Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dīns: "Cīņa pie groziem bija galvenais uzdevums, bet ar to galā netikām"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Dīns: "Cīņa pie groziem bija galvenais uzdevums, bet ar to galā netikām"
Villijs Dīns
Foto:basketballcl.com

Gan BK "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks, gan pieredzējušais aizsargs Villijs Dīns pēc komandas zaudējuma viesos Francijas čempioniem "ASVEL" uzsvēra, ka neveiksmes galvenais iemesls bija zaudētā cīņa par atlēkušajām bumbām.

Kārlis Muižnieks, BK "Ventspils" galvenais treneris: "Pirmajā puslaikā vēl pieturējāmies spēles plānam un spēlējām tā, kā to vēlējāmies, cīnoties par katru bumbu un saglabājot spēlē intrigu. Otrajā puslaikā tā vairs nebija. Mēs pazaudējām koncentrēšanos, kas varēja būt arī noguruma sekas, jo "ASVEL" spēlēja labu, ātru, atlētisku basketbolu. Mēs vairs nesekojām spēles plānam, kas vispirms jau atsaucās zaudētajās atlēkušajās bumbās. "ASVEL" tas tūlīt pat ļāva tikt pie viegliem punktiem. Diemžēl otrajā puslaikā mēs nerādījās to basketbolu, kādu bijām cerējuši spēlēt. Zinājām par sāncenšu rotācijas problēmām, par to, ka nevar palīdzēt trīs spēlētāji, bet sastāva problēmas bija arī mums, jo šovakar nevarēja palīdzēt mūsu centrs Mbodžs. "ASVEL" tomēr spēlēja mājās, kur jūtas visērtāk. Fani dzina viņus uz priekšu, liekot spēlēt agresīvi. Protams, gatavojoties mačam, mēs zinājām sāncenši stiprās un vājās vietas, to, kā viņi spēlē. Es tagad negribu izskaidrot visu, taču galvenais, ka netikām galā ar atlēkušajām bumbām. Tas bija pirmais uzsvars mūsu spēles plānā. Tāds bija par spēli gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, ņemot vērā katra "ASVEL" spēlētāja sniegumu, taču šim plānam nesekojām, tāpēc arī iznākums bija tāds."

Villijs Dīns, BK "Ventspils" aizsargs: "Viss ir pavisam vienkārši – mēs ļāvām izcīnīt pārāk daudz atlēkušās bumbas uzbrukumā, tāpēc arī zaudējām. Ir grūti uzvarēt, ja ļauj sāncenšiem pie sava groza savākt 15 bumbas, sevišķi, ja viņi vēl spēlē mājās. Tie faktiski ir 30 punkti ar atkārtotiem metieniem. Jā, es pazīstu dažus "ASVEL" spēlētājus, nācies pret viņiem spēlēt citās komandās. Piemēram, pret Hodžu, kad biju Krievijā, pret Nelsonu Francijā, bet pret Votkinsu vasaras līgā, taču tas nenoteica mūsu spēles plānu. Galvenais bija uzvarēt cīņu par atlēkušajām bumbām, ko mēs neizdarījām."

Izmantotie resursi:
Basketball Champions League

     [+] [-]

, 2016-11-16 11:26, pirms 7 gadiem
Dīns aizsardzībā arī netika galā ar Hodžu.

     [+] [-]

, 2016-11-16 11:39, pirms 7 gadiem
Jā, tas ļoti krita acīs, ka ventiņi nesavāca daudz atlēkušās bumbas, dažbrīd pat ļoti vienkāršas bumbas zaudēja. Tas jālabo savā spēlē!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-16 14:40, pirms 7 gadiem
Atbildes mačā jāvinn ar plus 16, grūts uzdevums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja