Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Hotspur" no "City" vēlas īrēt Adebajoru

Andrejs Siliņš

"Hotspur" no "City" vēlas īrēt Adebajoru
Kur sezonu aizvadīs Emanuels Adebajors?
Foto: AFP/Scanpix

Vēl nav skaidrs, kurā komandā Anglijas Premjerlīgas sezonu uzsāks uzbrucējs Emanuels Adebajors - spēlētāja klubs "Manchester City" veic pārrunas ar "Tottenham Hotspur" par iespējamo Togo izlases futbolista izīrēšanu.

Aizvadīto sezonu kopš janvāra Adebajors pavadīja Madrides "Real", uz kuru spēlētāju izīrēja "City". Mančesteras kluba galvenais treneris Roberto Mančini paziņojis, ka Adebajors neietilpst speciālista nākotnes redzējumā, un šajā starpsezonā uzbrucējs pat riskēja ar lielas naudas summas zaudēšanu, jo atteicās trenēties ar "City" kluba rezerves komandu un jauniešiem.

Adebajors labprāt paliktu "Real" vienībā Spānijā, bet interesi par spēlētāju izrādīja arī "Hotspur". Totenhemas kluba galvenais treneris Harijs Rednaps atklājis, ka sarunas notiek, taču, cik veiksmīgas, pagaidām nav zināms. 2009. gadā Adebajors no "Arsenal" tika iegādāts par 25 miljoniem sterliņu mārciņu un, domājams, ka futbolista cena varētu būt viens no traucēkļiem, lai "Spurs" iegādātos spēlētāju. Savukārt, ja klubs vēlas uzbrucēju izīrēt, jārēķinās ar 170 000 mārciņu lielu atalgojumu nedēļā, tātad ik mēnesi Adebajora spēlēšana "Spurs" klubam izmaksātu 680 000 mārciņu.

"Hotspur" ir jauna uzbrucēja meklējumos, jo starpsezonā uz Losandželosas "Galaxy" palaida Robiju Kīnu. Pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Adebajors "Real" labā Madridē guva divus vārtus tieši pret "Hotspur". Pie tam angļu kluba līdzjutēji dziedāja Adebajoram neglaimojošas dziesmas, taču pats futbolists jau izteicies, ka tas netraucētu viņu pievienoties Rednapa komandai.

"City" svētdien izbraukumā aizvadīs Premjerlīgas 2. kārtas maču pret "Bolton Wanderers", savukārt "Spurs" pirmdien izbraukumā tiksies ar čempioni "Manchester United".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-08-17 18:29, pirms 13 gadiem
labāk uzrakstiet, ka mikelam obi ir nolaupīts tēvs un ar visu to, viņš, tomēr, piedalījas līgas pirmajā spēlē

  +7 [+] [-]

, 2011-08-17 18:43, pirms 13 gadiem
Es dzirdēju ka tāds Rudnev esot pieejams par nieka 5mln sterliņiem..

  +2 [+] [-]

, 2011-08-17 19:16, pirms 13 gadiem
Nu ja Spurs iegūs Adebajoru, Pavļučenko var pamazām kravāt koferus. Dos Santos, Defo, Kraučs, Adebajors - diezgan normāla konkurence - tā teikt. Domāju, ka priekš paša Adebajora tā arī būtu laba pāreja. Augstas klases spēlētājs, bet algas prasības tik tiešām traucē.

     [+] [-]

, 2011-08-17 19:43, pirms 13 gadiem
Tiko ieejot eurosport.com lasiju ka Chelsea piedāvā Spurs Kalū un Benajūnu + 25 mil pret Modriču!!
Man liekas ka tas ir par daudz priekš Modriču jo Salamūns Kalū ir labs un jāpaliek Chelsea!!
Un tajā pašā eurospot.com lasiju ka Drogba lēnām pošas uz Milānas Inter jo Etoo jau varteikt ir Anzi spēlētājs, vēl bija par to ka vēl viens variants prieks Inter ir Snajderu mainīt pret Tevezu kas arī ir viens no variantiem!!

  -1 [+] [-]

, 2011-08-17 20:44, pirms 13 gadiem
JTerry rakstīja: labāk uzrakstiet, ka mikelam obi ir nolaupīts tēvs un ar visu to, viņš, tomēr, piedalījas līgas pirmajā spēlē
Akd nopietni ?