Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs gūst savainojumu, Mesi vārti kompensācijā izrauj PSG uzvaru

Emils Ozerinskis

Neimārs gūst savainojumu, Mesi vārti kompensācijā izrauj PSG uzvaru
Neimārs laukumu pameta uz nestuvēm. Foto:

Francijas "Ligue 1" 24. kārtas spēlē no punktu zaudēšanas izglābās turnīra līdervienība Parīzes "Saint-Germain", kuras labā vārtus spēles 94. minūtē guva Lionels Mesi, dodot panākumu ar 4:3 pār "Lille". Spēles gaitā traumā iedzīvojās Neimārs.

Parīziešiem padevās sekmīgs spēles ievads, pirmajās 16 minūtēs vārtus gūstot gan Kilianam Mbapē, gan Neimāram, tādējādi iegūstot divu vārtu pārsvaru. Pie tās gan PSG nenoturējās, Bafodē Diakitē pirmos vārtus "Lille" labā atgūstot pirmā puslaika vidū.

Pēc puslaika pārtraukuma laukumā atgriežoties ar 2:1 pārsvaru, PSG piedzīvoja nepatīkamas ziņas. Īsi pēc spēles atsākšanās sadursmi ar pretspēlētāju piedzīvoja Neimārs. Brazīlijas futbolists nebija spējīgs saviem spēkiem pamest laukumu un labās kājas potītes savainojuma dēļ tika nonests no laukuma uz nestuvēm.

Otrā puslaika gaitā PSG ne tikai zaudēja pārsvaru, bet nonāca arī iedzinējos. 58. minūtē līdzsvaru uz rezultāta tablo panāca kanādietis Džonotans Deiviss, bet divdesmit minūtes līdz pamatlaika beigām Žonatans Bamba deva "Lille" vienībai pārsvaru ar 3:2.

No zaudējuma PSG komandu ar savu otro vārtu guvumu izglāba Mbapē, raidot spēles rīku mērķī dueļa 86. minūtē. Savukārt no punktu zaudēšanas PSG pasargāja pasaules čempiona Lionela Mesī vārtu guvums dueļa 94. minūtē, izraujot Francijas galvaspilsētas vienībai uzvaru ar 4:3.

Izmantotie resursi:
https://www.ligue1.com/

  +1 [+] [-]

, 2023-02-19 17:48, pirms gada
Pagarinājumā? Vai tik futbolā nav kompensācijas laikā?🤦🤦

     [+] [-]

, 2023-02-19 18:26, pirms gada
kanādietis Džonotans Deiviss, bet divdesmit minūtes līdz pamatlaika beigām Žonatans Bamba deva "Lille" vienībai pārsvaru (C)
=======================================
Vai Džonotans un Žonotans raksta atšķirīgi?!
Vai Franko Kanādietim un Francūzim nv vienādi vārdi gadījumā?!

  -2 [+] [-]

, 2023-02-19 19:03, pirms gada
Tā vietā lai pateiktu viedokli par spēli vajag palabot raksta autoru, ne pa ķeksi...
Prieks ka Messi beidzot iesita to sodu no sava punkta, žel ka pret Bayern nesagāja. Kilians ir līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-19 19:14, pirms gada
edgefall23 rakstīja: Tā vietā lai pateiktu viedokli par spēli vajag palabot raksta autoru, ne pa ķeksi...
Prieks ka Messi beidzot iesita to sodu no sava punkta, žel ka pret Bayern nesagāja. Kilians ir līmenī.
Kāpēc ne pa ķeksi? Futbolā pagarinājumi ir tikai kausu izcīņu izslēgšanas spēlēs. Nepareiza terminoloģija ir faktu kļūda. Faktu kļūdas ir tās kļūdas, kurām žurnālista darbā nebūtu jābūt. Šoreiz tas diži jēgu nemaina, taču citreiz tādu pašu kļūdu var pieļaut situācijā, kad maina - norādīt autoram uz viņa kļūdu ir palīdzēt viņam mācīties un tādējādi uzlabot portāla saturu.

     [+] [-]

, 2023-02-19 19:32, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Kāpēc ne pa ķeksi? Futbolā pagarinājumi ir tikai kausu izcīņu izslēgšanas spēlēs. Nepareiza terminoloģija ir faktu kļūda. Faktu kļūdas ir tās kļūdas, kurām žurnālista darbā nebūtu jābūt. Šoreiz tas diži jēgu nemaina, taču citreiz tādu pašu kļūdu var pieļaut situācijā, kad maina - norādīt autoram uz viņa kļūdu ir palīdzēt viņam mācīties un tādējādi uzlabot portāla saturu.
Paldies! Šodien daudz basketbola prātā, iepeldēja ne tas vārds virsrakstā. Laboju.
Konstruktīvas norādes tiek laipni gaidītas.

     [+] [-]

, 2023-02-19 19:42, pirms gada
Emīls Ozerinskis rakstīja: Paldies! Šodien daudz basketbola prātā, iepeldēja ne tas vārds virsrakstā. Laboju.
Konstruktīvas norādes tiek laipni gaidītas.
saņemies , par daudz peldi