, plāns bija attīstīties cik ātri vien iespējams, kas loģiski nozīmē pieļaut vairākkļūdas. Strādājot šādos apstākļos tika pieļautas daudzas kļūdas un daudzi nopirktie spēlētāji sevi neattaisnoja (tā tas bija ar Chelsea, tā tas būs ar PSG, Anži un visiem citiem, kas izies attiecīgu attīstības posmu). Bridžš, kā arī daži citi bija neveiksmīgi darījumi kam, protams, ar klubu ir sakars, tomēr, tam nav sakars ar Mančīnī.

Tomēr arī strādājot šādos apstākļos, City nenopirka rezerves vārtsargu par 20 mio. De Hea tagad ir otrā izvēle MU, to tu nevari apstrīdēt, ja nevari to pieņemt vari turpināt rakstīt par City neveiksmīgajiem pirkumiem (es nenoliedzu, ka tādi bija).

     [+] [-]

, 2012-01-23 17:02, pirms 12 gadiem
ES TEV TEICU ka lasiju par to, ka Tevezs turpina saņemt algu, Tu man stāsti ka nesaņem Es tak zināju ka atkal sāksi raudāt un dziedāt veco dziesmu par šausmīgi grūto City likteni, kad bija jāpērk spēlētāji par nenormālām summām, jāparaksta līgumi par anormālām algām par nespēlēšanu (lasi - neko nedarīšanu)! Ko tu te gribi pierādīt, domā mani baigi satrauc kārtējie tavi attaisnojumi??? ja nevari to pieņemt tad turpini rakstīt par DeHea un turpini bāzt savu galvu smiltīs, stāstot tās visas muļķības! Savukārt katru reizi kad rakstīsi uzbraucienus MU transfēriem, es tikai smiešos un stāstīšu kā Tevezs kopā ar Džurabčanu ir iznesis cauri visu City Jā es tiešām domāju ka Tevezs turpina saņemt algu, un kapēc gan lai tā nebūtu, ja tas ir rakstīts līgumā! Bridžs taču arī saņem algu

City transfēri tak ir pilnīgs izsmiekls, un ar DeHea piemēru to tev neizdosies atmazgāt

     [+] [-]

, 2012-01-23 17:17, pirms 12 gadiem
Vai līgumā nav rakstīts, ka Tevesam ir arī jāspēlē, lai saņemtu algu, vai alga viņam pienākas par to, ka viņa uzvārds ir Tevez? Tu tak apgalvoji, ka tev ir kaut kāda sajēga no juridiskām lietām, bet tu kā tīnis bārsties ar tekstiem par ziņām no kaut kādas interneta vietnes (ja jau tur bija rakstīts tad noteikti tā ir taisnība, vai ne?) tā vietā, lai padomātu ar galvu. Bridžš atšķirībā no Tevesa neatsakās spēlēt un neaizbrauc no valsts, tas, ka treneris viņu neliek sastāvā nav viņa vaina, vai tu tiešām neredzi atšķirību? Jebkurā gadījumā tu noteikti vari palikt pie pārliecības, ka City maksā Tevesam arī šobrīd.

Tie nav attaisnojumi, bet biznesa realitāte, kuru tu acīmredzami nespēj saprast. Daudzi City transfēri bija neveiksmīgi, es taču pats to rakstu, ko tu gribi vēl pierādīt? Tāpat kā De Gea transfērs ir neveiksme.

     [+] [-]

, 2012-01-23 17:39, pirms 12 gadiem
Es zinu tikai to, ka līgumos ir visādas nianses, kuras nevienam liekam nav pieejamas! Es zinu, ka lai nemaksātu spēlētājam algu, ir jābūt nopietnam pamatojumam, līdzīgi kā tas bija pēc viņa atteikšanās iziet laukumā pret Bavāriju! Bija vajadzīgs nopietns pamatojums uzlikt Tevezam sodu un kaut kādu noteiktu laiku nemaksāt viņam algu! Un ar to visu City tāpat nepanāca maksimālo algas nemaksāšanas termiņu kādu gribēja panākt! Es pilnīgi mierīgi varu pieļaut, ka līgumā ir dažādas nianses, pamatojoties uz kurām City nemaz nevar nemaksāt Tevezam algu, jo piemēram tur iespējams ir rakstīts, ka viņam ir jātrenējas un jāspēlē pirmajā komandā, bet Mančīnī savā stūrgalvībā atsakās to pieļaut, un tapēc City ērtāk ir viņam maksāt, protams uzliekot sodu par to ka viņš bez atļaujas aizbrauca uz Argentīnu! Es varu pieļaut dažādus variantus kādā veidā City tomēr ir spiests Tevezam to algu maksāt, turklāt jau nez kuro reizi atkārtošos un tas mani sāk kaitināt, ka izlasīju to preses apskatā! Es neapgalvoju ka tā tiešām ir, bet pilnīgi noteikti tam ticu vairāk nekā taviem subjektīviem spriedelējumiem!!! Turklāt zinot kāds Tevezs ar Džurabčanu abi ir naudas vergi, kaut kā galīgi neticās, ka viņš tik vienkārši palaistu garām iespēju neko nedarīt Mančestrā par 1 miljonu mēnesī

Un jā, es neko negribu pierādīt, es tikai smejos Un pirmkārt smejos jau par to, ka DeHea transfēru varot nosaukt par neveiksmi, ja runa ir par vārtsargu, kas ir 21 gadu vecs, tika pirkts ar skatu nākotnē un nevienam MU komandā pat prātā nenāk apšaubīt šī pirkuma vērtību! Tas tev nav Robinjo, Tevezs, Bridžs, Santa Kruzs, Belamijs, Adebajors un kas tik vel nē! Pāris gadu laikā DeHea būs MU pamatvārtsargs nešaubīgi, bet tas ka būs vajadzīgs adaptācijas laiks lai pierastu spēlei EPL līmenī, tāpat visiem bija skaidrs! Bet to jau tu nevari saprast, jo City naudu neiegulda nākotnē, viņi tikai tērējas Brīnums ka vismaz neturpini stāstīt par Džounsa un Janga transfēriem, tie taču tev arī likās neveiksmes

  -1 [+] [-]

, 2012-01-23 17:49, pirms 12 gadiem
O, tu vēl esi gaišreģis, jo noteikti zini, ka De Hea ir spoža nākotne, varbūt tad pasaki man priekšā dažus spēļu rezultātus, pusi toto peļņas atdošu tev, zvēru pie haizivs vēdera.

City iegulda naudu nākotnē vairāk nekā jebkurš cits EPL klubs, tas, ka tu to nezinu ir tava problēma. Vai esi dzirdējis par jaunās akadēmijas celtniecību, kas jau ir uzsākta un cik tā izmaksās? Vai zini kas ir pēdējie spēlētāji, ko City nopirka un cik viņiem gadu? Vai zini cik City ir skauti, kas darbojas ar talantīgu jauniešu meklēšanu? Esmu pārliecināts, ka nē, vieglāk jau ir dzīvot steriatipos ar pārliecību, ka šeihi izklaidējas.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 18:01, pirms 12 gadiem
Tak liec tu man mieru ar savu šeihu naudas mētāšanos Baigi man tas interesē Tu gribēji uzsākt šo kašķi par transfēriem, nav problēmu, varu iesaistīties, jo šajā strīdā tāpat zaudēt nav iespējams City pārspēj visus iespējamos naudas izšķiešanas rekordus, cerams vismaz šie fakti nebūs paskrējuši gar tavām acīm, ausīm Kaut gan nebrīnīšos ja arī tā izrādīsies. Bet nu pilnīgi noteikti netaisos tagad apspriest šeihu naudas tērēšanu būdiņu celšanā vai kaut kādu City jauniešu pirkšanu! Gan jau atkal pārmaksā, jo pa lēto uz turieni neviens tak neiet

Un tu jau nu pilnīgi noteikti esi gaišreģis, nosaucot 21 gadu veca VĀRTSARGA transfēru par neveiksmi, kad nav pagājis vel gads no 5 gadu līguma Āksts

     [+] [-]

, 2012-01-23 19:00, pirms 12 gadiem
Paldies par tavu pēdējo komentāru. Man tagad ir skaidrība par tavu plebejisko līmeni un pašapliecināšanās problēmām, tu man vairs neesi interesants. Vari palikt interneta komentāru varonis, kuram vienmēr ir taisnība un kurš vienmēr runā pēdējais, apsolos tevi vairs netraucēt.

     [+] [-]

, 2012-01-23 19:49, pirms 12 gadiem
Ahh velns, esmu zaudējis vienīgo sarunu biedru Turklāt pašu "objektīvāko" visā sportacentra vēsturē Bija tik šausmīgi sarežģīti izvairīties no provokāciju uzsākšanas vai ne!?! Ko gribēji, to arī saņēmi!!! Ir taču smieklīgi, kad City fans sāk norādīt uz citu klubu transfēriem Acīmredzot pat latviešu sporta lapā MU un City līdzjutējiem nav iespējams normāli saprasties! Nu, nevajag ar...

     [+] [-]

, 2012-01-23 23:59, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Vai līgumā nav rakstīts, ka Tevesam ir arī jāspēlē, lai saņemtu algu, vai alga viņam pienākas par to, ka viņa uzvārds ir Tevez? Tu tak apgalvoji, ka tev ir kaut kāda sajēga no juridiskām lietām, bet tu kā tīnis bārsties ar tekstiem par ziņām no kaut kādas interneta vietnes (ja jau tur bija rakstīts tad noteikti tā ir taisnība, vai ne?) tā vietā, lai padomātu ar galvu. Bridžš atšķirībā no Tevesa neatsakās spēlēt un neaizbrauc no valsts, tas, ka treneris viņu neliek sastāvā nav viņa vaina, vai tu tiešām neredzi atšķirību? Jebkurā gadījumā tu noteikti vari palikt pie pārliecības, ka City maksā Tevesam arī šobrīd.

Tie nav attaisnojumi, bet biznesa realitāte, kuru tu acīmredzami nespēj saprast. Daudzi City transfēri bija neveiksmīgi, es taču pats to rakstu, ko tu gribi vēl pierādīt? Tāpat kā De Gea transfērs ir neveiksme.
nu tas ir pizģ....ets visam vot atradies EXPERTS kas var noteikt spēlētāja lietderību pēc nospēlētas pussezonas ,tas ka Tevezs arābiem uz pleca ir uzmetis savu līko ir vaieāk kā skaidrs,bet par DeGea lietderību MU tu vari nesatraukties,viņam vēl ir pietiekami dauz laika sevi apliecināt

     [+] [-]

, 2012-01-24 11:45, pirms 12 gadiem
16. kārtas.. vēl tik daudz kas mainīsies. Vēl pat nav beidzies transfēru periods.
Raksts, labs, bet diez vai šī kārta bija, kad kāda no komandām nolika pilnavars kļūt par čempioni.
Atliek kādai komandai zaudēt divas spēles pēc kārtas (kas premjērlīgā nav nekas ārtkārtējs), un turnīra tabulā jau būs pavisam cits skats.

Premjērlīgā čempiona tituls tiek izcīnīts pavasarī, nevis janvārī.

     [+] [-]

, 2012-01-24 14:24, pirms 12 gadiem
Raksts labs, bet komentāri vispār zeltā!

     [+] [-]

, 2013-04-18 00:20, pirms 11 gadiem
apmēram cik gadus vēl šis raksts te vēl varētu rēgoties?