Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" treneris Villars-Boašs: "Esam vienā līmenī ar "Manchester United""

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Chelsea" treneris Villars-Boašs: "Esam vienā līmenī ar "Manchester United""
Andrē Vilašs-Boašs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Neskatoties uz šodien piedzīvoto zaudējumu 1:3 viesos pret "Manchester United", Villars Boašs, "Chelsea" treneris, izklausījās visai optimistisks par savu futbolistu sniegumu. Piedāvājam arī citu treneru teikto pēc mačiem.

Andrē Villars Boašs, "Chelsea" treneris: "Toresa netrāpīšana tukšos vārtos? Mums jābūt godīgiem. Šodien mēs redzējām divu augstākās klases uzbrucēju neticamas netrāpīšanas - Fernando kļūme un Rūnija 11 metru soda sitiens. Tas nav nekas dramatisks, futbolā tā dažreiz notiek. Domāju, visi mani spēlētāji bija fantastiski mēģinājumos atspēlēties un spēja pareizi reaģēt uz to, kas notika. Pēc puslaika bijām iedzinējos ar 0:3, un tas nebija godīgi. Un ja spēle aizietu nepareizā virzienā, varēja būt arī 0:5. Tas bija labi, ka futbolisti reaģēja atbildīgi, lai tā nenotiktu. Jābūt drosmei, lai to saprastu. Šodien darījām visu, lai uzvarētu, taču tas nebija iespējams, jo viss notika pret mums. Ne tikai momentu realizēšana, bet arī tiesnešu lēmumi. Taču galvenais ir, ka ticam tam, kā spēlējam. Uz titulu pretendē pieci klubi, un jebkas var notikt. Visbiežāk sauktā pretendente šobrīd ir "Manchester United", taču mēs parādījām, ka esam vienā līmenī ar čempioniem. Mēs ar viņiem sacentīsimies par titulu, un esmu priecīgs, ka Sers Alekss ir vienisprātis ar mani."

Alekss Fergusons, "Manchester United" treneris: "Kāpēc viņi spēja 20 reizes uzsist pa vārtiem un mēs tikai 12? Grūti analizēt, jo bija daudz kļūdu. Taču tas padarīja spēli aizraujošu. Tas bija kā basketbolā - vieni uzbrūk, otri uzbrūk. Ļoti atklāta spēle. Viņi varēja iesist trīs vai četrus vārtus vēl 1. puslaikā, taču arī mēs brīžiem rādījām lielisku futbolu. Fils Džounss? Viņš ir brīnišķīgs jauns spēlētājs. Paskatieties trešo vārtu guvumu - viņš negrasījās atdot bumbu. Un viņam ir tikai 19. Viņš ir ātrs, ar labu piespēli un fantastisku vēlmi uzvarēt. Viņš ir bijis sensacionāls kopš pievienošanās mums. Arī Nani šodien bija sensacionāls - viņš šodien bija savā pašā, pašā labākajā līmenī. Pārkāpums pret Čičarito? Manā skatījumā tas bija šokējošs izklupiens. Tiesnesis parādīja dzelteno kartīti, tikai nesaprotu, kāpēc netika piešķirts 11 metru soda sitiens. Mums šobrīd jāpagaida līdz rītam, lai spriestu par savainojuma nopietnību. Viņš varētu būt ārā uz pāris nedēļām.

Šodien arī "Tottenham Hotspur" ar 4:0 sagrāva "Liverpool". Uzvarētāju treneris Harijs Rednaps: "Domāju, mēs parādījām fantastisku futbolu. Mēs pilnībā dominējām. Ja kāds neizbaudīja mūsu sniegumu, tad ar šādu cilvēku kaut kas nav kārtībā. Pirmajās 25 minūtēs tas bija labākais futbols. Mēs bijām labāki. Mums jau šajās 25 minūtēs bija jāgūst 2-3 vārti. Pārkers? Kādu dienu kluba prezidentam teicu, ka mums viņu vajag. Pārkers ir īsts profesionālis, un viņš spēlēs nozīmīgu lomu mūsu klubā.

"Liverpool" treneris Kenijs Dalglīšs: ""Tottenham" pelnīja šo uzvaru. Viss, ko varam darīt mēs, ir progresēt. Mums jāatgriežas pie taktikas. Mūsu piespēles nebija tik labas un ātras kā parasti. Totenhema sāka labāk nekā mēs un tika vadībā pēc Modriča brīnumainā sitiena. Mūsu sarkanās kartītes? Nekomentēšu."

Savukārt "Manchester City" pēc šodien zaudētajiem diviem punktiem Londonā pret "Fulham" (2:2) uzsvēra, ka komandai jākoncentrējas visas 90 minūtes (pēc 55 minūtēm "City" bija priekšā ar 2:0, taču izlaida uzvaru), kā arī to, ka šī spēlētājiem būs laba mācība. Mančini neslēpa, ka nespēj noticēt šādi izlaistai uzvarai. Par Aguero diviem vārtiem viņš vien ironiski piebilda: "Labāk Aguero iesistu tikai vienus, bet mēs izcīnītu uzvaru."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2011-09-19 00:17, pirms 13 gadiem
neesat gan šodina to pierādija... Un varešu sagaidit Zilās armias - tgd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-19 00:34, pirms 13 gadiem
Futbola uzvar tas,kurs vairak iesit!Sodien labaki bija MU.
Runajot par Ernandesa epizodi-tiesnesis iedod dzelteno par parkapumu soda laukuma un neiedod 11m...wtf?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: SKRUNDA

     [+] [-]

, 2011-09-19 01:26, pirms 13 gadiem
demarkus rakstīja: Futbola uzvar tas,kurs vairak iesit!Sodien labaki bija MU.
Runajot par Ernandesa epizodi-tiesnesis iedod dzelteno par parkapumu soda laukuma un neiedod 11m...wtf?
nu pārkāpums jau bija,bet reāli jau pēc epizodes,bumba jau bija pie vārtsarga,kartiņu iedeva vairāk par bīstamu spēli,lai ar jau pēc epizodes

     [+] [-]

, 2011-09-19 09:12, pirms 13 gadiem
pārkāpuma brīdi bumba gaisā jau bija šķērsojusi laukuma galalīniju,tāpēc arī tāda rīcība no refa...ļoti profesionāli.kaut gan...varēja dot arī sarkano! .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-19 10:30, pirms 13 gadiem
Autor, cik tad tai "Liverpool" ir tie treneri? Rednaps. Dalglišs, varbūt vēl kāds?

  +2 [+] [-]

, 2011-09-19 16:02, pirms 13 gadiem
par Chelsea domāju, ka norakstīt viņus ir nepareizi, viņi vēl progresēs un ņemot vērā tos spēlētājus, kas ir viņu rīcībā noteikti cīnīsies par titulu.

Spurs pieteicās uz 4 vietu, Ade šķiet atguvis otro jaunību, tajā komandā viņš izskatās lieliski. arī Modričš beidzot izskatījās koncentrējies

City šokējoša spēle, nedaudz atgādina pagājušo sezonu, bet domāju, ka reality check gluži laikā un no kļūdām tikai iegūsim. nedaudz uztrauc, ka Mančīnī pie 2:1 mainīja Silvu pret Zabu, parādās vecā kaite ar rezultātu noturēšanu, lai gan no otras puses, tai brīdī tiešām pietrūka spēlētāju, kas aizsargātos. un pāriešama uz 4-3-3 bija samērā loģiska