Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL atgriežas Arēnā Rīga, "Ventspils" mēģinās panākt izlīdzinājumu

Andrejs Siliņš

LBL atgriežas Arēnā Rīga, "Ventspils" mēģinās panākt izlīdzinājumu
Žanis Peiners un Jānis Timma
Foto: bkventspils.lv

Šovakar "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas otrajā cīņā Rīgas VEF savā laukumā Arēnā Rīga uzņems "Ventspils" vienību, ko pieveica pirmajā spēlē viesos, sērijā līdz četrām uzvarām panākot vadību (1-0). Spēles sākums pulksten 19:40, tiešraidē to translēs kanāls LTV7.

Ilgi gaidītais jau tradicionālais Rīgas un Ventspils duelis pirms divām dienām sākās Kurzemē, kad "Ventspils" zaudēja mājas priekšrocības, kas tika izcīnītas ar pirmo vietu regulārajā turnīrā. Pirmajā spēles daļā VEF demonstrēja izcilu pāreju no aizsardzības uzbrukumā, kā arī ar lielisku precizitāti uzbruka no tālās distances, realizējot 7 no 11 trīspunktniekiem. Tomēr spēles gaitā iegūto 22 punktu pārsvaru noturēt neizdevās, kad otrajā puslaikā kurzemnieki nedaudz uzlaboja darbību aizsardzībā, un savu darbiņu paveica kapteinis Akselis Vairogs, neraugoties uz līdz galam neizārstēto rokas savainojumu.

Akselis pirmo reizi iesaistījās spēlē tikai otrā puslaika septītajā minūtē, kad tablo vēstīja mīnus divdesmit (37:57). Turpinājumā Vairogs iemeta trīs no sešiem metieniem, gūstot septiņus punktus, un kurzemnieki, esot laukumā Vairogam, iemeta par 12 punktiem vairāk nekā rīdzinieki. "Negribētu teikt, ka mēs atslābinājāmies, viņi vienkārši iemeta savus metienus," pēc mača VEF rezultatīvākais spēlētājs Ingus Jakovičs norādīja uz iemesliem, kāpēc nav izdevies noturēt lielo pārsvaru.

"Protams, bija jāuzvar, un pirmā spēle bija svarīga, bet nekas traks nav noticis. Lai gan beigās nedaudz pietrūka, varējām pārliecināties, ka VEF nav neuzvarami.[..] Mums ir 13 spēlētāji komandā un savi džokeri kabatā, tā kā vēl priekšā daudz spēles, un būs interesanti," pēc pirmās spēles vēsu prātu saglabāja desmit punktus guvušais Artjoms Butjankovs, kurš šī gada izslēgšanas turnīrā visai limitētā spēles laikā demonstrējis ļoti atzīstamu sniegumu.

Viens no VEF līderiem pirmajā mačā bija Ingus Jakovičs, kurš pirmajā puslaikā iemeta četrus trejačus un guva 14 punktus, bet spēli pabeidza ar 19 gūtiem punktiem. "Bija manāms, ka "Ventspils" bija ļoti koncentrējušies uz Jāni [Timmu] un Džeraldu [Robinsonu], tāpēc pārējiem bija brīvākas rokas," savu sekmīgo sniegumu skaidroja Ingus. "Pārsvarā man bija diezgan brīvi metieni, izdevās iemest."

Savukārt VEF rezultatīvākais spēlētājs kopš kluba atjaunošanas ir Kristaps Janičenoks (187 spēlēs 2284 punkti), kurš pirmajā finālspēlē jau pretinieku komandas sastāvā bija mazāk produktīvs kā ierasts - kā vienīgais no ventspilniekiem pabeidza spēli ar negatīvu efektivitātes koeficientu (-5).

Šovakar norisināsies pirmā LBL spēle Arēnā Rīga pēc vairāk nekā gadu ilga pārtraukuma - pēdējā spēle valsts lielākajā apjumtajā arēnā norisinājās pagājušā gada 14. maijā, kad VEF piekāpās ventspilniekiem finālsērijas ceturtajā mačā. Pagājušajā sezonā "Ventspils" Arēnā Rīga aizvadīja divas spēles, uzvaru svinot vienā no tām. "Viņi jau arī šajā zālē netrenējas regulāri, bet, protams, dara to biežāk nekā mēs. Olimpiskajā centrā VEF varbūt pat būtu vairāk priekšrocību," viens no ventspilnieku līderiem Žanis Peiners neuzskata, ka spēlēšana Arēnā Rīga dos liela priekšrocības mājiniekiem.

Rīgas komanda Arēnā pēdējo reizi spēlēja pirms nepilna mēneša - 26. aprīlī VTB līgas mačā pret "Zenit".

Aldaris LBL finālsērija 2015

DatumsLaiksSpēleVietaRezultātsSērijā
17.05.17:10Ventspils OCVentspils - Rīgas VEF77:810-1
19.05.19:40Arēna RīgaRīgas VEF - Ventspils-
21.05.19:40Ventspils OCVentspils - Rīgas VEF-
24.05.17:10Arēna RīgaRīgas VEF - Ventspils-
26.05.*19:40Ventspils OCVentspils - Rīgas VEF-
28.05.*19:40Arēna RīgaRīgas VEF - Ventspils-
31.05.*17:10Ventspils OCVentspils - Rīgas VEF-

* - ja nepieciešams.

Izmantotie resursi:
BK Ventspils
VEF Rīga - VEF Rīga
LTV7

1 2 3 85 komentāri
Slēpts komentārs: busix

  +2 [+] [-]

, 2015-05-19 09:27, pirms 9 gadiem
Uz spēli punkts punktā, un lai uzvar labākais
Uz arēnu.

 +12 [+] [-]

, 2015-05-19 09:28, pirms 9 gadiem
Ja es būtu VEF menedžments tad es sava kluba popularizēšanas nolūkos šodien piepildītu arēnu, ar bērniem no bāreņu namiem, ar skolniekiem no reģionu skolām, ar Latvijas armijas karavīriem u.t.t. galvenais, lai ir pilna arēna, lai 10 tūkstoši pirms spēles nodzied himnu un arī spēles laikā nevar dzirdēt, kā spēlētāju kedas švīkst pa zāles grīdu. Tas varētu ieinteresēt kādu cilvēku aiziet arī uz nākamo VEF spēli.

Bet visticamāk mēs redzēsim, 1-2 tūkstošus klusējošu publiku ar 30 VEF ultrām un 30 ventiņu faniem un dzirdēsim kārtējās VEF vadības gaudas, ka LBL fināli nevienu neinteresē. Piemirstot vienu niansi, smuki reklāmas klipi šobrīd publiku arēnā neievelk, cilvēki nāk vai nu uz zvaigznēm ( kuru šobrīd LBL nav), uzvarām pār Eiropas grandiem (nespīd tuvākā nākotnē) vai nu uz atmosfēru, kura tukšā hallē arī nevar rasties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-05-19 09:49, pirms 9 gadiem
Pat VEF uzvar un sērijā 2-0...Šodien būtu tākā Timmam un Mejerim jāatveras!!

  +8 [+] [-]

, 2015-05-19 09:49, pirms 9 gadiem
Latvijā nav tik daudz bāreņu un karavīru, lai varētu tā uz sitiena piepildīt halli!

 +13 [+] [-]

, 2015-05-19 09:58, pirms 9 gadiem
Kas tad nu noticis? Preiļu zāle šodien bija aizsista?
Mazais brūndegunis pats var iet uz spēli šodien.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-19 10:01, pirms 9 gadiem
Intrigas labad jācer uz dzeltenajiem.
Slēpts komentārs: Sporta novērotājs

 +12 [+] [-]

, 2015-05-19 10:03, pirms 9 gadiem
Patiesībā Jaunupa ņirgāšanās par Rīgas basketbola faniem lbl pusfinālā galīgi atsita vēlmi apmeklēt vef spēles. Skatīšos ltv7.

 +10 [+] [-]

, 2015-05-19 10:20, pirms 9 gadiem
Principa pēc ar čaļiem neiesim... Klondaikaa tad ar alu labaak... Jaunupeļa politikas dēl.....

  +1 [+] [-]

, 2015-05-19 10:28, pirms 9 gadiem
teemusalami rakstīja: Patiesībā Jaunupa ņirgāšanās par Rīgas basketbola faniem lbl pusfinālā galīgi atsita vēlmi apmeklēt vef spēles. Skatīšos ltv7.
Ko viņš pateica?

  +5 [+] [-]

, 2015-05-19 10:31, pirms 9 gadiem
Es gan šodien došos uz Arēnu atbalstīt Ventspils komandu!

Par Ventspils uzvaru spēlē un sērijā!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-19 10:33, pirms 9 gadiem
VEF bus skatijusies Generala un Rasas sarunas un ieklausijusies ka jaspele maximali atrs basis pret BKV kuraa siem variantu maz. Lai vai cik stulbs briiziem skistu VV,lai gan cik gruuti vinam briziem teikumu kopaa salipinaat, bet no basketa vins sajeedz diezgan, zina visus LV basketa si briza paaudzes trenerus,speles shemas,vajibas utt tapec briziem vinaa der ieklausities.

Stelmis protams kaa uupis spitigi turesies pie sava un ieriis 1-4 visticamak

  +3 [+] [-]

, 2015-05-19 10:35, pirms 9 gadiem
Edgars rakstīja: Ja es būtu VEF menedžments tad es sava kluba popularizēšanas nolūkos šodien piepildītu arēnu, ar bērniem no bāreņu namiem, ar skolniekiem no reģionu skolām, ar Latvijas armijas karavīriem u.t.t. galvenais, lai ir pilna arēna, lai 10 tūkstoši pirms spēles nodzied himnu un arī spēles laikā nevar dzirdēt, kā spēlētāju kedas švīkst pa zāles grīdu. Tas varētu ieinteresēt kādu cilvēku aiziet arī uz nākamo VEF spēli.

Bet visticamāk mēs redzēsim, 1-2 tūkstošus klusējošu publiku ar 30 VEF ultrām un 30 ventiņu faniem un dzirdēsim kārtējās VEF vadības gaudas, ka LBL fināli nevienu neinteresē. Piemirstot vienu niansi, smuki reklāmas klipi šobrīd publiku arēnā neievelk, cilvēki nāk vai nu uz zvaigznēm ( kuru šobrīd LBL nav), uzvarām pār Eiropas grandiem (nespīd tuvākā nākotnē) vai nu uz atmosfēru, kura tukšā hallē arī nevar rasties.
Tiesi taa. Dabuut pilnu areenu kaut vai uz ielas dalot biletes ir labakais veids kaa pievilinat neitralu lidzjuteeju. Laba atmosfeera un 10 stukas butu kkas ipash. Tak lai VAFELES vienreiz ar Jaunupu prieksgalaa naak pie prata un izdara kko jedzigu pa visu sezonu. Kaut vai kaa kazahi lai saved no rajona skolaam bernus. Savadak 2k bus griesti.

     [+] [-]

, 2015-05-19 10:36, pirms 9 gadiem
Hei, varbūt kādam ir aizķērušies pāris ielūgumi?

  -1 [+] [-]

, 2015-05-19 10:37, pirms 9 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Latvijā nav tik daudz bāreņu un karavīru, lai varētu tā uz sitiena piepildīt halli!
Baareni,drosibnieku blice,riigas skolas,dazadas jauniesu apvienibas, konkursos izspele ntaas biletes un bus pilla areena

     [+] [-]

, 2015-05-19 10:38, pirms 9 gadiem
Ja Arēnā tad labi, savādāk tajās lauku zālēs BKV vienmēr liek iekšā.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-19 10:39, pirms 9 gadiem
justin rakstīja: Es gan šodien došos uz Arēnu atbalstīt Ventspils komandu!

Par Ventspils uzvaru spēlē un sērijā!
Ah sie divkoshi. Kad BKV spele majas visi nodirsh vinus par Stelmja ietiepibu un stulbumu un fano par VEF, kad VEF arenaa tad visiem kazhoki uz otru pusi jo redz Jaunups lohhs.

Lieta taada ka Stelmis tok ir lohhs,Jaunups un VEF menedzments neandertaaliesi, tapec neitralam lidzjutejam nav par ko just liidzi. Tapec es par Timmas plosisanos lai tiek uz NBA

     [+] [-]

, 2015-05-19 10:48, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Ah sie divkoshi. Kad BKV spele majas visi nodirsh vinus par Stelmja ietiepibu un stulbumu un fano par VEF, kad VEF arenaa tad visiem kazhoki uz otru pusi jo redz Jaunups lohhs.

Lieta taada ka Stelmis tok ir lohhs,Jaunups un VEF menedzments neandertaaliesi, tapec neitralam lidzjutejam nav par ko just liidzi. Tapec es par Timmas plosisanos lai tiek uz NBA
Kaut vienu reizi, kad būtu nodirsis BKV!!? Arī nekad neko publiski sliktu par VEF neesmu teicis, tā kā šeit Tavs komentārs bija pilnībā lieks un netrāpīji uz īsto cilvēku!

Vienkārši ikdienā nu jau n-tos gadus dzīvoju Rīgā, bet vienmēr esmu atbalstījis BKV un to darīšu arī šodien klātienē, jo aizbraukt līdz arēnai ir daudz vieglāk, nekā braukt uz Ventspili.

     [+] [-]

, 2015-05-19 10:56, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Tiesi taa. Dabuut pilnu areenu kaut vai uz ielas dalot biletes ir labakais veids kaa pievilinat neitralu lidzjuteeju. Laba atmosfeera un 10 stukas butu kkas ipash. Tak lai VAFELES vienreiz ar Jaunupu prieksgalaa naak pie prata un izdara kko jedzigu pa visu sezonu. Kaut vai kaa kazahi lai saved no rajona skolaam bernus. Savadak 2k bus griesti.
Uz eiropas grnadu - CSKA ieeja bija par brīvu + pirms tam ginesa rekords...bet cilvēku bija tik cik bija

  +4 [+] [-]

, 2015-05-19 10:57, pirms 9 gadiem
vef..no tā laika,kad sāka braukāt uz eksotiskajām zālēm,visu ir sačakarējuši,Jo Rīgas fani būtu jābūt prioritāte!
Es saprotu,ka izdevīgāk ir lauku zālē,kur var sarunāt zāli pa 30euro stundā
Bet nu viss tas sobrid ir pilnigs uzmetiens rīdziniekiem,ASK tadā ziņā lažu nelaida!
Vef ar savu atro pāreju savāks labus vieglos punktus,bet nu ja Ventspils sakartos aizsardzību,sodienas spele varetu būt punkts punktā!Galvenais,lai butu labs basis sodien pa TV,jo nu uz vienu Rīgas spēli bans ir jauzliek,jo Vef nirgajas pa savējiem.
Būtu DSN spēlējusi,vismaz atmosfēra butu ! Kāds nezin,kapēc viņi neņem šo zāli,vai arī OSC ? jo piemērām VEF LJBL u-13 Finālos,garā tribīne bija pilna,un gar malam biju cilvēku,bungas utt...viss bija ka vajag,mazajiem tika daudz forsakas emocijas,neka LBL spēlētājiem!

  -2 [+] [-]

, 2015-05-19 10:57, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Tiesi taa. Dabuut pilnu areenu kaut vai uz ielas dalot biletes ir labakais veids kaa pievilinat neitralu lidzjuteeju. Laba atmosfeera un 10 stukas butu kkas ipash. Tak lai VAFELES vienreiz ar Jaunupu prieksgalaa naak pie prata un izdara kko jedzigu pa visu sezonu. Kaut vai kaa kazahi lai saved no rajona skolaam bernus. Savadak 2k bus griesti.
Tas vien parāda Rīgas skatītāja intertesi par basketbolu

Cilvēks iet skatīties komandu nevis tās vadību un ja nemākat nodalīt, tad tās ir tikai jūsu problēmas Vienkārši tad pēc jūsu loģikas daudziem nevajadzētu iet skatīties arī BKV, jo nu Lemberga afēras visu pārsit

  +3 [+] [-]

, 2015-05-19 11:06, pirms 9 gadiem
Kas nu tik pēkšņi noticis? Kā Jaunups ignorēja manas tiesības atbalstīt klubu, tā es ignorēšu iespēju skatīties arēnā. Ceru, ka skatītājos būs 20 ultras un Jaunups!!!Kādas soda sankcijas būs Jaunupam un co par līgumu neievērošanu ar provinces pašvaldību sporta zāļu nomu "basketbola popularizēšanai" laukos?

  +2 [+] [-]

, 2015-05-19 11:22, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Tas vien parāda Rīgas skatītāja intertesi par basketbolu

Cilvēks iet skatīties komandu nevis tās vadību un ja nemākat nodalīt, tad tās ir tikai jūsu problēmas Vienkārši tad pēc jūsu loģikas daudziem nevajadzētu iet skatīties arī BKV, jo nu Lemberga afēras visu pārsit
3 komentāra autors visu skaisti jau salika pa plauktiņiem, bet tev kā parasti nepielec. Nu tad mēģināsim vēlreiz - cilvēks iet skatīties vai nu uz zvaigznēm vai arī, ja komanda ir savākta laba, ka spēj grandus piesist raisot ap sevi intrigu. Minēšu tev piemērus, varbūt palīdzēs beidzot saprast - Ozoliņš Dinamo, Irbe ar Žoltoku "Rīga 2000" (tā man tās komandas vienaldzīgas, it īpaši Dinamo pēc pēdējā gada notikumiem, bet šos vīrus gribēju redzēt darbībā dzīvajā). Pie otrā varianta - Rīgas Dinamo 88 gada "sudraba sezonā". Sezonas sākumā nāca pāris tūkstoši uz Sporta pili, sezonas vidū un beigās biļetes jau nebija iespējams dabūt.
VEF savukārt nav ne zvaigžņu, ne viņi spēlē labi (kaut vai stabili) un tam visam klāt nāk "vadības finti", kas parāda savu atteiksmi pret Rīgas līdzjutējiem spēlējot lauku zālēs un algojot treneri, kas ir speciālists nokāst spēļu galotnes kad tās retu reizi izkrīt saspringtas un punkts punktā.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-19 11:23, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Tas vien parāda Rīgas skatītāja intertesi par basketbolu

Cilvēks iet skatīties komandu nevis tās vadību un ja nemākat nodalīt, tad tās ir tikai jūsu problēmas Vienkārši tad pēc jūsu loģikas daudziem nevajadzētu iet skatīties arī BKV, jo nu Lemberga afēras visu pārsit
Tur jau ir tā problēma, ka netiek audzināts savs, VEF fans, bet gan cerēts uz tiem, kam patīk basis! Bet BKV, agrāk Ventspils, vēl agrāk SRAU vienā un tajā pašā vietā bija daudz gadus pirms Lemberga ievēlēšanas izpildkomitejas vadībā un tiesas sākumā. Tāpēc BKV mazāk asociējas ar vienu cilvēku, vairāk tieši ar komandu un tāpēc, lai cik skaļi un aktīvi,bet cilvēki uz spēlēm nāk. Un ne jau uz vienkārši basīti, bet tieši BKV. Redzēt, ko komanda var pret vienu vai citu komandu, nevis, paskatīties, kā kādi stāri smuki uzrauj. Tie, kas skatās uz zvaigznēm, ikdienā meklē NBA, ACB un Eirolīgu, bet LBL ir kaut kur tālu, tālu un nekas jau arī netiek darīts, lai tā interese pieaugtu.
Slēpts komentārs: Sporta novērotājs

  -2 [+] [-]

, 2015-05-19 11:31, pirms 9 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: Tur jau ir tā problēma, ka netiek audzināts savs, VEF fans, bet gan cerēts uz tiem, kam patīk basis! Bet BKV, agrāk Ventspils, vēl agrāk SRAU vienā un tajā pašā vietā bija daudz gadus pirms Lemberga ievēlēšanas izpildkomitejas vadībā un tiesas sākumā. Tāpēc BKV mazāk asociējas ar vienu cilvēku, vairāk tieši ar komandu un tāpēc, lai cik skaļi un aktīvi,bet cilvēki uz spēlēm nāk. Un ne jau uz vienkārši basīti, bet tieši BKV. Redzēt, ko komanda var pret vienu vai citu komandu, nevis, paskatīties, kā kādi stāri smuki uzrauj. Tie, kas skatās uz zvaigznēm, ikdienā meklē NBA, ACB un Eirolīgu, bet LBL ir kaut kur tālu, tālu un nekas jau arī netiek darīts, lai tā interese pieaugtu.
Jūs tikko uzskaitījās daudz vairāk gadu pieredzi nekā vef eksistē....Tās komandas pamatā pat salīdzināt nevar, jo nu BKV ir liels laiks, palabojiet ja kļūdos, bet kādi 20 gadi ne?

Man kā skatītājam tomēr ir redzams, ka lietas dara, bet tās ir visas klusas, caur mājaslapu, tvitteri, reizēm kāda reklāma...Protams tas viss ir jāpilnveido, bet nu nevar vēlēties, ka tas viss uzreiz notiks, pareizi?

Pie tam Rīgā ir diezgan šosezon zvaigžņu bijis, pat tās nav gājuši skatīties....

P.s. Varbūt īsti ziniet, kas notiek ap BKV un VTB?

  +3 [+] [-]

, 2015-05-19 11:39, pirms 9 gadiem
Vispār jau sava komanda ir jāmīl! Var kritizēt vadību, protams, par to vai citu jautājumu, bet novērsties no komandas un neiet uz spēlēm, ja ir tāda iespēja aiziet, nav pareizi. Cita lieta, ka arī vadībai tomēr būtu jāpaanalizē notiekošais. Grūti radīt interesi par komandas spēlēm LBL, ja komanda faktiski šajā turnīrā sāk spēlēt no play off. Būtībā par Ventspili jau ir līdzīgs stāsts. Man patika, kā savā intervijā sēriju ar Ventspili analizēja Valeiko. Tur nevar nepiekrist. Ja BK Jēkabpils sezonā līdz fināliem aizvada 55 spēles, bet Ventspils 35, tad laikam sistēmā tomēr kaut kas nav īsti kārtībā... ne tā?

  +3 [+] [-]

, 2015-05-19 11:57, pirms 9 gadiem
Uzskatu, ka viena no ( ja ne pēdējā) iespēja BKV aizķerties šajā sērijā. Protams, ir dažādi faktori, kas var nospēlēt par labu BKV, pieņemsim, ja slotaskāts - a.k.a bārnīss sāks rādīt to sniegumu, ko no viņa gaida jau visu sezonu, tad varētu būt iespējas, bet redzot viņa vienaldzīgās/sasteigtās darbības uz laukuma, lielas cerības manī nav. Rodas sajūta, ka džeks vienkārši gaida, kad varēs ātrāk doties atvaļinājumā. Atkārtošos un vēlreiz pieminēšu Štelmahera 'unikalitāti' - mācēt 'norakt līderus', kā mēs to redzējām jau iepriekšējās sezonās ar Sandi Valteru, tagad līdzīgu 'likteni' piemeklējis arī K.Janičenoks. Vismaz es neredzu nekādās kombinācijas uz viņu... Uzbrukumā ir pilnīgs bardaks.
Ļoti ceru, ka šodien būs kkādas taktiskās izmaiņas!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-19 12:00, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Tu saproti, ka tāda attieksme ir galīgi garām? Gaidīt kaut kādas zvaigznes LBL? Par kādu naudu interesanti zināt? Uzvarēt grandus - atkal, par kādu naudu? Šosezon nolauza loko un tas jau bija ļoti labi....Nevajag sapņot par kaut kādām zvaigznēm un lielām uzvarām ja komandu neatbalstāt....Kas saistās ar pašu spēli, tad VEF ir pajauns sastāvs un viņiem ir nepieciešamas emocijas priekš spēles nostabilizēšanas, te atkal jautājums, kādas emocijas var būt pie 1000 skatītājiem?

Ko jūs vadību ņemat vērā? Es sen neņemu viņus par nopietnu, es vienkārši eju un atbalstu komandu...Nu nospēlēja pusfinālus reģionā, kas no tā mainījās? Nav tas pirmais gads...
Es saprotu, bet ja nav līmeņa, nav arī intereses. Tas ir tik vienkārši kā 2x2. Skaties savu VEF, ja interesē, bet neaizrādi citiem, ka intereses nav.

  -2 [+] [-]

, 2015-05-19 12:03, pirms 9 gadiem
Ulrihs rakstīja: Es saprotu, bet ja nav līmeņa, nav arī intereses. Tas ir tik vienkārši kā 2x2. Skaties savu VEF, ja interesē, bet neaizrādi citiem, ka intereses nav.
Ja intereses nav, tad jēga ir nākt un to skaitīt? Nē nu vienkārši to paskaidrojiet to man? Es saprotu jūsu viedokli un pieņemu, bet es vienkārši to skaitīšanu nesaprotu

  +1 [+] [-]

, 2015-05-19 12:12, pirms 9 gadiem
O, bildē divi latgališi

  +6 [+] [-]

, 2015-05-19 12:14, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Pie tam Rīgā ir diezgan šosezon zvaigžņu bijis, pat tās nav gājuši skatīties....
P.s. Varbūt īsti ziniet, kas notiek ap BKV un VTB?
Nekā nesanāk saprast, ko vēlos pateikt... Interesi par komandu, par tās spēlēm ir jārada! Nevis: Nāciet, paskatieties, ko mēs šodien esam jums atveduši, bet gan Šodien mūsu spēle, spēlēsim ar šo un to. Cilvēkiem galvenajam jābūt tak, ka viņu komanda spēlē, bet tikai pēc tam tas, ar ko. Lai būtu tā kaut 1000 cilvēku pamatmasa, kas nāk uz visu pēc kārtas, atbalsta, pārdzīvo, bet tie saldā ēdiena cienītāji ir cits stāsts. šobrīd VEF vadībā domā, ka, piedāvājot saldo, piespiedīs ēst arī zupu un otro, bet secībai tomēr jābūt pareizai! Tas ir, jāsāk ar nacionālo čempionātu, kurā ir principiāli dueļi, cita atmosfēra, un jādod to zupu strebt līdzjutējam, kurš ir tuvāk, nevis tikai lauku radiniekiem. Bet laikam jau problēma ir tajā, ka Jaunupam LBL nesimpatizē, līdz ar to ir uzskats,ka rīdziniekiem kopumā par šito prasto turnīru nevar būt nekādas intereses.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-19 12:25, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Ja intereses nav, tad jēga ir nākt un to skaitīt? Nē nu vienkārši to paskaidrojiet to man? Es saprotu jūsu viedokli un pieņemu, bet es vienkārši to skaitīšanu nesaprotu
Skaitīt ko? Nesapratu.
Jā, aizmirsu vēl trešo faktoru kāpēc līdzjutēji nāk uz kādu komandu skatīties - lokālpatriotisms. Bet šo VEF ar vazāšanos apkārt ir apcirtuši jau saknē. Ventspilī gan nesaprotu kāpēc ir tik maz skatītāju, bet nu iespējams, ka šie ir atēdušies basi tajos laikos, kad Ventiņi spēlēja līmenī un kad viņiem juta līdzi praktiski visi Latvijas basketbola fani kā vienīgai komandai, kas nopietni uz to brīdi pārstāvēja Latviju starptautiskā līmenī.
1 2 3 85 komentāri