Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Spānijai ceturtais treneris gada laikā: Enrike atkāpjas personisku iemeslu dēļ

Agris Suveizda

Spānijai ceturtais treneris gada laikā: Enrike atkāpjas personisku iemeslu dēļ
Luiss Enrike. Foto: imago images/Bildbyran/Scanpix

Spānijas Karaliskā futbola federācija ārkārtas preses konferencē apstiprinājusi runas par valstsvienības galvenā trenera Luisa Enrikes atkāpšanos no amata. Federācija nolēmusi turpināt uzticēties esošajam treneru korpusam, un izlases stūri līdz "Euro 2020" cikla beigām pārņēmis Enrikes ilggadējais asistents Roberto Moreno.

"Luiss Enrike ir mūs informējis par to, ka vairs nebūs izlases galvenais treneris. Mums ir jāciena viņa lēmums un viņa situācija. Vēlos pateikties Luisam Enrikem, kurš pret izlasi allaž attiecies lieliski. Joprojām esam ar viņu kopā, un viņam izlases durvis vienmēr būs atvērtas," preses konferencē sacīja federācijas prezidents. Konkrēts atkāpšanās iemesls netiek minēts, taču Spānijas mediji ziņo, ka Enrike demisionējis personisku problēmu dēļ.

Enrike amatā stājās pagājušā gada jūlijā, nomainot savu bijušo kluba biedru Fernando Jerro, kurš izlasi vadīja pēc Julena Lopetegi skandalozās atbrīvošanas Pasaules kausa finālturnīra priekšvakarā. "Euro 2020" atlases ciklu šajā pavasarī Spānija ir iesākusi ar četrām uzvarām četrās spēlēs, mājās uzveicot Norvēģiju (2:1) un Zviedriju (3:0), bet viesos apspēlējot Maltu (2:0) un Fēru salas (4:1).

Septembrī izbraukumā pret Rumāniju un mājās pret Fēru salām komandu vadīs nepilnus 42 gadus vecais Enrikes asistents Roberts Moreno, kurš viņam palīdzēja arī "Roma", "Celta" un "Barcelona". Enrike, kurš trenera karjeru sāka "Barcelona" otrajā komandā, ir viens no nedaudziem futbolistiem, kuri ilgstoši spēlējuši gan Madrides "Real", gan "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SeFutbol/status...

  -1 [+] [-]

, 2019-06-19 18:44, pirms 5 gadiem
Enriki Latvijas izlasei. Tas tik būtu futbols. Šitas būtu finansiāli bez maz MK jārisina.