Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Covid-19 dēļ pārceļ "Leicester" un Mančestras "United" spēles

Rolands Eliņš

Covid-19 dēļ pārceļ "Leicester" un Mančestras "United" spēles
Džeimijs Vārdijs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā šajā nedēļas nogalē nevarēs norisināties vēl divas spēles, kuras Covid-19 izplatības dēļ tikušas pārceltas Līdz ar to šonedēļ Premjerlīgā pārceltas jau piecas spēles.

Premjerlīgas vadība paziņojusi, ka šovakar paredzētā spēle starp "Leicester" un "Tottenham", kā arī sestdien paredzētais mačs starp "Manchester United" un "Brighton" ticis pārcelts uz nenoteiktu laiku, jo šobrīd to aizvadīšanu nepieļauj plaša inficēšanās ar Covid-19.

Mančestras "United", kuras sastāvā saslimuši vairāki spēlētāji un komandas pārstāvji, uz laiku apturējusi treniņu procesu. Klubs norādījis, ka plašās saslimšanas dēļ nebija citas iespējas, kā vien lūgt pārcelt maču.

"Leicester" treneris Brendans Rodžers medijiem norādīja, ka pirmais pieteikums uz spēles pārcelšanu tika noraidīts, taču arī šodien Covid-19 testos konstatēti jauni saslimšanas gadījumi, un Lesteras klubs vēlreiz aicinājis Premjerlīgu pārcelt maču, kas arī noticis.

Lesterai nākamā spēle paredzēta jau svētdien pret "Everton".

Premjerlīgas vadība saņem pieteikumus spēļu pārcelšanai arī no citām komandām, taču kopējā nostāja joprojām Premjerlīga ir par sezonas turpināšanu pēc paredzētā grafika, lai gan arvien plašāks kļūst spiediens ieturēt līgā pārtraukumu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...