Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

J. Strēlnieks: ”Ventspili noteikti neaizmirsīšu”

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

J. Strēlnieks: ”Ventspili noteikti neaizmirsīšu”
Jānis Strēlnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

BK ”Ventspils” saspēles vadītājs un kapteinis Jānis Strēlnieks, kuram mačs ar ”Atomeromu” bija pēdējais Kurzemes kluba rindās Eirokausos (šajā sezonā noteikti), pēc mača atzina, ka īsti atbrīvoties no sajūtas, ka šī spēle ir īpaša, nav izdevies. Tas traucējis, tomēr prieks, ka galu galā izdevies komandai palīdzēt uzvarēt.

”Protams, centos spēlei gatavoties kā ikdienas mača, taču kaut kur zemapziņā bija aizķēries, kā šī nav parasta spēle. Droši vien tas arī bija redzams laukumā, sevišķi pirmajā puslaikā. Prieks, ka tomēr spēju saņemties un palīdzēt komandai uzvarēt. Tik viegli nemaz negāja, un ungāri parādīja, ka arī prot spēlēt basketbolu. Izdevās sakārtot aizsardzību, ar ko arī šo spēli salauzām. Visi labi pastrādāja, pildīja trenera doto uzdevumu, kas arī deva rezultātu,” atklāja Strēlnieks.

Saspēles vadītāj pastāstīja, ka par sarunām starp abiem klubiem zināja jau pirms kāda laika, taču tas arī bija viss, jo visās niansēs sākotnēji iedziļinājās tikai aģents: ”Tagad līgums parakstīts, un tas ir uz trim gadiem. Protams, nebūs viegli, jo tas manā profesionālajā karjerā būs tikai otrais klubs. Centīšos sevi pierādīt un progresēt. Pēterburgā savācies visai interesants sastāvs, es būšu septītais ārzemnieks. No visiem šiem spēlētājiem nācies spēlēt vienīgi pret Halperinu.”

Strēlnieks arī apstiprināja, ka turpinās sekot ”Ventspils” gaitām un just līdzi komandai: ”Es te esmu bijis ilgi, un tas, ka tagad dodos uz citu komandu, nenozīmē, ka par Ventspili aizmirsīšu un saraušu visas saites. Noteikti sekošu līdzi komandas gaitām. Kas zina, varbūt kādreiz vēl spēlēšu Ventspilī. Vēl jau arī neesmu aizvadījis pēdējo maču ”Ventspils” rindās, jo priekša principiāls mačs ar ”VEF”. Noteikti centīsimies pierādīt, ka neesam nekādi peramie zēni.”

  +8 [+] [-]

, 2011-11-15 23:31, pirms 13 gadiem
lai tev veicas Janka!

  +8 [+] [-]

, 2011-11-16 00:08, pirms 13 gadiem
paldies Jani par sim skaistajam sezonam ko pavadiji BKV sastavaa!
tu mums pietruuksi,

Lai veicas Jankam jaunajaa klubaa!

  +4 [+] [-]

, 2011-11-16 13:12, pirms 13 gadiem
Veiksmi Tev jaunajā klubā

Pievienojos iepriekš teiktajam, paldies par skaistajām spēlēm un izciliem metieniem, kuri sasniedz grozu pēdējās sekundēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-16 23:12, pirms 13 gadiem
Ventspils izaudzinaatais talants aiziet pasaulee
lai veicas!