Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rednaps nosoda Balotelli (+video)

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rednaps nosoda Balotelli (+video)
Harijs Rednaps
Foto: PA WIre/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas spēlē "Manchester City" ar 3:2 pārspēja "Tottenham Hotspur", uzvaras vārtus jau kompensācijas laikā gūstot Mario Balotelli, kurš pats nopelnīja un pats realizēja 11 metru soda sitienu. Tomēr šo Itālijas futbolistu pamatīgi kritizējis zaudētāju treneris Harijs Rednaps.

Kritikas pamatā ir Mario Balotelli rīcība kādā no epizodēm, kad viņš ar kāju divreiz trāpīja "Tottenham Hotspur" miniatūrajam spēlētājam Skotam Pārkeram - ja pirmajā gadījumā tas bija netīši, tad otrajā izskatījās, ka Balotelli to darījis apzināti. Katrs no jums var noskatīties video apakšā un novērtēt pats(i), bet Rednaps ir pārliecināts, ka tā bijusi speciāla rīcība, īpaši zinot Balotelli nelāgo slavu.

Rednaps: "Tas ir kliedzošs gadījums. Skotam [Pārkeram] ir brūce galvā. Viņš trāpīja pa galvu divreiz - pirmoreiz varēja būt nejauši, bet otrreiz viņš ar pēdu spēra atpakaļ tieši galvā. Man pat nepatīk runāt par tādām lietām kā speršanu pa galvu, man tas nepavisam nepatīk. Tas nav pareizi, un tā nav pirmā reize, kad viņš tā dara un esmu pārliecināts, ka nebūs arī pēdējā."

Vēl jo vairāk Rednapa dusmas pavairoja fakts, ka tieši Balotelli nopelnīja un izpildīja izšķirošo 11 metru soda sitienu, jo, treneraprāt, Itālijas uzbrucējam tobrīd vairs nebija jāatrodas laukumā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Balotelli trāpa pa Pārkera galvu. Divreiz

  +5 [+] [-]

, 2012-01-22 22:36, pirms 12 gadiem
Balotelli+Pepe --> Zooloģiskais dārzs.

 +13 [+] [-]

, 2012-01-22 22:40, pirms 12 gadiem
otrais tieshaam izskatiijaas apzinaati
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-01-22 23:05, pirms 12 gadiem
Budenjūns rakstīja: Paskatieties tak ar kādu spēku un atvēzienu Balotelli izdarīja sitienu. Vienkārši spēlētājs nevarēja noturēt līdzsvaru. Piemēram ja Gigs būtu izdarījis kaut ko tamlīdzīgu Rednaps te nespriedelētu, bet tākā tas ir Balotelli ar bēdīgo slavu Rednaps uzskata, ka tas bija tīšs pārkāpums.
Vispār jau cik man nācies novērot, parasti cilvēks ja nevar noturēt līdzsvaru, tad pirms atbalsta meklēšanas neatvēzējas ar kāju lai pēc iespējas ātrāk pēc tam ar to pašu kāju spertu pret "zemi"
Man izskatās ka tas ir apzināts spēriens, vienīgi neesmu pārliecināts vai viņš gribēja trāpīt tieši pa galvu!
Slēpts komentārs: ma4o
Slēpts komentārs: psycho

  -4 [+] [-]

, 2012-01-22 23:18, pirms 12 gadiem
Edmund Novicki neuztraucies apvaldi savas simpātijas pret MU City joprojām EPL vadībā un nākamajā derbijā arī redzēsim , kura komanda ir labāka un kura ir pelnījusi titulu.

 +14 [+] [-]

, 2012-01-22 23:24, pirms 12 gadiem
100% pelnīta sarkanā, pilnīgi apzināta darbība no Balotelli, tiesnesis nolažoja, bet kārtējā pendele izpildīta izcili !

  +4 [+] [-]

, 2012-01-22 23:25, pirms 12 gadiem
Man liekas ka tisam sita, tik varbut negribeja pa galvu, ka jau te ABa teica.

Bet nu Pepe gan ir pi****.

     [+] [-]

, 2012-01-22 23:32, pirms 12 gadiem
ZinedinZidane rakstīja: Edmund Novicki neuztraucies apvaldi savas simpātijas pret MU City joprojām EPL vadībā un nākamajā derbijā arī redzēsim , kura komanda ir labāka un kura ir pelnījusi titulu.
Ko tu kritizē raksta autoru?Viņš pat neko neapgalvo bet piedāvā katram novērtēt.

P.S Drīzāk tev jāpievalda savas neveselīgās simpātijas pret City,katrā rakstā par šo klubu tu kaut ko iedirs........

  +4 [+] [-]

, 2012-01-22 23:33, pirms 12 gadiem
Грязный поступок Балотелли - Гифка - Блог -...

Šitas manuprāt ir izteiksmīgāks skatupunkts...

  +6 [+] [-]

, 2012-01-22 23:36, pirms 12 gadiem
Ja Balotelli meklēja atbalsta punktu, tad atbalsts bija jāmeklē tai virzienā, kurp viņš gāzās - un tas bija prom no gulošā Pārkera, kā to video var redzēt. Tātad uz pretējo pusi, nekā tika izdarīts otrais spēriens! Tas ir pirmkārt. Otrkārt - ievērojiet, ka spēriens tika izdarīts ar spēku! Ja meklē atbalstu, tad necenšas cirst kāju pie zemes. Vēl jo vairāk - ja tas ir pilnīgi pretējā virzienā, nevis tai pusē, kur atbalsts būtu patiešām vajadzīgs. No tā izriet mans secinājums - Balotelli nospēlēja ārkārtīgi rupji, un viņš ir pelnījis bargu sodu.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-22 23:43, pirms 12 gadiem
Ja vēl pirmo sitienu var tīri "norakstīt" uz neveiksmīgu piezemēšanos, tad otrais jau uzskatāms par apzinātu kontaktu. Ne jau Pārkers tā mainīja savu atrašanās vietu pēc pirmās saskarsmes, ka Balotelli nezināja viņa pozīciju.
OK pieņemsim, ka patiešām neveiksmīga sakritība! Bet tad lai kāds paskaidro kāpēc Balotelli nemēģināja izvairīties no otrā sitiena. Tač +- zināja kur Pārkers ir uz zemes. Pietam pati kustība arī ir nedabiska...

     [+] [-]

, 2012-01-22 23:44, pirms 12 gadiem
Acīm redzami tas bij specjāli kustība bija ļoti apzināta

  +3 [+] [-]

, 2012-01-22 23:44, pirms 12 gadiem
Magnijs rakstīja: Ja Balotelli meklēja atbalsta punktu, tad atbalsts bija jāmeklē tai virzienā, kurp viņš gāzās - un tas bija prom no gulošā Pārkera, kā to video var redzēt. Tātad uz pretējo pusi, nekā tika izdarīts otrais spēriens! Tas ir pirmkārt. Otrkārt - ievērojiet, ka spēriens tika izdarīts ar spēku! Ja meklē atbalstu, tad necenšas cirst kāju pie zemes. Vēl jo vairāk - ja tas ir pilnīgi pretējā virzienā, nevis tai pusē, kur atbalsts būtu patiešām vajadzīgs. No tā izriet mans secinājums - Balotelli nospēlēja ārkārtīgi rupji, un viņš ir pelnījis bargu sodu.
Pilnīgi piekrītu. Lai arī spēles laikā tiešām likās netīšām, tagad vairākas reizes apskatoties atkārtojumu tā kustība ar kāju atpakaļ ir apzināta.

  -2 [+] [-]

, 2012-01-22 23:48, pirms 12 gadiem
abi sitieni ir abzināti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-23 00:07, pirms 12 gadiem
shooter94 rakstīja: Ko tu kritizē raksta autoru?Viņš pat neko neapgalvo bet piedāvā katram novērtēt.

P.S Drīzāk tev jāpievalda savas neveselīgās simpātijas pret City,katrā rakstā par šo klubu tu kaut ko iedirs........
nu jaaa... man jau arī liekas ka tu katrā rakstā kaut ko uzdirs par City

     [+] [-]

, 2012-01-23 00:26, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Грязный поступок Балотелли - Гифка - Блог -...

Šitas manuprāt ir izteiksmīgāks skatupunkts...
man spēles laikā likās ka supermario tiešām netīšām uzkāpj ,bet šai video ir viss skaidri redzams...apzināts spēriens pretiniekam par visiem 100% un ja kāds te apgalvo pretējo tas nu tiešām ir akls...ceru ka šis nepaliks bez ievērības,savādāk šo karstgalvi neatvēsinās un būs turpinājums

  +3 [+] [-]

, 2012-01-23 00:28, pirms 12 gadiem
Kad viņš ar kāju divreiz trāpīja "Tottenham Hotspur"
miniatūrajam spēlētājam...
Shitas njem labi

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 01:07, pirms 12 gadiem
nu, sitiens bija acīmredzams un nepārprotams, cilvēks meklējot atbalstu, nesper kāju uz aizmuguri ar atvēzienu... tāds nu tas puika ir, nespēj savaldīt emocijas, rīkojas karstumā, bet pēc 3 sekundēm to nožēlo.
pēc spēles, komisijai būtu jāizlemj par viņa diskvalifikāciju uz tuvākajām spēlēm.
domāju, ka mc visār būtu jāsāk piebremzēt, jo negribās jaunu čempionu, ar jaunuzceptajiem faneļiem esportā

  +2 [+] [-]

, 2012-01-23 06:20, pirms 12 gadiem
Bronsons rakstīja: man spēles laikā likās ka supermario tiešām netīšām uzkāpj ,bet šai video ir viss skaidri redzams...apzināts spēriens pretiniekam par visiem 100% un ja kāds te apgalvo pretējo tas nu tiešām ir akls...ceru ka šis nepaliks bez ievērības,savādāk šo karstgalvi neatvēsinās un būs turpinājums
2. kustība toč meklē Pārkeru, zinot, ka viņš tur ir.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-23 10:18, pirms 12 gadiem
Varētu būt, ka viņš ar 2. kustību tiešām tīši grib iesist Pārkeram. Bet šādas epizodes tik saspringtās spēlēs daudz, dažas pamana tiesneši un kameras, dažas nē. Esmu pārliecināts, ka Pārkers pret Balotelli arī spēles laikā darīja ko līdzīgu. Ja jau pēc spēles, skatoties palēninājumā video no vairākiem skatpunktiem nav 100% skaidrības, ka tas bija tīšām, skaidrs, ka spēles apstākļos tiesnesim to novērtēt bija vairākas reizes grūtāk. Jebkurā gadījumā, šoreiz mums tiešām paveicās, ka tiesnesis uz šo nereaģēja, jo šajā epizodē sarkanā bija pamatotāka nekā epizodē ar Kompany izklupienu.
Bet Rednaps atkal žēlojas, vispār viņš ir izcils treneris, bet šī žēlošanās atkal liek par viņu būt sliktās domās.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-23 10:47, pirms 12 gadiem
Nu jā, protams, sūdzēties presē un regulāri skraidīt pa tehnisko zonu ar iedomāto sarkano kartīti rokā jau drīkst tikai Mančīni! Bet kad Rednaps pasaka ka viņa spēlētājam ir brūce galvā, tad tā ir žēlošanās

  -1 [+] [-]

, 2012-01-23 11:40, pirms 12 gadiem
Viena lieta ir pēc spēles sūdzēties par reāli piespriestu sarkano kartīti un 4 spēļu dsq savam spēlētājam, bet cita lieta pēc spēles prasīt, lai pretiniekam piespriež sodu.
Spēles laikā skraidīt pa tehnisko zonu un izrādīt emocijas, manuprāt, nav nekas šausmīgs. Paskaties uz Mourinjo, tad jau viņu vispār vajadzētu diskvalificēt katrā spēlē.
Un, ja Mančīni rādītās kartītes ir iedomātas, kā tu vari zināt, ka viņš rāda tieši sarkano kartīti?
ABa rakstīja: Nu jā, protams, sūdzēties presē un regulāri skraidīt pa tehnisko zonu ar iedomāto sarkano kartīti rokā jau drīkst tikai Mančīni! Bet kad Rednaps pasaka ka viņa spēlētājam ir brūce galvā, tad tā ir žēlošanās

     [+] [-]

, 2012-01-23 12:28, pirms 12 gadiem
tas skan ļoti ironiski no Chelsea fana
JTerry rakstīja: domāju, ka mc visār būtu jāsāk piebremzēt, jo negribās jaunu čempionu, ar jaunuzceptajiem faneļiem esportā

     [+] [-]

, 2012-01-23 12:42, pirms 12 gadiem
Es vienkārši nesaprotu kapēc vajadzīgs tik traki akcentēt dubultos standartus!?! Vairums pēc atkārtojumu noskatīšanās uzskata, ka sitiens ar kāju pa galvu nebija nejaušs! Kapēc Mančīni drīkst sūdzēties pēc spēles par viņaprāt netaisnīgi piešķirto sarkano, bet Rednaps nedrīkst pateikt pēc spēles to, ka viņaprāt sarkanai bija jābūt!!! Jebkurš treneris pēc spēles to pateiktu. Un Mančīni jau nu pēdējā laikā to vien dara kā presē sūdzās un JĀ arī attaisnojās presei par iedomāto kartiņu rādīšanu, attaisnojot to ar savu itāļu mentalitāti! Bet nu protams, Mančīnī jau neskaitās, viņš jau drīkst, citi nedrīkst Citi treneri uzreiz ir nelieši ja aizstāv savu viedokli un komandu

     [+] [-]

, 2012-01-23 22:20, pirms 12 gadiem
Nu pretīgs un nožēlojams faunas pārstāvis ir tas Balotelli. Tikai nesaprotu kā tāds melns (gan ādas krāsas ziņā, pret ko nav iebildumu, gan dzīves filozofijas ziņā) dzīvnieks ticis pie itāliska vārda un uzvārda.
Uz šitādiem vajadzētu atclet medību ierobežojumus