Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers neuztraucas par van Pērsija līgumu

Andrejs Siliņš

Vengers neuztraucas par van Pērsija līgumu
Robins van Pērsijs saņem komandas biedru apsveikumus
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers īpaši nesatraucas par to, ka komandas kapteinis Robins van Pērsijs nesteidzas ar jauna līguma parakstīšanu, lai gan šobrīd spēkā esošais beigsies 2013. gada vasarā.

"Ja tu atdod sevi par 100 procentiem līdz pēdējai dienai, kad tev ir spēkā līgums - to es saucu par pilnīgu atdošanos klubam. Man to neizsaka līguma garums. Viņš zina, ka mēs esam gatavi par to runāt," jautājumu komentēja treneris Vengers. "Pats galvenais ir tas, ko un kā tu dari, atrodoties laukumā. Ideāla situācija būs, ja viņš pagarinās līgumu. Ja viņš to nedarīs, tad mums būs pret to jāizturas ar cieņu. Šobrīd svarīgi ir tas, kā viņš spēlē tieši tagad. Mēs visi vēlamies redzēt sastāvā īpašus spēlētājus, un viņš tāds ir."

28 gadus vecais nīderlandiešu uzbrucējs profesionāļa karjeru sāka 2001. gadā Roterdamas "Feyenord" rindās, bet 2004. gada pavasarī "Arsenal" iegādājās tobrīd vēl tikai 20 gadu veco van Pērsiju par 2,75 miljoniem sterliņu mārciņu. 164 mačos "Arsenal" kreklā van Pērsijs guvis 71 vārtus, divus no tiem aizvadītajā Premjerlīgas kārtā. Nīderlandes izlasē uzbrucējs kopš 2005. gada spēlējis 60 reizes un guvis 25 vārtus.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2011-10-17 17:39, pirms 13 gadiem
tas kaut kaa baigi izklausaas peec taa, ka pavasarii RvP dosies prom no Arsenal