Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Logunovam pokers, "Dinamo Juniors" sagrauj "Daugavpili"

Agris Suveizda

Logunovam pokers, "Dinamo Juniors" sagrauj "Daugavpili"
"Dinamo Juniors"
Foto: hkzemgale.lv

Latvijas hokeja čempionātā kārtējo zaudējumu piedzīvoja "Daugavpils", kas izbraukumā atzina "Dinamo Juniora" pārākumu - 2:8. Pirmajā trešdaļā daugavpiliešiem izdevās atspēlēt divu vārtu deficītu un uz neilgu laiku atjaunot intrigu.

Abas komandas šosezon jau bija trīsreiz tikušās, un "Daugavpils" līdz šim vienīgos punktus ir izcīnījusi tieši pret "Dinamo Junioru" – 4:2 savā laukumā. Abos pārējos mačos rīdzinieki uzvarēja pietiekami pārliecinoši – 6:2 un 7:1.

Arī šo spēli "Dinamo Juniors" sāka labi, pirmās trešdaļas vidū panākot divu vārtu pārsvaru – abus vārtus guva Artūrs Logunovs. Tomēr trešdaļas turpinājums aizritēja viesu zīmē. Ja vairākumu daugavpilieši neizmantoja, tad jau pēc 24 sekundēm Oskars Ancītis vienus vārtus atguva, bet Pāvels Visvaldis Mackevičs-Maņko vēl pēc 52 sekundēm panāca izlīdzinājumu (2:2).

Otrajā trešdaļā "Dinamo Juniors" gan kliedēja bažas par spēles uzvarētāju. Jau otrajā minūtē precīzs bija Edgars Opuļskis, pēc 12 minūtēm Romans Romašovs pārsvaru dubultoja, bet 18.minūtē Logunovs panāca 5:2 un noformēja hat-trick.

Trešās trešdaļas pirmajā pusē "Dinamo Juniors" guva vēl trīs vārtus – Logunovs nokārtoja arī pokeru, bet vēl pa ripai iemeta Iļja Žučkovs un Frenks Razgals. Rīdziniekiem 18 spēlēs ir 28 punkti, savukārt līdere ar 42 punktiem ir Ogres "Kurbads". Daugavpiliešiem 19 mačos joprojām ir tikai trīs punkti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija