Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas 11. kārtas MVP - pret CSKA 28 punktus guvušais Fernandess

Rolands Eliņš

Eirolīgas 11. kārtas MVP - pret CSKA 28 punktus guvušais Fernandess
Rūdijs Fernandess
Foto:AFP/Scanpix

Madrides "Real" aizsargs Rūdijs Fernandess pēc lieliskā snieguma pret Maskavas CSKA atzīts par Eirolīgas "Top 16" 11. kārtas labāko spēlētāju.

Madrides "Real" spēlē pret CSKA uzstādīja jaunu Eirolīgas rekordu - tika pieļautas tikai divas kļūdas, turklāt abas ceturtajā ceturtdaļā. Tas palīdzēja revanšēties Maskavas komandai par pirmajā aplī ciesto zaudējumu un atgriezties F grupas līderpozīcijās.

Uzvaru ar 93:79 lielā mērā sekmēja arī Spānijas aizsargs Rūdijs Fernandess, kurš laukumā pavadīja 34 minūtes un guva 28 punktus. Viņa rēķinā arī četri realizēti tālmetieni, četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un četras pārtvertas bumbas, kas kopā ļāva iegūt lietderības koeficentu 33. Tas bija augstākais starp spēlētājiem no šajā kārtā uzvaras izcīnījušajām komandām, un ļāva Fernandesam iegūt šīs kārtas MVP balvu.

Viņam tas ir otrais šosezon, jo līdzīgs tika saņemts arī trešajā kārtā, bet karjerā kopumā Fernandess var lepoties ar jau sešiem Eirolīgas kārtas MVP.

Augstāku lietderības koeficentu nekā Fernandess ieguva CSKA spēlētājs Sonijs Vīmss, kurš guva 28 punktus, tiesa, kārtas MVP balva tiek pieškirta tikai tiem spēlētājiem, kuri pratuši aizvest komandu līdz uzvarai.

Jāatgādina, ka šajā Eirolīgas kārtā savu atgriešanos "Partizan" komandā piedzīvoja Dāvis Bertāns, kurš guva divus punktus uzvarā pār "Maccabi".

Izmantotie resursi:
Top 16, Round 11 bwin MVP: Rudy Fernandez, Real...