Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fernandišs būs gatavs spēlei pret "Liverpool", neskatoties uz auto avāriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fernandišs būs gatavs spēlei pret "Liverpool", neskatoties uz auto avāriju
Brunu Fernandišs. Foto: AFP/Scanpix

Otrdienas vakarā Anglijas Premjerlīgas cīņā "Liverpool" uzņems "Manchester United". Spēlei gatavs būs arī portugāļu pussargs Brunu Fernandišs, kurš šodien pa ceļam uz treniņu iekūlies satiksmes negadījumā.

"Viņš trenējas kopā ar pārējo komandu. Bija negadījums pa ceļam uz treniņu, taču, cik zinu, neviens necieta," pauda "Manchester United" galvenais treneris Ralfs Rangniks. Tiek vēstīts, ka Brunu Fernandiša vadītais auto saskrējies ar citu mašīnu.

"Viņš trenējās ar komandu, viss bija kārtībā, un arī rīt viss būs kārtībā," atbildot uz jautājumu, vai Fernandišs dosies uz Liverpūli, teica Rangniks. 27 gadus vecais portugālis šosezon Premjerlīgā laukumā devies 30 spēlēs, izceļoties ar deviņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Sestdien viņš laukumā pavadīja 90 minūtes, "Manchester United" savā laukumā ar 3:2 pieveicot "Norwich". Rangnika vadītā komanda ieņem piekto vietu, no priekšā esošās "Tottenham" atpaliekot par trīs punktu tiesu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...

     [+] [-]

, 2022-04-18 20:05, pirms 2 gadiem
Liverpoooooooooooool ! Tagad Napoli Roooooooooooooma. Spēle par nekad Napoli çempioni 2022.

     [+] [-]

, 2022-04-19 10:53, pirms 2 gadiem
Fernandiš būs, bet Ronaldu pēc skumjajām ziņām diezin vai šodien būs ierindā...