Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Navarro Barselonā vēl četrus gadus

Navarro Barselonā vēl četrus gadus
Jānis Blūms aizsardzībā pret Huanu Karlosu Navarro
Foto: acb.com

Spānijas basketbola klubs Barselonas "Regal Barcelona" pagarinājis līgumu ar aizsargu Huanu Karlos Navarro, ar kuru noslēgta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl četriem gadiem.

Barselonas basketbola komandas sastāvā nākamos četrus gadus turpināsim redzēt rezultatīvo aizsargu Huanu Karlosu Navarro. Šodien īpaši sarīkotā preses konferencē Navarro pagarināja līgumu, kas "Regal Barcelona" komandā viņu paturēs līdz vismaz 2015. gadam. Līgums paredz, ka sadarbību būs iespējams turpināt arī pēc līguma beigām, skatoties no situācijas. Iepriekšējais līgums bija spēkā vēl pusotru gadu, bet tagad tas pagarināts uz vēl divām sezonām. "Vēl nezinu, vai beigšu karjeru 2015. gadā. Jūtos labi un par to domāšu vēlāk, kad pienāks laiks," tā Navarro,

"Esmu savos labākajos gados, karjeras augstākajā punktā. Jūtos komfortabli un gribu turpināt palīdzēt komandai. Gribu vēl vairāk titulus un noslēgt savu karjeru šeit, savā laukumā," atzinis 31 gadu vecais spēlētājs. Barselonas klubā Navarro pavadījis gandrīz visu savu profesionālo karjeru, ko sāka 1997. gadā. Vienīgais izņēmums bija 2007./2008. gada sezonā, kad spāņu basketbolists izmēģināja spēkus Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), spēlējot Memfisas "Grizzlies".

Sajūsmā par sadarbības turpināšanu ar savas basketbola komandas zvaigzni ir arī Barselonas kluba prezidents Sandro Rosels, kurš Navarro salīdzinājis ar barseloniešu futbola kluba zvagzni Lionelu Messi, kuriem abiem piemīt trīs īpašības - darbs, prieks un lojalitāti. Tāpat Barselonas kluba prezidents neizslēdza iespēju šogad savā komandas sastāvā redzēt Pau un Marku Gasolus, kā arī Rikiju Rubio, atklājot veidu kā tas būtu iespējams: "Mums ir savas finansiālās robežas, bet tas nenozīmē, ka nevaram atrast radošu risinājumu, piemēram, kāda īpaša sponsora piesaiste."

Izmantotie resursi:
ACB.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-11-22 20:35, pirms 12 gadiem
Pagaidām eirolīgā nav izcēlies!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-23 01:13, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Pagaidām eirolīgā nav izcēlies!
nav jau jāmet katrā spēlē n-tie punkti saspēles vadītājam,lai izceltos, visu izsaka bezzaudējumu sērija