Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Markovičs: "Pret amerikāņiem nevar spēlēt, ja esi nobijies"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Markovičs: "Pret amerikāņiem nevar spēlēt, ja esi nobijies"
Stefans Markovičs
Foto: AFP/Scanpix

Serbijas vīriešu basketbola valstsvienības aizsargs Stefans Markovičs atzīst, ka baiļu dēļ nav izdevies pārspēt ASV izlasi grupas turnīra spēlē, savukārt Miroslavs Raduļica tic, ka Rio nav neuzveicamu komandu.

“Viņi ir viena no labākajām komandām pasaulē,” par amerikāņiem teica Markovičs. “Pirmajā spēlē Rio sākumā bijām nedaudz nobijušies, taču iemācījāmies, ka nevar pret viņiem spēlēt, ja esi nobijies. Mums vienkārši jāspēlē sava spēle.”

Bijušais “Milwaukee Bucks” centrs Miroslavs Raduļica jūt, ka serbi pret amerikāņiem var nospēlēt daudz labāk. “Ir aizraujoši atkal tikties ar viņiem. Mēs esam parādījuši, ka varam cīnīties ar viņiem, un jūtam, ka amerikāņi nav neuzvarami. Centīsimies to izdarīt finālā, viss ir iespējams.”

Markovičs uzskata, ka Serbijai ir viena priekšrocība. “Mēs esam psiholoģiski stipri. Mūsu treneris (Aleksandrs Džordževičs) dod mums viņa mentalitāti. Vienmēr gribam sasniegt vairāk un vairāk kopš brīža, kad viņš ieradās valstsvienībā. Finālā cīnīsimies pret amerikāņiem, neskatoties ne uz ko.”

Grupas turnīra spēlē ASV pieveica Serbiju ar 94:91. Maika Kžiževska trenētā komanda, sākot no 2006. gada Pasaules kausa izcīņas bronzas spēles, guvusi uzvaras 75 cīņās pēc kārtas. Olimpiskajās spēlēs amerikāņi izcīnījusi 24 uzvaras pēc kārtas, savukārt Kžiževska bilance ir 23-0.

Serbija un ASV tikās arī 2014. gada Pasaules kausa izcīņas finālā Madridē, amerikāņiem svinot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 129:92.

Izmantotie resursi:Serbian stars not scared of facing the USA in...

     [+] [-]

, 2016-08-20 14:12, pirms 8 gadiem
Finālā usa ieslēgs citus apgriezienus 18+ klejam mvp

  +3 [+] [-]

, 2016-08-20 15:12, pirms 8 gadiem
Par Serbiem!

     [+] [-]

, 2016-08-20 15:50, pirms 8 gadiem
jācer,ka būs intresanti līdz spēles beigām,lai kā arī nebeigtos.Serbiem par labu nāk tas,ka grupas spēlē viņi parādīja,ka var cīnīties...