Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" saņem kausu, piedzīvo astoto zaudējumu

Andrejs Siliņš

"Kurbads" saņem kausu, piedzīvo astoto zaudējumu
"Kurbada" kapteinis Edgars Adamovičs saņem Latvijas čempionāta regulārā turnīra uzvarētājas kausu
Foto: Ritvars Raits

Sestdien Latvijas čempionātā hokejā regulārā turnīra uzvarētāja "Kurbads" mājās Ogrē ar rezultātu 4:5 pēcspēles metienos atzina vicelīderes "Zemgale/LLU" pārākumu, bet pie uzvarām tika arī "Rīga/Prizma" un "Ozolnieki/Monarch".

Pirms mača Ogrē "Kurbada" kapteinis Edgars Adamovičs saņēma jau iepriekš nopelnīto un nodrošināto regulārās sezonas uzvarētājas kausu. Pozitīvais ievads bija atslābinājis ogrēniešus, un jelgavnieki sāka ar 2:0 pirmajās piecās minūtēs. Vēlāk vārtus guva arī mājinieki, bet rezultāts turpināja augt ar viesu vadību. Pēdējās trešdaļas sākumā Renārs Undelis vairākumā pirmo reizi panāca līdzsvaru - 4:4.

Pēdējā trešdaļā abām komandām bija vairākas iespējas visu nokārtot vairākumos, taču tie palika neizmatoti. Pēcspēles metienos Vladislavs Dobreņkijs, kurš mačā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, savu iespēju neizmantoja, bet Klāvs Plānics gan, ļaujot uzvaru ar rezultātu 5:4 svinēt "Zemgalei/LLU".

Klāvam Plānicam un Artjomam Ogorodņikovam mačā pa vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

"Rīga/Prizma", kas saglabā cerības uz otro vietu regulārajā sezonā, mājās ar 10:1 sakāva pastarīti "Daugavpili". Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Dāvis Straupe, Kaspars Pauče un Viktors Lobačevs. Vēl vienā mačā "Ozolnieki/Monarch" mājās ar 4:2 apspēlēja "Dinamo Juniors" komandu.

Regulārās sezonas pēdējā kārta notiks 25. un 26. februārī, bet pirmās ceturtdaļfināla spēles paredzētas jau 1. martā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija