Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fērgusons: "Berbatovs vēlas vairāk spēles laika un varētu to meklēt citā komandā"

Agris Suveizda

Fērgusons: "Berbatovs vēlas vairāk spēles laika un varētu to meklēt citā komandā"
Dimitars Berbatovs
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United" galvenais treneris Alekss Fērgusons kluba mājaslapā izteicies, ka pieredzējušais bulgāru futbolists Dimitars Berbatovs nav apmierināts ar viņam atvēlēto spēles laiku. Fērgusons sacīja, ka "United" vēlas izmantot iespēju pagarināt līgumu ar Berbatovu, tomēr apzinās, ka bulgārs spēles laika meklējumos varētu pamest komandu un pārcelties uz citurieni.

"Dimitars varētu spēlēt Bilbao, bet man priekšējā līnijā ir labas izvēles iespējas," sacīja Fērgusons. "Izmantosim viņa līgumā paredzēto iespēju, bet, runājot personīgi ar Berbatovu, viņš vēlas vairāk spēles laika pirmajā komandā, un mums vajadzēs to apspriest sezonas beigās. Šobrīd viņš paliek "United", bet ieklausīšos viņa viedoklī. Domāju, ka viņš ir norūpējies par nepietiekamo spēles laiku, bet man to [spēles laiku] garantēt ir sarežģīti. Ir saprotams, ka 31 gada vecumā viņš vēlas spēlēt. Tas var novest pie tā, ka viņš lūkosies citur."

Berbatovs, kuram janvārī apritēja 31 gads, Mančestras "United" pievienojās pirms trīsarpus gadiem. Toreiz "United" par "Tottenham Hotspur" bombardieri iztērēja vairāk nekā 30 miljonus sterliņu mārciņu, tomēr Berbatovs jaunajā komandā pa īstam nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības. Lai arī pagājušajā sezonā Berbatovs ar Karlosu Tevesu dalīja Premjerlīgas labākā vārtu guvēja titulu, bulgārs tik un tā nebija stabils pamatsastāva spēlētājs.

Šosezon Berbatovs laukumā devies reti un lielākoties uz maiņu - visos turnīros 18 spēlēs viņa kontā deviņi precīzi sitieni. Iepriekšējā vasarā par Berbatova pakalpojumiem īpaši ieinteresēts bija PSG, bet darījums izpalika. Karjeras laikā Berbatovs pārstāvējis arī Sofijas CSKA un Lēverkūzenes "Bayer".

Izmantotie resursi:
Official Manchester United Website

  +4 [+] [-]

, 2012-03-15 12:33, pirms 12 gadiem
Nepatīkama atmosfēra tajā komandā ja viens par otru tā runā..

     [+] [-]

, 2012-03-15 12:40, pirms 12 gadiem
Domaaju,ka Fergusons zin ko runaa,Manchestera ir pilna ar labiem speletajiem,viens aizies bus vieta ja ne labaaks,tad ne sliktaaks.

 +31 [+] [-]

, 2012-03-15 12:41, pirms 12 gadiem
futbolistiem ir tāds liktenis, kaut proti labi spēlēt, bet laukumā tiec reti... to pašu var teikt par Kaka un vel citiem labiem spēlētājiem, izvēlies lielu naudu un sēdi uz soliņa vai mazāku naudu un spēlē katru maču.

  -4 [+] [-]

, 2012-03-15 13:15, pirms 12 gadiem
bye bye vecais Bebri

  -1 [+] [-]

, 2012-03-15 13:34, pirms 12 gadiem
uz Fullham, Arsenal vai Qpr?

  -1 [+] [-]

, 2012-03-15 13:42, pirms 12 gadiem
micers9 rakstīja: uz Fullham, Arsenal vai Qpr?
UZ DINAMO

     [+] [-]

, 2012-03-15 14:57, pirms 12 gadiem
Berbatovs varētu būt pamatsastāva vecis faktiski jebkurā augstākā līmeņa klubā un jebkurā TOP līgā! pat esot MU rezervists viņš sit pa golam katrā otrajā mačā, bet... ko var gribēt - tie taču ir United...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-15 15:11, pirms 12 gadiem
Čičarito jau šosezon grūti izsisties sākumsastāvā, ur nu vēl Berbatovam

  -2 [+] [-]

, 2012-03-15 15:20, pirms 12 gadiem
Sis cilveks ir atteicies parstavet savas valsts izlasi...pareizi vien ir ka jasez uz solina,drosi vien UNITED mazu naudinu piedava,tapec jau aizsvilas

     [+] [-]

, 2012-03-15 15:31, pirms 12 gadiem
Hossa43 rakstīja: Sis cilveks ir atteicies parstavet savas valsts izlasi...pareizi vien ir ka jasez uz solina,drosi vien UNITED mazu naudinu piedava,tapec jau aizsvilas
Dukrik,viņš izlasē nespēlē lai varētu sevi visu veltīt klubam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-15 16:55, pirms 12 gadiem
Kā var rakstīt, ka spēlētājs nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Kārtējais čempiona tituls MU un Berbatovs kluba rezultatīvākais. Uz jautājumu par mazo spēles laiku, manas domas ir ka vainīgs ir pats futbols, respektivi tā nākotnes attīstība. Futbols kļust ar vien ātrāks un no uzbrucējiem prasa ar vien lielāku darba apjomu. Komandas aizsardzība sākas jau uzbrukuma zonā. Uzbrucējiem ne tikai jāsit goli, bet arī jāpiedalās bumbas atņemšanā. Tas ir āri galvenais iemesls Berbatova mazajam spēles laikam MU rindās.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-15 16:56, pirms 12 gadiem
micers9 rakstīja: uz Fullham, Arsenal vai Qpr?
da ko tu uz skonto.

     [+] [-]

, 2012-03-15 17:33, pirms 12 gadiem
Kreks rakstīja: Kā var rakstīt, ka spēlētājs nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Kārtējais čempiona tituls MU un Berbatovs kluba rezultatīvākais. Uz jautājumu par mazo spēles laiku, manas domas ir ka vainīgs ir pats futbols, respektivi tā nākotnes attīstība. Futbols kļust ar vien ātrāks un no uzbrucējiem prasa ar vien lielāku darba apjomu. Komandas aizsardzība sākas jau uzbrukuma zonā. Uzbrucējiem ne tikai jāsit goli, bet arī jāpiedalās bumbas atņemšanā. Tas ir āri galvenais iemesls Berbatova mazajam spēles laikam MU rindās.
Nu ja tā pilnīgi godīgi, tad tā tomēr ir - Berbatovs neattaisnoja uz sevi liktās cerības! Katrā ziņā ne jau tās līdzjutēju un SAF cerības mērķim, ar kādu viņš tika pirkts. Grūti pateikt, kas tieši bija pie vainas, vai nu Berbatova nespēja iejusties komandā un saprast (iemācīties) darīt to ko no viņa prasa vai arī paša nespēja sasniegt atbilstošu kondīciju. Pārāk bieži Berbatovs krita ārā no spēles dēļ tā ka izskatījās pārāk lēns un pārturēja bumbu. Bet nu protams līdzjutēji neaizmirsīs hettriku pret Pool, kā arī daudzus citus svarīgus Berbatova gūtos vārtus, kas palīdzēja MU izcīnīt EPL titulus