Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bolton" sestdien spēlēs, Muambas stāvoklis uzlabojas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Bolton" sestdien spēlēs, Muambas stāvoklis uzlabojas
Fanu vēlējumu Fabrisam Muambam
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Bolton" paziņojis, ka vairāk spēļu nepārcels un sestdien pret "Blackburn" spēlēs iepriekš paredzētajā laikā.

Sekojot sestdienas nelaimei, kad samaņu Anglijas kausa spēlē pret "Tottenham" zaudēja "Bolton" pussargs Fabriss Muamba, "Bolton" klubs pārcēla nākamo maču pret "Aston Villa", kam bija jānotiek vakar.

Muambas tēvs Marsels un līgava Šona uzstājuši, ka komandai jāturpina spēlēt, vairs nepārceļot nevienu maču.

Klīda runas, ka "Bolton" varētu izstāties no Anglijas kausa, jo nevēlas ceturtdaļfināla maču pret "Tottenham" pārspēlēt laukumā, kur notika negadījums. Šodien Boltonas klubs apstiprināja, ka tomēr spēlēs. Pārspēle notiks otrdien, 27. martā.

"Bolton" kluba ārsts Džonatans Tobins atklāja, ka baidījies par sliktāko iznākumu: "Tas ir neticami! Nedomājām, ka izdosies izglābt viņa dzīvību. Fabrisam bija vairāk nekā 30 šoku. Slimnīcu viņš sasniedza 48 minūtes pēc negadījuma. Pēc tam slimnīcā pagāja vēl 30 minūtes, kamēr viņa sirdi atdzīvināja. Faktiski 78 minūtes viņš bija nedzīvs."

Protams, vēl agri spriest par viņa pilnu izveseļošanos, taču tagad redzamais liecina par to, ka visi glābšanas procesā iesaistītie paveikuši lielu darbu.

23 gadus vecā Muambas pirmais jautājums, pamostoties no komas, bija: "Vai mēs zaudējām?"

Futbolists jau pilnībā atpazīst savus tuviniekus. Pie viņa Londonas slimnīcā viesojušies gan savas, gan citu komandu spēlētāji, ieskaitot "Spurs" uzbrucēju Emanuelu Adebajoru.

"Viņš ir stiprs, taču pēdējās dienās ļoti daudz pārdzīvojis. Muamba uzvedas un runā normāli, kas ir ļoti nozīmīgi. Kā draugam, man tas ir ļoti svarīgi un ir liels atvieglojums," sacīja Adebajors.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-21 19:37, pirms 12 gadiem
VESEĻOJIES!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-21 19:47, pirms 12 gadiem
zhhigolo rakstīja: veseljojies!! Ja,tu uzvareeji!!!
Tieshi taa!! neviltots prieks,ka vinjam labaak.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-21 20:15, pirms 12 gadiem
23 gadus vecā Muambas pirmais jautājums, pamostoties no komas, bija: "Vai mēs zaudējām?"

tad jau viss tiešām būs kārtībā.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-21 20:25, pirms 12 gadiem
Sestdien par Bolton uzvaru.