Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola par ''Liverpool'': ''Tā ir tā pati komanda un tas pats treneris''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola par ''Liverpool'': ''Tā ir tā pati komanda un tas pats treneris''
Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Jau svētdien "Anfield" stadionā tiksies pagājušās sezonas Anglijas futbola Premjerlīgas vicečempione, laukuma saimniece ''Liverpool'' un čempione ''City''. Mančestriešu galvenais treneris Peps Gvardiola pirms mača izteicies, ka, neraugoties uz Liverpūles vienības vājo sezonas sākumu, tā joprojām ir tā pati komanda un tas pats treneris.

''Ja man par ''Liverpool'' izredzēm prasītu desmit spēles pirms sezonas beigām, teiktu, ka viņi nepanāktu turnīra tabulas līdervienības, taču pašreizējā situācijā, ņemot vērā pasaules kausa pārtraukumu, var notikt jebkas. Pirms pāris mēnešiem ''Liverpool'' cīnījās par četriem tituliem. Tā ir tā pati komanda un tas pats treneris. Zinu viņu kvalitātes. Spēles vienmēr bijušas grūtas,'' par nākamo pretinieci Premjerlīgas ietvaros teica Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola.

Liverpūles klubs, kas pagājušajā sezonā līdz pat pēdējai kārtai (ieskaitot) cīnījās par Premjerlīgas čempiontitulu, šo sezonu sācis vāji, astoņās spēlēs izcīnot desmit punktus un ierindojoties desmitajā pozīcijā.

Pašreizējā čempione ''City'' gan ir krietni labākā situācijā – 23 punkti deviņos mačos un vicelīderes statuss, iepaliekot vien no Londonas ''Arsenal'', kas izcīnījusi par punktu vairāk.

Abas komandas savstarpējo maču aizvadīs svētdien, pulksten 19:30 pēc Latvijas laika Liverpūles mājvietā ''Anfield''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-10-14 21:51, pirms 2 gadiem
Peps arī pateica, ka Pool joprojām ir City galvenie konkurenti. Gribētos zināt, vai viņš tiešām tā domā vai tas ir mind games?

     [+] [-]

, 2022-10-14 23:59, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Peps arī pateica, ka Pool joprojām ir City galvenie konkurenti. Gribētos zināt, vai viņš tiešām tā domā vai tas ir mind games?
Šogad MC, ar Holandu, zaudēja Anglijas superkausu Liverpool.

     [+] [-]

, 2022-10-15 10:31, pirms 2 gadiem
Tas gan neko nenozīmē. Tā ir pirmā sezonas spēle, kurā spēlētāji vēl ir atšķirīgās kondīcijās. Peps teica, ka pēdējās divas spēles pret Pool City bijuši parāk soft.
Atsevišķā spēlē City var zaudēt jebkuram.
Es vairāk domāju tādā aspektā, vai viņš tiešām domā, ka ar visu samerā lielo punktu deficītu no top 3 komandām Poll joprojām ir City galvenie konkurenti cīņā par titulu?

     [+] [-]

, 2022-10-15 10:59, pirms 2 gadiem
...nu, Pepe domā tieši to, ka šī sezona ir unikāla dēļ PK Katarā....pēc tam var būt visādi "joki"...gan treneri mainīsies, gan daļa spēlētāju būs psihologiski iztukšoti....paredzu, ka Anglijas izlases futbolisti pēc PK lielākā daļa būs nekādi...

     [+] [-]

, 2022-10-17 00:23, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Tas gan neko nenozīmē. Tā ir pirmā sezonas spēle, kurā spēlētāji vēl ir atšķirīgās kondīcijās. Peps teica, ka pēdējās divas spēles pret Pool City bijuši parāk soft.
Atsevišķā spēlē City var zaudēt jebkuram.
Es vairāk domāju tādā aspektā, vai viņš tiešām domā, ka ar visu samerā lielo punktu deficītu no top 3 komandām Poll joprojām ir City galvenie konkurenti cīņā par titulu?
Kāds rezultāts??? Ja VVD, Salah, Alison un TAA tā turpinās spēlēt, tad viss var būt!