Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Futbolistu apvienība: Balotelli nepieciešama profesionāla palīdzība

Andrejs Siliņš

Futbolistu apvienība: Balotelli nepieciešama profesionāla palīdzība
Mario Balotelli saņem noraidījumu spēlē pret "Arsenal"...
Foto: AP/Scanpix

Starptautiskā Profesionālu futbolistu federācija (FIFPro) norādījusi, ka Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" itāliešu uzbrucējam Mario Balotelli nepieciešama profesionāla palīdzība, lai tiktu galā ar disciplīnas pārkāpumiem.

Pagājušajā nedēļas nogalē Balotelli saņēma ceturto sarkano kartīti divu gadu laikā, ko pavadījis Mančestras klubā. Vēlāk kluba galvenais treneris Roberto Mančīni atzina, ka vairs neuzticas savam tautietim un, iespējams, pat mēģinās atbrīvoties no jaunā spēlētāja vasaras transfēru loga laikā. 21 gadu vecais Balotelli "City" nonāca tikai 2010. gadā, kad angļi spēlētāja iepriekšējam klubam Milānas "Inter" samaksāja 24 miljonus sterliņu mārciņu.

FIFPro ģenerālsekretārs Teo van Segelens uzskata, ka šī nav parasta problēma un tā jārisina īpaši: "Domāju, ka profesionāla palīdzība ir vienīgais risinājums. Esmu optimistisks. Viņš ir labs puisis, bet viņam ir jāmaina sava uzvedība divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, viņš ir piemērs citiem, bet viņš spēlē komandā un pret citām komandām, tāpēc ir jāciena savi kolēģi."

"Nevēlos vainot "Manchester City", tāpēc, ka tā ir viņa paša atbildība, bet arī klubam ir sava atbildība," turpināja van Segelens. "Laukumā viņam ir jāuzvedas tāpat, kā to dara visi pārējie. Nevar vienmēr pēc notikušā tikai atvainoties. Pašam ir jāsaprot, ka viņam ir problēma. Brīdī, kad viņš to sapratīs, esmu drošs, ka profesionāli cilvēki var viņam sniegt vajadzīgo palīdzību."

Balotelli bijušas problēmas ne tikai ar disciplīnu laukumā, bet arī ārpus tā. Skaļākie no tiem ir iekļūšana autoavārijā, uguņošanas sarīkošana savā dzīvesvietā, kā arī darta šautriņas iemešana kādam "City" jauniešu komandas spēlētājam.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-04-14 13:38, pirms 12 gadiem
"profesionalaa palidziba" varetu but nosutishana kapat dublieros, tikai kursh gan speletaju ar tadu ligumu gribes tur turet... bet nu cik ir redzets darbibaa... gadijums ipashi smags un tiri cilveciski nemaz palidzet negribetos.. tak viss tam chalim jau ir dots

  +1 [+] [-]

, 2012-04-14 13:43, pirms 12 gadiem
Viņam vajadzētu kursus pareizai krekliņa uzvilkšanai, bet nu tā sanāk, kad dieviņš iedod talantu nepareizajam cilvēkam.

  +6 [+] [-]

, 2012-04-14 13:45, pirms 12 gadiem
Balamutelli

  -1 [+] [-]

, 2012-04-14 13:46, pirms 12 gadiem
Es domāju viņu vajadzētu uz Gvantanamo aizsūtīt (cietums ASV), tad redzētu vai viņš laukumā būtu karalis!

     [+] [-]

, 2012-04-14 13:54, pirms 12 gadiem
Pienācīgas uzmanības devas un mīlestības trūkums bērnībā. Par to jau minēts un rakstīts nez cik daudz reižu.
Ja Itālija vēlas savās rindās atkal beidzot redzēt kvalitatīvu uzbrucēju, tad federācijai ir jāizrāda iniciatīva palīdzēt šim jauneklim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-14 15:44, pirms 12 gadiem
m. scofield rakstīja: Es domāju viņu vajadzētu uz Gvantanamo aizsūtīt (cietums ASV), tad redzētu vai viņš laukumā būtu karalis!
cietums ASV??? ir gan tur gan cietums, gan tam ir sakars ar ASV, bet diez vai tas atrodas ASV!!! bet vispār, ja esam precīzi, tas nav gluži cietums - tā ir amerikāņu militārā bāze, kur pārsvarā tur terorismā apsūdzētos noziedzniekus.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-14 16:36, pirms 12 gadiem
"šautriņas iemešana kādam "City" jauniešu komandas spēlētājam."
besī man šitādi petuhi, tip, 20 gados visu jau sasniedzis, var paņirgāties par pārējiem

     [+] [-]

, 2012-04-14 18:13, pirms 12 gadiem
putni galvaa!