Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Nikars" iesit sešus vārtus, bet zaudē vienai no Krievijas līderēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Nikars" iesit sešus vārtus, bet zaudē vienai no Krievijas līderēm
Foto: Nikars

Jerjomenko kausu ar zaudējumu sāka Latvijas čempions telpu futbolā "Nikars", kas ar 6:8 atzina Novosibirskas "Sibiryak" pārākumu.

Novosibirskas "Sibiryak", kas 2016. gadā Krievijas čempionātā ieguva bronzu, vadībā izvirzījās trešajā minūtē pēc Leo Santanas precīzā sitiena. Piecas minūtes vēlāk ar precīziem sitieniem apmainījās Maksims Seņs un Simi Saioti.

Pēc pirmā puslaika "Nikars", Latvijas čempions, atradās iedzinējos ar 3:4, bet 32. minūtē izlīdzinājumu panāca Jānis Pastars. Tomēr turpinājumā "Sibiryak" iesita trīs vārtus piecās minūtēs un svinēja uzvaru ar 8:6.

"Nikara" rindās ar diviem rezultatīviem sitieniem izcēlās viens no Latvijas telpu futbola izlases līderiem Seņs, kurš 50. minūtē iesita pēdējos vārtus mačā. Pa vieniem vārtiem guva Germans Matjušenko, Pastars, Dmitrijs Zabarovskis un Jurijs Arhipovs-Prokofjevs.

Novosibirskas "Sibiryak" Krievijas bronzu ieguva ne tikai pērn, bet arī 2015., 2014. un 2011. gadā. Savukārt 2012. gadā iegūts sudrabs, tādējādi "Nikara" pretiniekus drīkst saukt par vienu no spēcīgākajām kaimiņvalsts komandām.

Nikars – Sibiryak 6:8 (3:4)

Nikara vārtu guvēji: Seņs 8' 50', Matjušenko 19', Arhipovs-Prokofjevs 23', Pastars 32', Zabarovskis 49'