Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čerkovskis iekļūst Eiropas čempionāta finālā modernajā pieccīņā

Čerkovskis iekļūst Eiropas čempionāta finālā modernajā pieccīņā
Deniss Čerkovskis
Foto: lspa.lv

Eiropas čempionāta finālu modernajā pieccīņā vakar sasniedza Latvijas sportists Deniss Čerkovskis.

Par 36 vietām Eiropas čempionāta finālā 62 sportisti. Latviju pārstāvēja Deniss Čerkovskis, Ruslans Nakonečnijs, Ņikita Bistrovs un Pāvels Švecovs, bet finālā iekļuva vienīgi Čerkovskis.

36 gadus vecais Čerkovskis ar 22 uzvarām bija starp labākajiem sportistiem paukošanā, bet pēc peldēšanas un kombinācijas ieņēma devīto vietu B grupā. Abu kvalifikācijas grupu kopvērtējumā Čerkovskis palika 21. vietā ar 1139 punktiem.

Švecovs un Nakonečnijs palika uzreiz aiz svītras – 37. un 38. vietā. Švecovs tika pie 1125 punktiem (trešā vieta grupā paukošanā, devītā vieta peldēšanā, 20. vieta kombinācijā), bet Nakonečnijam – par četriem mazāk (26. vieta grupā paukošanā, 15. peldēšanā, sestā kombinācijā). Bistrovs ieņēma 57. pozīciju (1025 punkti; 27. vieta grupā paukošanā, 22. peldēšanā, 29. kombinācijā). Vīru sacensību fināls notiks rīt.

Jāpiebilst, ka Eiropas čempionātā tiek dalītas arī olimpiskās ceļazīmes. Uz Riodežaneiro brauks astoņi labākie Eiropas čempionāta dalībnieki (ja kāds no "Top 8" būs kvalificējies, pateicoties citiem sasniegumiem, tad varēs iekļūt ar zemāku vietu).

Šodien kvalifikācijas sacensības aizvadīs dāmas. 36 labāko dalībnieču pulkā centīsies iekļūt Jeļena Rubļevska un Olga Šišlova.

Izmantotie resursi:
Union International de Pentathlon Moderne (UIPM) |

  -1 [+] [-]

, 2015-08-21 10:00, pirms 9 gadiem
Pa pa, vakar tak jau ziņojāt, ne? Kapeikas aptrūkās?

  -1 [+] [-]

, 2015-08-21 10:27, pirms 9 gadiem
Un pēc vakar ziņotā finālā taču trīs mūsējie tika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja