Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Sākas pieteikšanās Latvijas XXVIII Universiādei Telpu futbolā

Andrejs Siliņš

Sākas pieteikšanās Latvijas XXVIII Universiādei Telpu futbolā
Foto: Alex Puskins

Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) un JOMA-SPORT Latvia sadarbībā ar Latvijas Augstskolu Sporta savienību (LASS) un Latvijas Futbola federāciju (LFF) aicina Latvijas augstskolas un koledžas pieteikties Latvijas XXVIII Universiādei Telpu futbolā. Turnīram pieteikties ir iespējams līdz 30.janvārim, bet turnīrs tiks aizvadīts no 5.februāra līdz 25.martam.

Turnīrā var piedalīties Latvijas Augstāko izglītības iestāžu (augstskolu un koledžu) studenti, kā arī attiecīgās iestādes 2017.gada absolventi. Komanda turnīrā drīkst pieteikt maksimums 20 spēlētājus, bet uz spēli – 14 spēlētājus.

Latvijas Universiāde Telpu futbolā tiks aizvadīta piecos posmos – trīs grupu turnīru posmi, pusfinālu posms un fināla posms. 1.posma grupu spēles tiks aizvadītas laika posmā no 5.februāra līdz 11.februāri, 2.posma grupu spēles no 12.februāra līdz 26.februārim, bet 3.posma spēles – 26.februāra līdz 11.martam. Turnīra pusfināla spēles tiks izspēlētas laikā no 12.marta līdz 18.martam, bet godalgoto vietu sadalījums tiks noskaidrots Latvijas Telpu futbola svētkos 25.martā. Grupu turnīra izloze norisināsies JOMA-SPORT Latvija ofisā 2.februārī, plkst.17.00

Piesakoties dalībai turnīrā, komandas uzņemas gatavību uzņemt grupu spēļu turnīrus un pusfinālus kalendārā noteiktajos termiņos. Komandas, kuras uzņems grupu turnīra un pusfināla spēles nosaka turnīra organizatori, nepieciešamības gadījumā izmantojot izlozes principu.

Pagājušajā, 2016./2017.gada, sezonā Latvijas Universiādē telpu futbolā piedalījās deviņas Latvijas augstskolas. Spraigu spēļu finālposmā noskaidrojās, ka Informācijas Sistēmu Menedžmenta augstskola (ISMA) kļuva par Latvijas XXVII Universiādes čempioniem, aiz sevis atstājot Transporta un Sakaru institūtu (TSI) – 2.vieta un Rīgas Stradiņu Universitāti (RSU) – 3.vieta.

Jautājumos par turnīra norisi aicinām sazināties ar turnīra organizatori Jevgeņiju Obodņikovu (tel.nr. 20081601). Komandu pieteikumus uz tam paredzētās veidlapas līdz 30.janvārim nosūtīt uz e-pastu jevgenija@ltfa.lv. Informējam, ka pieteikumā jābūt aizpildītiem visiem tā laukiem, pretējā gadījumā pieteikums tiks uzskatīts par nederīgu.

Izmantotie resursi:
LTFA