Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

PAOK pirms spēles ar VEF zaudējums Grieķijas līgā

PAOK pirms spēles ar VEF zaudējums Grieķijas līgā
Sulis Markopuloss
Foto: paokbc.gr

Basketbola kluba "VEF Rīga" nākamie pretinieki Saloniku PAOK, ar ko būs tikšanās ULEB Eiropas kausa sezonas atklāšanas spēlē savā laukumā, pirms došanās uz Latviju piedzīvoja zaudējumu vietējā līgā pret Atēnu "Panionios" (51:58). Savukārt "Ventspils" nākamie pretinieki ungāru "Atomeromu" tika pie vieglas uzvaras vietējā līgā.

PAOK basketbolisti uz pirmo šīs sezonas ULEB Eiropas kausa spēli Rīgā nedosies labākajā noskaņojumā, jo šajā nedēļas nogalē piedzīvoja savu trešo zaudējumu četrās Grieķijas līgas spēlēs. PAOK savā laukumā ļoti nerezultatīvā spēlē ar 51:58 atzina Atēnu "Panionios" pārākumu, kam tā bija trešā uzvara šosezon. PAOK sastāvā neviens spēlētājs nepārsniedza divciparu skaitli gūtajos punktos, jo rezultatīvākie ar astoņiem punktiem bija pašmāju basketbolisti Dimoss Dikudis un Mihalis Janakidis, bet septiņus punktus un sešas atlēkušās bumbas pievienoja amerikāņu aizsargs Rašads Raits.

Pēc spēles PAOK galvenais treneris Sulis Markopulss atzina, ka viņa trenētā komanda nospēlēja ļoti slikti, pieļaujot daudzas kļūdas. "Tagad nāks arvien vairāk sarežģītas spēles, jo sāksies Eiropas kauss, tāpēc ceram savas problēmas novērst pēc iespējas ātrāk, lai spētu cīnīties par uzvarām," tā Saloniku komandas treneris, kurš neizslēdza iespēju lūkot pēc iespējas papildināt sastāvu. Paredzams, ka PAOK uz Rīgu dosies rītdien, kur otrdien spēlē ar VEF sāks sezonu ULEB Eiropas kausā. Spēles sākums "Arēnā Rīga" pulksten 19:30.

Spēle otrdien būs arī otram Latvijas spēcīgākajam klubam "Ventspils", kas savā laukumā FIBA Izaicinājuma kausā uzņems Ungārijas klubu "Atomeromu" (spēles sākums 19:00). Ja ventspilnieki sestdien izbraukumā ar 75:77 zaudēja Šauļos, tad "Atomeromu" vietējā līgā ar 73:52 apspēlēja "Jaszberenyi". Šajā spēlē laukumā devās visi "Atomeromu" spēlētāji, no kuriem rezultatīvākie Ferdinands Morgens (14 punkti un astoņas atlēkušās bumbas), Lorenzo Viljamss (12 punkti., piecas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles) un Donalds Kols (desmit punkti un septiņas atlēkušās bumbas).

Pēc sešām spēlēm Ungārijas līgā "Atomeromu" ar četrām uzvarām turnīra tabulā atrodas sestajā. Pirmajā FIBA Izaicinājuma kausa spēlē ungāri savā laukumā ar 83:72 pieveica Ņižņijnovgorodas basketbola klubu, kas sestdien savā laukumā izrēķinājās ar Rīgas VEF (102:88).

Izmantotie resursi:
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - KAE ΠΑΟΚ official site
European Basketball Main Page - EUROBASKET

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-13 21:15, pirms 13 gadiem
Brand87 rakstīja: 1) Kas stiprāks NN vai PAOK?
2) Janičēnoks spēlēs???
Jāatzīmē, ka uz tālo Krieviju visiem ir grūti braukt spēlēt. Pavisam citas laika zonas un arī tur strādā izteikts mājnieku faktors. Neesi kaut vai mazliet noskaņojies? Brauc mājās ar zāģi kabatā !
Par PAOK... Manuprāt, viņi noteikti kritīs arēnā, bet tas tīri mans viedoklis. Cerams, ka Janičēnoks spēlēs. Būs, kas uzbļauj, ja lidināsies kāds pa mākoņiem