Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepājas basketbola" prezidenta amatā Vilnīti nomaina Āris Ozoliņš

Rolands Eliņš

"Liepājas basketbola" prezidenta amatā Vilnīti nomaina Āris Ozoliņš
Āris Ozoliņš. Foto: SK Liepājas Basketbols

Jaunizveidotajā basketbola klubā “Liepājas Basketbols” notikušas izmaiņas vadībā – kluba prezidenta amatā vienu no kluba dibinātājiem Jāni Vilnīti nomainījis Āris Ozoliņš.

“Šajā aizvadītajā periodā kopš kluba darbības uzsākšanas ir paveikts gana daudz, ir nosprausti mērķi, ir izveidots spēcīgs, centīgu treneru kolektīvs, ir izveidots kluba tēls. Klubu dibinot Jānis Vilnītis, kā viens no "Liepājas basketbola" ideju balstiem balsojuma rezultātā tika ievēlēts par kluba prezidentu, bet nonākot pilsētas mēra amatā, daudzie pienākumi un lielā atbildība Liepājas domē, neļauj apvienot šos abus amatus,” vēstīts “Liepājas” kluba paziņojumā.

Klubs ziņo, ka 17. decembrī norisinājās kluba biedru sapulce, un tajā prezidentam amatam tika izvirzīts tikai viens kandidāts – Āris Ozoliņš. Viņš saņēma vienbalsīu biedru atbalstu un kļuva par “Liepājas Basketbola” prezidentu. Kluba paziņojumā viņš raksturots kā cilvēks ar lielu pieredzi uzņēmējdarbībā un profesionāla basketbola kluba vadīšanā.

“Liepājas” vīriešu komanda sezonu apvienotajā Igaunijas un Latvijas līgā iesākusi ne pārāk iespaidīgi, no 13 spēlēm uzvarot trijās. Liepājā šī jaunā komanda nākusi “Betsafe/Liepāja” vietā un ieguva vietu Latvijas un Igaunijas līgā jau savā pirmajā sezonā. “Liepājas” klubs atgādina, ka tieši Ozoliņa vadībā bija vienīgā reize, kad Liepājas komanda spēlēja Latvijas čempionāta finālā (“Baltika” 1997. gadā pret “Brocēniem”), un klubs novēl viņam atkārtot līdzīgus panākumus.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/LiepajasBa...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-20 21:56, pirms 5 gadiem
Tēls tiešām ir izveidots Tautā saukts par beztēlu Bija lauvas-VISI sauca par kaķiem...