Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" ar amerikāni Betlu vēl rēķinās

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" ar amerikāni Betlu vēl rēķinās
Telors Betls
Foto: orlandinabasket.it

Basketbola klubs "Ventspils" joprojām rēķinās ar amerikāņu aizsarga Telora Betla palīdzību, taču reizē arī atzīst, ka situācija nav prognozējama, jo tik pat labi basketbolists var arī neierasties, turklāt ietekmēt to nav ventspilnieku spēkos.

27 gadus vecais Betls, kurš šosezon iekrājis solīdu statistiku Izraēlas spēcīgākajā līgā, BK "Ventspils" sastāvā tika ierakstīts jau februāra beigās, klubs gaidīja spēlētāja drīzu ierašanos, taču tas nav noticis joprojām. Lai gan Telavivas "Hapoel", kuru pirms tam pārstāvējis amerikānis, jau apstiprinājis, ka abas puses vienojušās neturpināt sadarbību, pārcelties uz jaunu komandu spēlētājs vēl nevar. BK "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics skaidro, ka izveidojusies situāciju, kuru ventspilnieki ietekmēt nevar: "Betls joprojām atrodas Izraēlā un cīnās par kompensācijas apmēru no iepriekšējā kluba. Diemžēl ne es, ne kāds cits no mūsu kluba šo procesu ietekmēt nevar, varam tikai noskatīties un gaidīt, kā atrisināsies šie notikumi. Savā ilgo gadu darbā šajā jomā pirmo reizi saskaros ar līdzīgu situāciju. Betlu esam ierakstījuši komandas pieteikumā, kas nozīmē, ka rēķināmies ar viņu, taču ir viens jautājums – kad? Betls var ierasties rīt, parīt, pēc nedēļas vai gada. Ja viņš ierodas tuvākajā laikā, mēs noteikti rēķināsimies ar viņu. Iespēju, ka Betls mums palīdzēs šajā sezonā vērtēju kā 50 pret 50."

Lai nepaliktu gluži bešā, ventspilnieki jau noskatījuši un sastāvā pieteikuši ļoti pieredzējušo Villiju Dīnu, kurš gan šajā sezonā Francijā ar iespaidīgu statistiku nebija izcēlies (9 punkti, 4,4 piespēles). Ventspilnieki apzinās, ka saspēles vadītajam solīdais vecums – 36 gadi – ir riska moments, taču norāda, ka šādi spēlētāji komandā bijuši arī pirms tam: "Dīns ir spēlētājs lielā vecumā, taču mums jau ir pieredze ar šādiem basketbolistiem, jo pērn pie mums spēlēja Mairs Četmens. Par Dīna varēšanu mums nav šaubu un gribas ticēt, ka arī ar fizisko varēšanu viss būs kārtībā. Vēlējāmies tieši spēlētāju ar lielu pieredzi un augstu individuālo meistarību, kura būs nepieciešama izslēgšanas spēlēs," turpina Pleinics.

Arī šis amerikānis jau ir iekļauts komandas pieteikumā dalībai "Aldaris" LBL, bet klubs tagad kārto visas citas formalitātes, lai Dīns varētu debitēt jau sestdien, kad ventspilnieki viesosies pie "Liepāja/Triobet". Pleinics atgādina, ka Dīns būs jau ceturtais komandas leģionārs: "Domāju, paspēsim, bet viņš šobrīd komandā ir jau ceturtais leģionārs un, visticamāk, nāksies izņemt vēl vienu leģionāra licenci. Ar Dīnu esam vienojušies par sadarbību arī uz nākamo sezonu, taču līgumā ir iestrādāts punkts, kas ļauj to pārtraukt ātrāk."

"Aldaris" LBL čempionātā BK "Ventspils" šobrīd ieņem trešo vietu, pavisam nedaudz atpaliekot no "Valmiera/Ordo" un VEF. Ar rīdziniekiem regulārajā sezonā ventspilniekiem spēļu vairs nav, toties ar valmieriešiem jātiek gan savā laukumā, gan izbraukumā.

Izmantotie resursi
BK Ventspils
LA | Latvijas avīze

  +6 [+] [-]

, 2016-03-16 10:45, pirms 8 gadiem
Drusku jokaini jau tas izklausās, ka par kompensāciju jācīnās atrodoties Izraēlā... viņš tur ko, badojas pie kluba ofisa durvīm?! Brauc spēlē tālāk, pārējo atstāj juristu ziņā, vai izredzētajā zemē ir savādāka kārtība?

  +2 [+] [-]

, 2016-03-16 10:46, pirms 8 gadiem
Kā var vispār noslēgt ar spēlētāju kontraktu un rakstīt pieteikumā, ja viņš nav ieradies un izgājis medicīnisko apskati?

  +3 [+] [-]

, 2016-03-16 10:59, pirms 8 gadiem
Izklausās smieklīgi! Ja arī atbrauks, tad kādā formā?? un ko viņš tur cer sagaidīt, viņam saidrā naudā tur izmaksās.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 11:25, pirms 8 gadiem
Konkurentu likstas ir ļoti labas, tikmēr Miķelis Ordo sastāvā jau iejuties un, ka tik beigās, kamēr BKV gaida savus Betlus, nesanāk noskatīties kā Miķelis ar Ordo paceļ vāzes.

  -3 [+] [-]

, 2016-03-16 11:30, pirms 8 gadiem
Rīktīgs bardaks Pepeļņica nometnē.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-16 12:05, pirms 8 gadiem
"27 gadus vecais Betls, kurš šosezon iekrājis solīdu statistu Izraēlas spēcīgākajā līgā.."

"..ļoti pieredzējušo Villiju Dīnu, kurš gan šajā sezonā Francijā ar iespaidīgu statistiku nebija izvēlies."

Ja autocorrect neizlabo, tad tekstā kļūdu nav, ja?

     [+] [-]

, 2016-03-16 12:18, pirms 8 gadiem
MU The Best Football Team rakstīja: Konkurentu likstas ir ļoti labas, tikmēr Miķelis Ordo sastāvā jau iejuties un, ka tik beigās, kamēr BKV gaida savus Betlus, nesanāk noskatīties kā Miķelis ar Ordo paceļ vāzes.
Fināls tak būs tas pats Vef-Ven. Jo kuri tad Valmierai ir tie LBL fināla līmeņa speletāji- Šķēle un Miikelis iespejams. Ar abiem izslavetajiem Dvīņu torņiem un ar abiem bijušajiem kapteiņiem par finālu ir runat paskaļi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-16 12:37, pirms 8 gadiem
"Savā ilgo gadu darbā šajā jomā pirmo reizi saskaros ar līdzīgu situāciju."

Kā šitas bija domāts?

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 12:38, pirms 8 gadiem
Rokets rakstīja: Izklausās smieklīgi! Ja arī atbrauks, tad kādā formā?? un ko viņš tur cer sagaidīt, viņam saidrā naudā tur izmaksās.
Ir dzirdēti tādi varianti, ka spēlētajiem jāsēž klāt klubam, citādi par viņu aizmirsīs un viss. Nav jau arī zināms,kāds ir tas līgums. Varbūt pretenzijas uz naudu var būt, kamēr citā klubā neesi, bet varbūt čalis grib izsist to, kas viņam pienākas pēc viņa domām, bet ne pēc hapoel. Skaidrs, ka tizli Ventspilij, jo, ja šitas uzreiz parādītos, būtu opcija vēl ko paķert, bet tagad tā pagalam saraustīti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-16 15:03, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka Dīns vecuma galā ir nolēmis vairāk pievērsties nevis basketbola spēlēšanai, bet gan Pasaules apceļošanai. Protams, 36 nav nekāds mirstamais vecums, taču jārēķinās, ka nekādus kalnus viņš negāzīs un, visdrīzākais, Ventspils veiksmes vai neveiksmes galvenokārt izšķirs esošie kodola spēlētāji un Dīns nebūs nekāda "burvju nūjiņa". Bet, protams, augsta līmeņa pieredzējis spēlētājs PO fāzē vienmēr noder, ja, ne rezultāta taisīšanai, tad vismaz tam, lai svarīgā brīdī nesataisītu sū..us. Par interesanti LBL turpinājumu!