Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" un "United" spēlē neizšķirti

Jānis Celmiņš

"Everton" un "United" spēlē neizšķirti
Veins Rūnijs atkal iesita divus
Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien Anglijas Premjerlīgā futbolā tika izspēlētas trīs spēles. Vienā no tām tika gūti astoņi vārti, taču uzvarētāji noteikti tā arī netika. Mačs starp Mančestras „United” un „Everton” komandu cīņā neizšķirts – 4:4.

Līgas līdere „Manchester United” šodien savā laukumā uzņēma sīksto „Everton”. Mača rezultātu spēles 33. minūtē atklāja Nikiča Jelavičs, izvirzot vadībā viesus. Uz mājinieku atbildi ilgi nebija jāgaida un jau spēles 41. minūtē Veins Rūnijs izlīdzināja rezultātu. Otrajā spēles pusē vārtu birums bija krietni lielāks. Jau spēles 57. minūtē Denijs Velbeks izvirzīja vadībā mājiniekus, bet mirkli vēlāk Luis Nani pārsvaru dubultoja – 3:1. Mača 67. minūtē Maroane Felaini viesiem vienus vārtus atguva, bet jau pēc divām minūtēm savus otros vārtus guva Rūnijs, atkal atjaunojot „United” divu vārtu pārsvaru. Pēdējās spēles pamatlaika desmit minūtēs savus otros vārtus mačā guva Jelevičs, izcēlās arī Stīvens Pinārs un „Everton” izrāva neizšķirtu – 4:4.

Divās citās svētdienas spēlēs „Liverpool” ar 0:1 zaudēja „West Bromwich Albion”, bet „Manchester City” ar 2:0 apspēlēja pastarīti „Wolverhampton Wanderers”.

Izmantotie resursi:
Official Site of the Premier League |...

 +13 [+] [-]

, 2012-04-22 23:41, pirms 12 gadiem
nu BAIGI informatiivs raksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-04-22 23:45, pirms 12 gadiem
munkinshh rakstīja: nu BAIGI informatiivs raksts
Tiešām
Ja jums te par tādiem maksā, tad kur var pietikties - rīt tādus būšu gatavs uztaisīt par katru eiropas līgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-22 23:48, pirms 12 gadiem
MsLFi rakstīja: Tiešām
Ja jums te par tādiem maksā, tad kur var pietikties - rīt tādus būšu gatavs uztaisīt par katru eiropas līgu
haha,nevar nepiekrist. sportacentrs vnk grimst briiziem. Itaalijas Liigas speeles dazreiz atspoguljo vispaar tikai peec 2-3 dienaam.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-22 23:53, pirms 12 gadiem
Nu ko rādās, ka viss izšķirsies
Monday 30 April 2012
Man City v Man Utd Etihad Stadium
Lai gan neesmu nevienas Mančestras komandas fans Tīri priekš intreses MC uzvara būtu kā laba intriga sezonas noslēgumam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-23 00:13, pirms 12 gadiem
vēl jau jāatcerās, ka man city vēl spēle izbraukumā pret newcastle....
bet šodien tad parādījās tas ,no kā visi baidījās kopš vidiča un rio traumām, ka MU patiesībā nav centrālo aizsargu, tik slikti nospēlēt pēdējās minūtēs varēja tur kautvai rīgas daugavas centrus ielikt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-04-23 00:18, pirms 12 gadiem
kaaa man besī šis... te ir tik daudz SC autoru kuri ir MU fani , ka nevar laicīgi uzcept rakstu par EPL , laikam nevareeja pardzīvot šo niču savā laukumā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 00:33, pirms 12 gadiem
munkinshh rakstīja: haha,nevar nepiekrist. sportacentrs vnk grimst briiziem. Itaalijas Liigas speeles dazreiz atspoguljo vispaar tikai peec 2-3 dienaam.
bija arī ar veselas nedēļas nokavēšanos,par 2 kārtām uzreiz raksts.

     [+] [-]

, 2012-04-23 00:58, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: bija arī ar veselas nedēļas nokavēšanos,par 2 kārtām uzreiz raksts.
bija,bjija uz Lieldienaam autori aizdzeeraas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-23 09:57, pirms 12 gadiem
Pēc vecā kraķa Fergusona izteikumiem šai nedēļas nogalē (par Baines iegādi no Everton) es tiešām sāku ienīst MU. Un pats lielākais prieks man ir par to, ka tieši Everton ir tie, kas dod iespēju MC izcīnīt EPL čempionu titulu. Protams visi dūži tagad ir MC rokās, tik pašiem jāizmanto.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 10:36, pirms 12 gadiem
Es mīlu Everton. Neko citu nevarēja vēlēties, 3. spēles pirms čempionāta beigām viss ir pašu rokās. Narsri un Clichy ir lieliski čempionāta beigu daļā un Aguero turpina savu rezultativitātes sēriju, varēja iesist vēl vismaz 2 golus, bet ir izcili tāpat. Gaidu lielāko derbiju derbiju vēsturē

     [+] [-]

, 2012-04-23 10:42, pirms 12 gadiem
Raksts tiešām ļoti jocīgs, kamēr visi pasaules mēdiji liek virsrakstos to, ka cīņa par EPL titulu atjaunojusies un komentē tieši MU un City atrāviena samazināšamos, autors vienkārši liek virsrakstu MU nospēlē neizšķirti, it kā tas būtu ikdienišķs notikums, kas neko vairs neizsaka. Acīmredzot Celmiņš ir MU fans, kas pats par sevi ir OK, bet ir ļoti neprofesionāli darīt savu darbu (rakstīt rakstu) no šādas bērnišķīgas strausa pozīcijas.

     [+] [-]

, 2012-04-23 11:00, pirms 12 gadiem
interesanti, ka City ir vienīgā komanda EPL bez traumētajiem, kamēr United dala 3./4. vietu. Vidičs noteikti būtu noderējis, nomainot kādu no nevarīgajiem centra aizsargiem, kuri pēdējās spēlēs ir katastrofāli.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 11:14, pirms 12 gadiem
Ričards ir traumēts. Kāda jēga tagad skatīties, kurš uz konkrēto brīdi ir traumēts, sezona bijusi gara ir bijuši brīži, kad katrai komandai ir vairāk par 5 traumētajiem, ir brīži, kad traumēto ir maz.
NIPEM rakstīja: interesanti, ka City ir vienīgā komanda EPL bez traumētajiem, kamēr United dala 3./4. vietu. Vidičs noteikti būtu noderējis, nomainot kādu no nevarīgajiem centra aizsargiem, kuri pēdējās spēlēs ir katastrofāli.

     [+] [-]

, 2012-04-23 11:29, pirms 12 gadiem
evertonian rakstīja: Pēc vecā kraķa Fergusona izteikumiem šai nedēļas nogalē (par Baines iegādi no Everton) es tiešām sāku ienīst MU. Un pats lielākais prieks man ir par to, ka tieši Everton ir tie, kas dod iespēju MC izcīnīt EPL čempionu titulu. Protams visi dūži tagad ir MC rokās, tik pašiem jāizmanto.
A Tu esi tāds baigais Evertonas līdzjutējs? Prieks redzēt arī tādus šeit Varbūt pie viena ieliec linku kur redzams, ka Fergusons pasaka par plāniem iegādāties Beinsu!!! Citādi es esmu redzējis tikai The Mirror informāciju par šādiem MU plāniem. Bet tādi rakstiņi dažādās avīzēs par MU plāniem var apskatīt katru dienu, ja tā visa būtu taisnība, citiem klubiem nepietiktu spēlētāju ko laukumā laist. Un tad kad parādīsi Fergusona izteikumus par Beinsu, varēsim ar Tevi padiskutēt cik daudz uz dažādiem klubiem spēlētājus ir pārdevusi Evertona, un cik spēlētāji šobrīd spēlē Evertonā, kurus viņiem pārdevuši MU.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-23 13:12, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: A Tu esi tāds baigais Evertonas līdzjutējs? Prieks redzēt arī tādus šeit Varbūt pie viena ieliec linku kur redzams, ka Fergusons pasaka par plāniem iegādāties Beinsu!!! Citādi es esmu redzējis tikai The Mirror informāciju par šādiem MU plāniem. Bet tādi rakstiņi dažādās avīzēs par MU plāniem var apskatīt katru dienu, ja tā visa būtu taisnība, citiem klubiem nepietiktu spēlētāju ko laukumā laist. Un tad kad parādīsi Fergusona izteikumus par Beinsu, varēsim ar Tevi padiskutēt cik daudz uz dažādiem klubiem spēlētājus ir pārdevusi Evertona, un cik spēlētāji šobrīd spēlē Evertonā, kurus viņiem pārdevuši MU.
Jā, es esmu Everton fans. Šosezon biju uz 4 mājas spēlēm (arī pret MU kad viņi spēlēja Goodison parkā), tā kā domāju, ka varu sevi saukt par šīs komandas fanu.

Ko tur daudz ko diskutēt- to jau var redzēt kas kam ir pārdots un kas no kā ir nopirks. Nav jau par ko diskutēt. Diskutēt var par to, cik kurš pirkums ir bijis labs. Everton viennozīmīgi ir iegādājusies labus spēlētājus no MU, kas MU nav bijis vajadzīgs- Saha, Howards, Nevils, Gibbs.

Daylimail bija raksts par to, ka Fergusons redz Beinsu kā ilgtermiņa Evra aizsājēju un uzskata, ka šo spēlētāju varēs mierīgi nopirkt par 5 m. Nu nekaunīgs viņš ir gan.

     [+] [-]

, 2012-04-23 13:22, pirms 12 gadiem
evertonian rakstīja: Daylimail bija raksts par to, ka Fergusons redz Beinsu kā ilgtermiņa Evra aizsājēju un uzskata, ka šo spēlētāju varēs mierīgi nopirkt par 5 m. Nu nekaunīgs viņš ir gan.
Es Tev prasu parādi kur SAF to ir pateicis, bet Tu man stāsti ka Daily Mail ir raksts par to ko Fergusons uzskata. SAF nekad "NEKAD" nevienam nepateiks ka taisās kādu nopirkt pirms pirkums nebūs noticis!!! Un ja arī gadījumā Fergusons tiešām tā uzskata, tad nesaprotu kur ir problēma?!? Domājat ka grib pārāk lēti nopirkt? Nu tad nepārdodat! Atkārtoju vēlreiz, avīzēs katru dienu parādās kāds raksts par to, ka MU taisās kādu konkrētu spēlētāju nopirkt. Ja Tu tici visam kas ir rakstīts avīzēs, tad man Tevi nedaudz ir žēl

     [+] [-]

, 2012-04-23 13:33, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Es Tev prasu parādi kur SAF to ir pateicis, bet Tu man stāsti ka Daily Mail ir raksts par to ko Fergusons uzskata. SAF nekad "NEKAD" nevienam nepateiks ka taisās kādu nopirkt pirms pirkums nebūs noticis!!! Un ja arī gadījumā Fergusons tiešām tā uzskata, tad nesaprotu kur ir problēma?!? Domājat ka grib pārāk lēti nopirkt? Nu tad nepārdodat! Atkārtoju vēlreiz, avīzēs katru dienu parādās kāds raksts par to, ka MU taisās kādu konkrētu spēlētāju nopirkt. Ja Tu tici visam kas ir rakstīts avīzēs, tad man Tevi nedaudz ir žēl
Baigais filosofs tu mums esi te atradies.

Ka jau teicu, ceru ka MU zaudēs dervijā un MC izcīnīs titulu. Nepatīk man šī augstprātība no Fergusona puses. Āmen baznīcā.
Vari filosofēt ar sevi vienatnē.

     [+] [-]

, 2012-04-23 13:40, pirms 12 gadiem
Nu vo, cerēju ka sc.com parādīsies vel kāds interesants cilvēks ar ko padiskutēt par futbolu, turklāt vel Evertonas līdzjutējs! Bet izrādās vienkārši kārtējais heiteris bez sava viedokļa Paliec sveiks.

     [+] [-]

, 2012-04-23 14:34, pirms 12 gadiem
Viss ir ļoti loģiski, manuprāt Tomēr ceru, ka šī ir tikai "pīle". No otras puses, Beinsam būtu tā kā pēdējais laiks pārcelties uz kādu eirokausu klubu.

Manchester United keen on Everton's Leighton...

     [+] [-]

, 2012-04-23 15:01, pirms 12 gadiem
Loģiski, tas ir tik tālu, ka MU vasarā meklēs LB (tāpat kā City, starp citu). Bet kandidātu mēdījos minēts daudz, šodien, piemēram, Albas versija parādījās. Beins arī protams ir variants.
Hose Girtinho rakstīja: Viss ir ļoti loģiski, manuprāt Tomēr ceru, ka šī ir tikai "pīle". No otras puses, Beinsam būtu tā kā pēdējais laiks pārcelties uz kādu eirokausu klubu.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2133420/Manchester-United-keen-Evertons-Leighton-Baines.html

     [+] [-]

, 2012-04-23 15:03, pirms 12 gadiem
Kādēļ vēl neviens nav uzcepis rakstu par PFA gada balvām un gada izlasi? SC sāk ignorēt arī EPL?

     [+] [-]

, 2012-04-23 15:54, pirms 12 gadiem
MU protams ir jāmeklē kreisās malas aizsargs, jo nav normāli šitā nomocīt vienu pašu Evra visas sezonas garumā. Ja Beinsu ir iespējams nopirkt par 5M tad tas protams būtu izdevīgs darījums. Tomēr mani māc šaubas, jo Beinsam ir 27 gadi un viņam ir jāspēlē regulāri. Savukārt Evra vel vismaz 2 sezonas būs MU pamatsastāva spēlētājs. Tapēc Beinsa pirkšana man liekas neloģiska, jo tai pozīcijai drīzāk meklēs kādu jaunāku, ar perspektīvu. Ja protams Fergusons būs zaudējis ticību Fraiersam un Fabio.

     [+] [-]

, 2012-04-23 16:31, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: MU protams ir jāmeklē kreisās malas aizsargs, jo nav normāli šitā nomocīt vienu pašu Evra visas sezonas garumā. Ja Beinsu ir iespējams nopirkt par 5M tad tas protams būtu izdevīgs darījums. Tomēr mani māc šaubas, jo Beinsam ir 27 gadi un viņam ir jāspēlē regulāri. Savukārt Evra vel vismaz 2 sezonas būs MU pamatsastāva spēlētājs. Tapēc Beinsa pirkšana man liekas neloģiska, jo tai pozīcijai drīzāk meklēs kādu jaunāku, ar perspektīvu. Ja protams Fergusons būs zaudējis ticību Fraiersam un Fabio.
Man jau liekas, kad jāmeklē otrā flanga aizsargs... Ja tā paskatās, uz Rafaela 3 vārti šajā spēlē...

     [+] [-]

, 2012-04-23 16:41, pirms 12 gadiem
Yomayoo rakstīja: Man jau liekas, kad jāmeklē otrā flanga aizsargs... Ja tā paskatās, uz Rafaela 3 vārti šajā spēlē...
Nepiekrītu! Visi tie 3 vārti ir uz centra aizsargu sirdsapziņas. Un pirmkārt jau Rio, kuram kā pieredzējušākajam vīram bija aizsardzība jāsavāc un jāsaved kārtība, nevis jāstāv soda laukumā un rokas jāplāta! Evanss protams ir tik pat daudz vainīgs, bet to bardaku bija jāsakārto tieši Ferdinandam. Visi 3 pēdējie goli tika ielaisti no soda laukuma vidus. Bet par pirmajiem zaudētajiem vārtiem grūti vispār kādam no aizsargiem kaut ko pārmest.