Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Attaisnojumus nemeklējam, ejam uz priekšu"

Andrejs Siliņš

Štelmahers: "Attaisnojumus nemeklējam, ejam uz priekšu"
Roberts Štelmahers, Foto: FIBA

"Domāju, ka spēlējām diezgan labi - ne visu spēli, bet pretinieki trāpīja izšķirošus metienus, piemēram, no septiņiem metriem," pēc zaudējuma FIBA Čempionu līgas otrajā spēlē "UCAM Murcia" komandai izbraukumā sacīja Latvijas čempionvienības "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štemahers.

"Domāju, ka spēlējām diezgan labi - ne visu spēli, bet pretinieki trāpīja izšķirošus metienus, piemēram, no septiņiem metriem. Protams, atlēkušās bumbas bija problēma. Tomēr mēs nemeklējam attaisnojumus, ejam uz priekšu un gatavojamies nākamajām spēlēm. Mēs cīnīsimies," sacīja Štelmahers.

Pavisam īsu komentāru pēcspēles preses konferencē sniedza arī Ārons Džonsons, kurš guva 15 punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles: "Otrajā puslaikā viņi bija nedaudz labāki, nedaudz gudrāki un savā labā izmantoja auguma pārsvaru."

Mursijas kluba galvenais treneris Havjērs Huaress uzsvēra, ka komandai bijušas grūtības koncentrēties visām 40 minūtēm: "Tomēr domāju, ka tas ir normāli, jo pēdējās nedēļas laikā esam aizvadījuši daudz spēļu. Zinu savus spēlētājus, viņiem ir lieliska attieksme, taču pazuda koncentrēšanās. Čempionu līgā katrs pretinieks to var izmantot. Parasti šādās reizēs tu zaudē, bet mana komanda sagaidīja pareizo brīdi, kad salauzt spēli."

Pieredzējušais Alekss Urtasuns, kurš guva 15 punktus, izcīnīja septiņas bumbas un atdeva četras piespēles, norādīja, ka, viņaprāt, "Murcia" bijusi labāka, nekā to apliecina spēles iznākums: ""Ventspils" daudz meta tālmetienus, kārtīgi cīnījās aizsardzībā. No piektās līdz 15. minūtei bijām labāki, bet tad atslābām aizsardzībā. Spēli neaizvadījām stabili. Viņi labi uzbruka no tālienes un guva punktus, kad atslābām. Spēle izvērtās sarežģīta, bet rezultāts neparāda to, kas notika laukumā."