Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

G.Nevils aicina Aršavinu pamest "Arsenal"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

G.Nevils aicina Aršavinu pamest "Arsenal"
Andrejs Aršavins žāvājas treniņa laikā
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Anglijas izlases aizsargs Garijs Nevils asi kritizējis Londonas "Arsenal" spēlētāja Andreja Aršavina sniegumu vakardienas mačā pret "Manchester United". Vēl vairāk, viņš aicināja spēlētāju atgriezties dzimtenē. Savu futbolistu aizstāvēja Arsēns Vengers.

Vakar ļoti svarīgā spēlē "Arsenal" ar 1:2 piekāpās "Manchester United", bet viens no galvenajiem vaininiekiem bija uz maiņu uznākušais Aršavins, kurš tika ļoti viegli apspēlēts pie otrajiem ielaistajiem vārtiem. Pēc spēles pār viņa galvu vēlās pamatīga fanu kritika, saudzēts netika arī komandas galvenais treneris Arsēns Vengers, jo sūtīja laukumā Aršavinu labu maču aizvadījušā Aleksa-Okslenda Čemberlena vietā (18 gadīgajam jauneklim tā bija pirmā Premjerlīgas spēle pamatsastāvā).

Garijs Nevils pēc spēles beigām "Sky Sports" tiešraidē bija ļoti ass pret Aršavinu: "Viņš izskatās vismazāk motivētais futbolists visā līgā, manuprāt, viņš grib atgriezties Krievijā. Lai atgriežas! Viņš nemīl Londonu, Angliju, uzskata angļu sievietes par neglītām... "Arsenal" fani nevēlas viņu šeit redzēt!"

Vengers pēcspēles komentāros aizstāvēja gan sevi, gan Aršavinu: "Es esmu treneris jau 30 gadus, šajā laikā izdarot 50 tūkstošus spēlētāju maiņu. Man nav jāatskaitās par katru no tām. Es saprotu, ka fani ir dusmīgi par šo maiņu, pie tam tā izrādījās nesekmīga, taču Čemberlens bija noguris. Viņš nav pieradis pie tāda līmeņa spēļu intensitātes. Ja tev ir jāizvēlas starp 18 gadus vecu puišeli, kuram tā ir debija Premjerlīgā, vai arī starp savas izlases kapteini - kādi te vēl var būt jautājumi? Būsim nopietni."

Izmantotie resursi:
ESPN.co.uk | Football, Cricket, Rugby, F1,...
BBC News - Home
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

 +13 [+] [-]

, 2012-01-23 11:50, pirms 12 gadiem
Izskatās Nevilam ir kaut kas personisks, laikam aizskāra izteikumi par angļu sieviešu neglītumu Bet, Šavam Anglijā būs ļoti grūti pēc šī, tagad uz viņu ir uzēdusies gan prese, gan, pats bēdīgākais savi fani. Jāatzīst daļēji pelnīti, aizsardzībā viņš spēlēt nemāk un negrib, jāmeklē tāda komanda, kur to var nedarīt (lai gan Arsenal varētu būt tieši tāda komanda).
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-01-23 11:52, pirms 12 gadiem
par to ka nemil anglu sievietes nav ko parmest, jo isteniba taisnibu vien pateica, bet par mazak motiveto , tur gan taisniba........

     [+] [-]

, 2012-01-23 11:52, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-01-23 12:08, pirms 12 gadiem
nu Nevils arī spēlētājs būdams ar prātu nekad nevarēja izcelties. kas tas par kapteini, kas nespiež citiem kapteiņiem rokas utt. bet tas ir cits stāsts, ka viņš jokus nesaprot.
par Aršavina motivāciju nepiekrist nevar. lai gan tajā momentā vainot Aršavinu ir ĻOTI absurdi, jo Aršavins nav ne aizsargs, ne tās pozīcijas spēlētājs, turklāt, viņš tika apvests. ne viņš tur paslīdēja, nokrita, salauza kāju vai vēl kas, bet viņš bija apspēlēts. kad aizsargi šādos momentos tiek apspēlēti, tas tiek uzņemts par normālu.
šajā kritikā ir iepītas trīs nesaistītas lietas - Aršavina izteikumi presē, kas uz futbolu neattiecas, Aršavina nemotivācija un formas zudums laukumā un vakardienas moments. trīs pavisam nesaistītas lietas, kuras pūš vienu kārtīgu ziloni no mušas.
viss Arsenāls ir panīcis. sezonas laikā vien Kosčeļņijs progresē un daži jaunie. visa komanda ir panīkusi un tam pašam Rosickim nekas nesanāk. te ir dziļāk jādomā un jāmaina vairāk kā tikai viens spēlētājs.

  +4 [+] [-]

, 2012-01-23 12:12, pirms 12 gadiem
Lai cik dīvaini tas nebūtu, bet kad veica šo maiņu, es uzreiz pie sevis nodomāju, ka tieši Aršavins noraks spēli un MU uzvarēs. Rezultāts visiem zināms.

  +5 [+] [-]

, 2012-01-23 12:15, pirms 12 gadiem
Ja jau viņš bija nonācis tajā pozīcijā, tad vajadzēja attiecīgi spēlēt. Domāju, ka vaino viņu tādēļ, ka ļāva sevi apspēlēt ļoti viegli, faktiski bez pretestības, varēja vismaz noteikumus pārkāpt, ja ne savādāk.
termometrs rakstīja: lai gan tajā momentā vainot Aršavinu ir ĻOTI absurdi, jo Aršavins nav ne aizsargs, ne tās pozīcijas spēlētājs, turklāt, viņš tika apvests. ne viņš tur paslīdēja, nokrita, salauza kāju vai vēl kas, bet viņš bija apspēlēts. kad aizsargi šādos momentos tiek apspēlēti, tas tiek uzņemts par normālu.

  -3 [+] [-]

, 2012-01-23 13:07, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Ja jau viņš bija nonācis tajā pozīcijā, tad vajadzēja attiecīgi spēlēt. Domāju, ka vaino viņu tādēļ, ka ļāva sevi apspēlēt ļoti viegli, faktiski bez pretestības, varēja vismaz noteikumus pārkāpt, ja ne savādāk.
tikpat labi varēja piesities tiem spēlētājiem, kuriem bija jāsedz Aršavins, kā arī kuri ļāva tik viegli jau pēc Aršavina apspēlēšanas ieiet soda laukumā un aiziet pat tālāk. ar Aršavinu viss sākās, bet ne tuvu viņš nav galvenais vaininieks. Arsenal tika pārspēlēts un visa komanda izgāzās šajā momentā. un kur tad cilvēks, kura vietā mistiskā veidā atradās Aršavins? kāpēc kreisajam vingerim bija jāspēlē, kā bezmazvai pēdējam aizsargam?

  -3 [+] [-]

, 2012-01-23 13:21, pirms 12 gadiem
brīnumi, ka neviens nav uzrakstījis komentāru: uz Dinamo

     [+] [-]

, 2012-01-23 13:22, pirms 12 gadiem
Protams, tajā epizodē visa komanda nenospēlēja veiksmīgi. Epizodes sākumā viņš bija tur kur jāatrodas kreisajam pussargam, kas nevarētu būt nekas pārdabisks, ņemot vērā Arsenal spēles stilu. Viņš 2 reizes nospēlēja vismaz neveiksmīgi- 1. ļoti viegli palaida garām spēlētāju, 2. sitot ārā bumbu tieši uz soda laukuma vidu, kur šādās epizodēs ir daudz pretinieku spēlētāju.
termometrs rakstīja: tikpat labi varēja piesities tiem spēlētājiem, kuriem bija jāsedz Aršavins, kā arī kuri ļāva tik viegli jau pēc Aršavina apspēlēšanas ieiet soda laukumā un aiziet pat tālāk. ar Aršavinu viss sākās, bet ne tuvu viņš nav galvenais vaininieks. Arsenal tika pārspēlēts un visa komanda izgāzās šajā momentā. un kur tad cilvēks, kura vietā mistiskā veidā atradās Aršavins? kāpēc kreisajam vingerim bija jāspēlē, kā bezmazvai pēdējam aizsargam?

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 13:37, pirms 12 gadiem
Nu patiesībā jau runa nav tieši un tikai par vienu epizodi, kad Arsenal zaudēja otros vārtus! Jā Aršavins bija tieši tas cilvēks, kura pozicionālā kļūda bija tiešs cēlonis zaudētajiem vārtiem. Tālākais jau bija sekas, jo soda laukumā tika radīts sajukums un MU situācijas pārsvars. Tomēr pats galvenais jau ir Aršavina motivācija, fiziskā forma utt. jau ilgā laika posmā! Izskatās tiešām ka viņam galīgi neinteresē komandas sniegums kopumā saistībā ar savu personīgo sniegumu... Ne jau tagad pēkšņi Arsenal fani ir sākuši sūdzēties par Aršavinu, šis tikai varētu būt pēdējais piliens fanu pacietībā gaidot ka varbūt viņš beidzot pamodīsies!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-23 13:47, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: tikpat labi varēja piesities tiem spēlētājiem, kuriem bija jāsedz Aršavins, kā arī kuri ļāva tik viegli jau pēc Aršavina apspēlēšanas ieiet soda laukumā un aiziet pat tālāk. ar Aršavinu viss sākās, bet ne tuvu viņš nav galvenais vaininieks. Arsenal tika pārspēlēts un visa komanda izgāzās šajā momentā. un kur tad cilvēks, kura vietā mistiskā veidā atradās Aršavins? kāpēc kreisajam vingerim bija jāspēlē, kā bezmazvai pēdējam aizsargam?
Sanāk, ja esmu ne savā pozīcijā, tad varu nespēlēt, jo tur jābūt citam. Tas ir ABSURDI, jo futbolā ir ļoti daudz situāciju, kad spēlētāji mainās vietām. Piemēram, standartsituācijas (stūri, sodi) , kad centra ("pēdējie" aizsargi kā pozīcija netiek izmantota gadus 15) aizsargi dodas pašā priekšā, bet mazie ātrie spēlētāji (wingeri, fullbacki) piesedz aizmuguri. Aršavins šobrīd nevelk vairs ne uzbrukumā, ne aizsardzībā un tāpēc G.Nevila ieteikums nav tas sliktākais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 14:05, pirms 12 gadiem
Īsti nesaprotu kādēļ Arsenal viņu tik ilgi marinē? Būtu pārdevuši kādam Krievijas klubam par lielu summu, kamēr var, un miers, neticu, ka kkāds Mahačkalas Anzhi ar savu super biezo maku nebūtu nopircis viņu.
Skaidrs ir tas - jo ilgāk viņu Arsenal marinēs, jo lētāks viņš kļūs! Un pašam Aršavinam ar tas būtu labāk, cik redzams Arsenal nav viņa klubs

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 14:10, pirms 12 gadiem
Ja godīgi tad arī es neaprotu Aršavina statusu komandā...mirkļiem ir sajūta, ka viņš tur ir kā piektais ritenis.
Nezinu par viņa algas apmēru, bet varbūt alga ir samērā ciešama priekš Arsenal kluba, lai šo spēlētāju tur marinētu un jāņem vērā, ka Arsenal sastāvu ir pametuši vairāki pieredzējuši spēlētāji un tāpēc viņš tur tiek turēts, jo ar ko aizvietot viņu nav, vai ir par jaunu!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 14:45, pirms 12 gadiem
Dikti interesanta bija Van Persija reakcija,kad nāca aršavins laukumā tie kas neredzēja vakar,tad var paskatīties šodien..jau daudzkur izlikti video

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 15:26, pirms 12 gadiem
arca4 rakstīja: Dikti interesanta bija Van Persija reakcija,kad nāca aršavins laukumā tie kas neredzēja vakar,tad var paskatīties šodien..jau daudzkur izlikti video
iedod linku luudzu!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 16:33, pirms 12 gadiem
media.zenfs.com
van Persija reakcija (foto)

  -2 [+] [-]

, 2012-01-23 17:09, pirms 12 gadiem
Perfekti. mums jāmācās no angļiem, kā vajag atbrīvoties no iedomīgajiem , kuriem jumts nesader ar varēšanu, un kuru izcelsme ir lielie austrumi.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 19:44, pirms 12 gadiem
dale rakstīja: Šerila Kola, Viktorija Bekhema tad arii skaitas negliitas anglju sievietes!
nemurgo ja neesi redzejis realitati!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-01-23 19:55, pirms 12 gadiem
NAV pirmā spēle, kad Aršavins nospēlē ĻOTI vāji...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-23 20:03, pirms 12 gadiem
G. Neville pedeja laika izcelas ar saviem "spozhiem" izteicieniem!!! Labak butu sedejis majas un aukletu savus berninus.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 23:49, pirms 12 gadiem
Geriju vecuma marasms piemeklējis vēl 3x ātrāk kā Sieru. Ja vēl viņam visas smadzeņu šūniņas būtu vietās, bet sen jau kā nav. Labāk būtu paklusējis, nevis kaut ko pļurkstējis.

     [+] [-]

, 2012-01-23 23:51, pirms 12 gadiem
dale rakstīja: Šerila Kola, Viktorija Bekhema tad arii skaitas negliitas anglju sievietes!
Viktorijas celulīts tiešām bija pretīgs skats. Nekā īpaši glīta šajā sievietē nav.

     [+] [-]

, 2012-01-24 00:04, pirms 12 gadiem
Nu nezinu, nezinu... Katram gadās neveiksmīgas spēles. Aršavinam tāda bija šoreiz, un ne jau viņš viens vainīgs pie komandas zaudējuma. Nevilam laikam nebija, kur žulti izgāzt, tāpēc tā teica. Kāds sakars Aršavinam ar angļu sievietēm? Viņš pelna naudu Anglijā un, ja nemaldos, viņam ir ģimene. Vai kāds viņam liek tāpēc vērtēt tās angļu sievietes, kas gan tiešām lielākajā daļā gadījumu diez ko skaistas nav..?

     [+] [-]

, 2012-01-24 00:51, pirms 12 gadiem
Hunter rakstīja: Sanāk, ja esmu ne savā pozīcijā, tad varu nespēlēt, jo tur jābūt citam. Tas ir ABSURDI, jo futbolā ir ļoti daudz situāciju, kad spēlētāji mainās vietām. Piemēram, standartsituācijas (stūri, sodi) , kad centra ("pēdējie" aizsargi kā pozīcija netiek izmantota gadus 15) aizsargi dodas pašā priekšā, bet mazie ātrie spēlētāji (wingeri, fullbacki) piesedz aizmuguri. Aršavins šobrīd nevelk vairs ne uzbrukumā, ne aizsardzībā un tāpēc G.Nevila ieteikums nav tas sliktākais.
nu paskatoties kā šobrīd spēlē labākās komandas,tad tajā pašā Barcā Messi,Xavi,Iniesta un Sanches ļoti bieži ir tuvāk saviem vārtiem nekā malējie aizsargi,tas pats Rūnijs MU bieži ganās pa savu soda laukumu

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 00:53, pirms 12 gadiem
dale rakstīja: Šerila Kola, Viktorija Bekhema tad arii skaitas negliitas anglju sievietes!
atradi salīdzinājumus,pat kādā papuasu ciltī vai starp aļaskas maza ciemata iedzīvotājiem atradīsi kādu skaistuli

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 09:34, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Nu nezinu, nezinu... Katram gadās neveiksmīgas spēles. Aršavinam tāda bija šoreiz, un ne jau viņš viens vainīgs pie komandas zaudējuma. Nevilam laikam nebija, kur žulti izgāzt, tāpēc tā teica. Kāds sakars Aršavinam ar angļu sievietēm? Viņš pelna naudu Anglijā un, ja nemaldos, viņam ir ģimene. Vai kāds viņam liek tāpēc vērtēt tās angļu sievietes, kas gan tiešām lielākajā daļā gadījumu diez ko skaistas nav..?
Katram gadās neveiksmīgas spēles, bet Aršavins ir Arsenal dārgākais spēlētājs, viņam tā neveiksmīgo spēļu sērija turpinās jau kopš iepriekšējās sezonas un neizskatās ka viņš kaut ko grasītos darīt lai to mainītu! Kapēc gan G.Nevilam būtu jāizgāž žults pēc spēles kurā MU uzvar Arsenal??? Vienkārši G.Nevils pateica to, ko stadionā skaļi bļāva viena šausmīgi liela daļa Arsenal līdzjutēji, un vel piedevām Arsenal kapteinis

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 11:59, pirms 12 gadiem
jo vairāk no Krievijas uz Rietumiem, jo neglītākas sievietes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja