Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas treneris Hamrēns: "Operācija bija laba, taču pacients nomira"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zviedrijas treneris Hamrēns: "Operācija bija laba, taču pacients nomira"
Ēriks Hamrēns
Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas futbola komandā pēc vakardienas izstāšanās no Eiropas čempionāta valda nomākts noskaņojums. Gan komandas galvenais treneris Ēriks Hamrēns, gan kapteinis Zlatans Ibrahimovičs uzskata, ka komanda bija pelnījusi vairāk ar 2:3 zaudētājā spēlē Anglijai.

Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons: "Melotu, ja teiktu, ka savus spēlētāju jau pazīstu tik labi kā žurnālisti. Ar viņiem esmu strādājis tika mēnesi, tāpēc vēl tikai uzzinu viņu stiprās puses, kā arī noskaidroju lietas, kas futbolistiem jāuzlabo. Ļoti iepriecināja abu uzbrucēju spēle, un, protams, Teo ieguldījums bija milzīgs."

"Pirms pēdējās spēles mums der neizšķirts. Šobrīd galvenais ir darīt to, ko esam paveikuši četrās spēlēs [Hodžsona vadībā], standarti nedrīkst pasliktināties," piebilda Anglijas valstsvienības treneris.

Hodžsons atklāja, ka grupas pēdējā mačā sākumsastāvā būs "Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs, kurš pirmās divas spēles izlaida diskvalifikācijas dēļ: "Spēlē pret Ukrainu tāds futbolists kā Rūnijs var panākt izšķirošo pārsvaru. Esmu priecīgs, ka viņš beidzot drīkstēs spēlēt."

Anglijai atspēlēties palīdzēja uz maiņu izgājušais "Arsenal" uzbrūkošais pussargs Teo Volkots, kurš guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā Denija Velbekam.

"Negribētu apgalvot, ka es izmainīju spēli. Salīdzinājumā ar pirmo maču, vēlējāmies vairāk paveikt uzbrukumā. Gūt trīs vārtus ir ļoti labi. Vienmēr ir patīkami iziet laukumā uz maiņu un parādīt, ko spēju. Protams, esmu vīlies, ka netieku laukumā sākumsastāvā, taču esmu cītīgi trenējies," atzina Volkots.

"Mums Zviedrijā ir tāds teiciens – operācija bija ļoti laba, taču pacients nomira. Esmu ļoti vīlies. Divās spēlēs esam aizvadījuši vienu sliktu puslaiku, par ko saņēmuši sodu ar izcīnītiem 0 punktiem. Spēle pret Angliju bija laba, lepojos par parādīto attieksmi un mentalitāti," pēc mača sarūgtināts bija Zviedrijas galvenais treneris Ēriks Hamrēns

"Patiešām domāju, ka bijām labāki par pretinieku. Bijām vadībā ar 2:1, bet tad angļi guva divus vārtus. Mums ļoti nepaveicās. Spēlējām labāk par viņiem. Abos mačos bijām vadībā, taču spēles pēdējo pusstundu nospēlējam slikti. Varam būt lepni, jo nospēlējām labu spēli. Taktiskā ziņā mums izdevās iecerētais, labi izpildījām standartsituācijas un guvām divus vārtus. Diemžēl viņi iesita trīs," sakāvi spiests atzīt Zlatans Ibrahimovičs.

Izmantotie resursi:
UEFA EURO – UEFA.com
Sky Sports | Sport News

  +8 [+] [-]

, 2012-06-16 08:55, pirms 12 gadiem
teiciens pa smuko!

     [+] [-]

, 2012-06-16 10:04, pirms 12 gadiem
Abas gan Anglija,gan Zviedrija bija manas favorites,zel,ka ar sadu labu Svensonu sniegumu vini netiek talak..

  -1 [+] [-]

, 2012-06-16 12:18, pirms 12 gadiem
žēl , ka tādai komandai ka zviedrijai turnīrs jau teoretiski ir beidzies ,

  +6 [+] [-]

, 2012-06-16 13:20, pirms 12 gadiem
objektiivais rakstīja: žēl , ka tādai komandai ka zviedrijai turnīrs jau teoretiski ir beidzies ,
Tur ir 16 TĀDAS komandas, un pusei no tām turnīrs tūlīt beigsies.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-16 13:39, pirms 12 gadiem
Malači angļi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja