Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tevess atvainojas "Manchester City"

Andrejs Siliņš

Tevess atvainojas "Manchester City"
Karlosa Tevesa atgriešanās Mančesterā izraisīja neviltotu mediju uzmanību jau turpat lidostā
Foto: AFP/Scanpix

Beidzot tas ir noticis - argentīniešu uzbrucējs Karloss Tevess lūdzis piedošanu "Manchester City" kluba vadībai, treneriem, atbalstītājiem un līdzjutējiem cerībā pēc iespējas drīzāk atkal doties laukumā "City" formastērpā.

Viss sākās septembra nogalē, kad Tevess atteicās iziet uz maiņu "City" spēlē pret Minhenes "Bayern". Komanda zaudēja, un treneris Roberto Mančini pēc spēles nekavējoties paziņoja - Tevesa dienas Mančesterā ir galā. Vēlāk gan treneris mīkstināja izteikumus, norādot, ka atvainošanās varētu nolīdzināt visas nesaskaņas.

Janvāra transfēru loga laikā daudz tika runāts par iespējamo argentīnieša pārdošanu, taču līdz galam neviens no variantiem tā arī netika aizvests. Nopietnāko interesi par uzbrucēju izrādīja "AC Milan", Milānas "Inter" un "Paris Saint-Germain". Tāpat arī "West Ham United" kluba vadība atklāja, ka mēģinājusi atgūt Tevesu (tur argentīnietis spēlēja 2006./2007. gada sezonā).

Valentīndienā 28 gadus vecais Tevess atgriezās klubā pēc tam, kad pats uz savu galvu bija aizbraucis pirms trim mēnešiem. "Vēlos no sirds un atklāti atvainoties visiem, ko esmu pievīlis un kurus manas izdarības aizvainoja," oficiālajā paziņojumā saka Tevess. "Es vēlos koncentrēties futbola spēlēšanai "Manchester City" komandā."

7. novembrī, nesaskaņojis ar kluba vadību, Tevess aizlidoja mājās. Šajā laika posmā algas, bonusu un dažādu sodu summa, ko futbolists zaudēja, sasniedz aptuveni desmit miljonus sterliņu mārciņu.

Pēc BBC rīcībā esošās informācijas pagaidām gan Tevess un Mančini nav runājuši un izlīguši mieru, taču, ja Mančini pieturēsies pie saviem vārdiem, ar šo atvainošanos Tevess varētu patiešām atgriezties "City" rindās.

Bijusī "City" zvaigzne Deniss Tjuarts uzskata, ka Tevesa atgriešanās nav pārsteigums, taču nav tik pārliecināts par to, ka argentīnietis patiešām šosezon izies laukumā: "Ja Aguero turpinās būt tikpat produktīvs, cik viņš ir bijis visu sezonu, Tevesam netiks pat viena spēle."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +33 [+] [-]

, 2012-02-22 15:03, pirms 12 gadiem
Saule un rums - daudz spēcīgāka kombinācija par slapjajām salām....

  +3 [+] [-]

, 2012-02-22 16:15, pirms 12 gadiem
Atvainošanās, protams, ir pozitīva lieta un katram vajadzētu dot otro iespēju. Gan jau Mančīnī zinās labāk, ko darīt, piedot un laist spēlēt vai nē. Galu beigās biznes ir bizness un lai paceltu Tevesa transfēra vērtību vajadzētu laist viņu spēlēt. Arī uzbrucējs viņš ir izcils, lieks noteikti viņš nebūtu. Paliek tikai jautājums par komandas garu, gan jau Mančīnī izdarīs pareizo izvēli.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-22 16:19, pirms 12 gadiem
tā kā Tevezu neviens nenopirka, tad viņam vairs citu variantu nemaz nebija, ja vien negribēja tapt izputināts, jo līgums ar klubu viņam, ja nemaldos, ir līdz 2014. gadam un tad pa šo laika periodu varētu sakrāties krietni lielas soda naudas.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-22 16:20, pirms 12 gadiem
Kāds var pateikt, vai City rindās kadā spēlē laukumā ir bijuši Aguero, Dzeko un Balotelli visi reizē ?

     [+] [-]

, 2012-02-22 16:46, pirms 12 gadiem
Lai atbildētu pilnīgi precīzi, būtu jānočeko visi spēļu protokoli, taču uz sitiena varu pateikt, ka, ja tāds gadījums arī ir bijis, tad tikai, ja kāds no viņiem ir uzmainīts tuvojoties spēles beigām, lai, spēlējot ar 3 uzbrucējiem izlīdzinātu rezultātu vai panāktu uzvaru. Sākumsastāvā visi 3 vienlaicīgi nav gājuši, par to esmu diezgan drošs. Principā tas būtu iespējams- Džeko spicē, Kūns "zem" viņa un Balotelli malā. City sākumsastāvā lielākajā vairumā spēļu iet 2 no šiem 3. Retāk 1 no šiem 3, bet ja tā, tad ir arī Silva, Nasri un AJ vai Milners.
Jaymen rakstīja: Kāds var pateikt, vai City rindās kadā spēlē laukumā ir bijuši Aguero, Dzeko un Balotelli visi reizē ?

 +38 [+] [-]

, 2012-02-22 17:16, pirms 12 gadiem
It kā skaitās augstas klases futbolists, bet cimperlējas kā tāda ģeķīga jaunava!

 +10 [+] [-]

, 2012-02-22 17:28, pirms 12 gadiem
Atvaļinājums par 10 citroniem. Kaut katrs mēs tā varētu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-22 19:12, pirms 12 gadiem
bēdīgi slavenais Mērglis rakstīja: Viens no pārvērtētākajiem futbolistiem top klubos, turklāt normāls gailis
Pārvērtēts viņš nav, jo spēlē tiešām izcili, kad spēle sokas. Bet tas, ka galvā ir vēl mazs bērns, nevis pieaudzis vīrietis - tas ir skaidrs. Kā saka - dienvidamerikāņu karstasinība arī droši vien nepanes eiropiešu prasības, negribas piekāpties. Citi piemēri arī nav tālu jāmeklē. Kaut vai tas pats Adriano un Inter pirms, ja nemaldos, diviem gadiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-23 09:38, pirms 12 gadiem
bēdīgi slavenais Mērglis rakstīja: Nu nav viņš nekas īpašs. Kad vēl spēlēja Mančestrā brīnījos ko Fergusons viņā un ANdersonā ir saskatījis. Viduvējības, ne vairāk
nu Tevez ja ir formā un galvā ar visas skrūvītes kārtībā ir viena plaukta uzbrucējs ar Rūniju,Drogba vai Vilju no Barcas,tikai problēma tā,ka viņš ilgāk par divām sezonām vienā vietā nespēj noturēties un nejau snieguma laukumā dēļ un ja par Andersonu,tad nu neteiktu ka viduvējība,ok,nevar jau vienā klubā visi būt Skolzi un Gigsi labākajos gados,puisim ir talants,vēl jauns un neteiktu ka Keriks vai Flečers bieži izskatās pārliecinošāk,ja varētu,viņu savās rindās gribētu redzēt puse Eiropas superklubu