Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerards: "Nespēlēt bija murgs"

Andrejs Siliņš

Džerards: "Nespēlēt bija murgs"
Stīvens Džerards
Foto: AFP/ Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" kapteinis Stīvens Džerards pēc atgriešanās laukumā pirmo reizi kopš pavasara atzinis, ka laiks, ko nācās izlaist savainojuma dēļ, bijis kā murgs.

Džerards savainojumu guva martā un kopš tās reizes nebija spēlējis līdz beidzot trešdien atgriezās laukumā, izejot Līgas kausa spēlē pret "Brighton" uz maiņu. Džerards būtu atgriezies laukumā ātrāk, taču jūlija izskaņā spēlētājs saslima, un tas atveseļošanās procesu paildzināja. Trešdienas mačā 31 gadu vecais pussargs laukumā pavadīja pēdējās 15 minūtes.

"Šis laiks bija murgs. Es neesmu pats labākais cilvēks, kad esmu savainots un nevaru spēlēt, bet tikai skatīties tās," laiku, kas pavadīts atveseļošanās procesā raksturoja Džerards. "Pēdējie seši mēneši ir bijuši kā amerikāņu kalniņi. Tagad tas ir beidzies un jālūko atgūt optimālo formu, lai tiktu atpakaļ starta vienpadsmitniekā. Bija ļoti patīkami atkal spēlēt mūsu laukumā, pie tam spēlē, ko uzvarējām."

Nākamais "Liverpool" mačs būs sestdien Premjerlīgā, kad sava laukumā jāuzņem "Wolverhampton" vienība.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2011-09-23 09:14, pirms 13 gadiem
Kādā vēl "mūsu laukumā" Andrej S.? Mazliet rūpīgāk gatavojam rakstus, lūdzu
"I'd been out a long time and it was fantastic to be out there in that kit again and it was nice to get a win as well."
YNWA

  -1 [+] [-]

, 2011-09-24 12:09, pirms 13 gadiem
Walk on, walk on, with hope in your heart!