Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Uzraugam "hat-trick", "Kurbads" gada pēdējā spēlē sagrauj "Monarch"

Agris Suveizda

Uzraugam "hat-trick", "Kurbads" gada pēdējā spēlē sagrauj "Monarch"
Foto: HK Kurbads

2013.gada pēdējā spēle aizvadīta Latvijas hokeja čempionātā, kur līdere Ogres "Kurbads" izbraukumā sakāva vietējo "Ozolnieki"/"Monarch" (8:3). Trīs vārti un viena rezultatīva piespēle Henrija Uzrauga kontā.

Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē "Kurbads" septītajā septembrī pretiniekus pārliecinoši pārspēja ar rezultātu 9:2, savukārt abas nākamās tikšanās bija krietni sīvākas. Otrajā oktobrī "Ozolnieki"/"Monarch" uzvarēja pēcspēles metienu sērijā (7:6), savukārt 26.oktobrī ogrēnieši uzvarēja ar 5:4.

Spēle iesākās ļoti rezultatīvi, un "Ozolnieki"/"Monarch" pēc Valentīna Feoktisova un Aleksandra Kerča juniora precīziem metieniem jau pēc 107 sekundēm bija vadībā ar divu ripu pārsvaru (2:0). Tomēr jau pēc piecām minūtēm Renārs Undelis un Ronalds Cinks bija panākuši neizšķirtu (2:2), bet vēl pēc trīsarpus minūtēm Henrijs Uzraugs vadībā izvirzīja viesus (3:2).

Turpinājumā vēl pa ripai iemeta Edgars Adamovičs un Valērijs Fiļimonovs, bet Uzraugs, noformējot hat-trick, pamatlaika priekšpēdējā minūtē ogrēniešu pārsvaru palielināja līdz pieciem vārtiem (7:2). Atlikušo 97 sekunžu laikā komandas vēl apmainījās ar vārtu guvumiem, un "Kurbads" svinēja kārtējo uzvaru – 8:3.

"Kurbads" ar 45 punktiem 19 spēlēs kalendāro gadu noslēdza pārliecinošā vadībā, tuvāko sekotāju "Rīgu"/"Prizmu" apsteidzot par 13 punktiem. Rīdzinieki gan ir aizvadījuši par spēli mazāk. Savukārt "Ozolnieki"/"Monarch" ar 26 punktiem 18 mačos sešu komandu konkurencē ieņem piekto vietu.

Nākamā spēle Latvijas hokeja čempionātā notiks ceturtajā janvārī, kad "Ozolnieki"/"Monarch" savā laukumā uzņems pēdējā vietā esošo "Daugavpili", kuras kontā ir tikai trīs punkti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 21:40, pirms 10 gadiem
Jāatzīmē, ka skaistākos vārtus Kurbada sastāvā guva Pēteris Ostošovs, #19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 21:51, pirms 10 gadiem
Henrijs tak florbolu speleeja vislaik agraak :d

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 21:59, pirms 10 gadiem
Priecīgus, jautrus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu nākamo gadu Kurbadam vēl ogrēnieši!! Veči, jūs esat Ogres gada sporta komanda (vienīgi Handbola klubs Ogre varētu pastrīdēties)! Prozit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 22:05, pirms 10 gadiem
Ostošovs labąkais!

     [+] [-]

, 2013-12-21 22:12, pirms 10 gadiem
Volx rakstīja: Suveizdam jau Z-svetki!?
Ja Uzraugam trīnītis, tad kada sakara tiek likta mūžīgā Undeļa bilde?
Laikam jau tāpēc, ka 9 games goal streak un 19 games point streak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-22 06:14, pirms 10 gadiem
hossa2009 rakstīja: Priecīgus, jautrus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu nākamo gadu Kurbadam vēl ogrēnieši!! Veči, jūs esat Ogres gada sporta komanda (vienīgi Handbola klubs Ogre varētu pastrīdēties)! Prozit!
Kāds Kurbadam sakars ar Ogri? Viņu mājaslapā tādas pilsētas nosaukums pat pieminēts nav...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-22 10:20, pirms 10 gadiem
rozmari rakstīja: Kāds Kurbadam sakars ar Ogri? Viņu mājaslapā tādas pilsētas nosaukums pat pieminēts nav...
Vistiešākais! Ogrenet - "Kurbads" tiekas ar Ogres uzņēmējiem...

"Kurbada" mērķi nesaistās tikai ar vienu sezonu, klubs darbosies ilgtermiņā, un viena no idejām ir izveidot piramīdu jeb tā saucamo kluba sistēmu, kur meistarkomandai sekotu jaunatnes komanda. Tas dotu iespēju vietējiem jauniešiem nodarboties ar hokeju Ogrē un pretendēt uz iekļūšanu lielajā komandā. Tāpat "Kurbads" izskata iespēju kopā ar Ogres domi „atdzīvināt” Ogres ledus halli, kas pēdējos gados zaudējusi savu imidžu un reputāciju, jo tās vadītāji to atstājuši novārtā. Vai šī iecere īstenosies, lielā mērā atkarīgs no sadarbības ar Ogres domi un vietējiem uzņēmējiem."

Šāds pats raksts ir arī Kurbada mājaslapā!

     [+] [-]

, 2013-12-22 10:27, pirms 10 gadiem
rozmari rakstīja: Kāds Kurbadam sakars ar Ogri? Viņu mājaslapā tādas pilsētas nosaukums pat pieminēts nav...
Un varbūt pietiks meklēt absurdus iemeslus, lai Ogre nesaistītu sevi ar šo komandu un visu laiku noniecināt LČ līmeni?? Tev jau neviens neliek just līdzi Kurbadam - vari vien turpināt aprobežoti sekot tikai savam KHL, taču neizsaki kaut kādus absurdus tekstus par LČ un ap to saistītu!