Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" iespējamie sāncenši – ļoti plaša ģeogrāfija

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" iespējamie sāncenši – ļoti plaša ģeogrāfija
Uz grozu dodas Džamars Jangs.
Foto: bkventspils.lv

Dalību FIBA Izaicinājuma kausa otrajā posmā jau nodrošinājuši BK "Ventspils" basketbolisti, taču nākamie pretinieki būs zināmi tikai pēc nākamās nedēļas mačiem. Šobrīd iespējamo sāncenšu kompānija izskatās visai raiba.

Ventspilnieki, uzvarot mačā ar "Atomeromu" (79:78) nodrošināja vietu nākamajā kārtā un pagaidām arī saglabāja pirmo vietu D grupā. Bija arī iespējams ar vienu piegājienu nodrošināt abas šīs lietas – turnīra turpinājumu un uzvaru grupā – taču tad Južnijā "Khimik" komandai bija jāuzvar "Nizhny Novgorod" spēlētājus. Tā nenotika (78:87), tāpēc D grupas pirmās vietas liktenis izšķirsies 13. decembrī Ņižņijnovgorodā. No tā, kādās vietās komandas finišēs, arī būs atkarīgs, ar ko nāksies spēlēt nākamajā posmā.

D grupas labākajam duetam FIBA Izaicinājumā otrajā posmā jeb "Last 16" pretī nāk A, B un C grupas līderi, izveidojot I (tajā spēlēs D grupās 2.vieta) un K grupu (D1), taču kādas tās būs, precīzi vēl nav zināms. Jau šobrīd zināms, ka no A grupas cīņu par kausu turpinās vācu "Ewe Basket" un spāņu "Fuenlabrada", turklāt mainīties nevar arī komandu piederība grupām – vācieši uz I, spāņi spēlēs K. Vietu sadalījums zināms arī B grupā, par kuras uzvarētājiem jau priekšlaicīgi kļuvuši Turcijas "Besiktas" basketbolisti, otrajā vietā atstājot Gruzijas "Armia". Līdz ar to turki turnīru turpinās K grupā, bet gruzīni spēlēs I.

C grupā komandas, kas turpinās cīņu, vēl nav zināms. Ticamākais, ka tālāk tiks šī brīža līderi "Roanne Basket" no Francijas (4-1), bet, kura no čehu komandām – "Pardubice" (3/2) vai "Prostejov" (3/2) – pagaidām vēl nav zināms. Savstarpējos mačos labāk veicies Pardubices komandai, kurai arī vieglāks sāncensis pēdējā kārtā, kad viesu laukumā jātiekas ar grupas pastarīti (0-5) ukraiņu Goverla. Šīs grupas uzvarētājs spēlēs I grupā, bet otrā vietā pievienosies K grupai.

Līdz ar to, ja ventspilnieki saglabās pirmo vietu grupā, tad pilnīgi noteikti spēlēs vienā grupā ar "Besiktas" un ""Fuenlabrada", bet otrā vieta garantēs braucienus uz Gruziju un Vāciju. Lai tur vai kā, skaidrs, ka komandu gaida interesanti mači, turklāt nav izslēgts, ka izdosies iezīmēt jaunu galamērķi komandas ceļojumu kartē, jo līdz šim ar klubiem no Gruzijas spēlēt nav nācies.

Izmantotie resursi
FIBA Europe

 +10 [+] [-]

, 2011-12-07 17:56, pirms 12 gadiem
vēlreiz jāsaka, ka žel, ka NBA sākās. Odoms un Viljams mby tad spēlētu Ventspils OC. Tas tik būtu kaut kas

 +11 [+] [-]

, 2011-12-07 17:58, pirms 12 gadiem
tad labāk lai paliek otrājā vietā

  +4 [+] [-]

, 2011-12-07 18:34, pirms 12 gadiem
Artūrs Bērziņš vs. Lamar Odom. tas tik būtu skats

  +2 [+] [-]

, 2011-12-07 18:47, pirms 12 gadiem
Nu pēc vakardienas spēļu iznākiumiem - var būtu viena ļot ļoti smaga grupa: gan Besiktas, gan Fuenlabrada, tad gan ir švaki un pirmās 2 vuietas būs aizrunātas ! Tākā varbūt pat prātīgāk nākamotridien zaudēt ŅN !!
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs

  +2 [+] [-]

, 2011-12-07 18:49, pirms 12 gadiem
nu ja mes busim pirmie grupa, tad pretinieki mums ir stipri,

  +7 [+] [-]

, 2011-12-07 18:54, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Beidzot Lembergiajs iedz. būtu atvilkušies uz halli
ja tā vidēji ņem, tad ventspilnieki nemaz mazāk nevelkas uz halli, kā rīdziņi.Nu, kas ir milijonajai rīgai 2-3 tūkstoši Tas pats , vai pat mazāk, kā Ventspilij 1000-1500. Tā ap 1000 jau regulāri laikam nāk, bet uz pēdējo maču ar haholiem pat noteikti vairāk bija. tā kā sekli spriežam, Ušakovijas iedzīvotāji arī nav pārāk naski fanotāji. ārpus konkurencie ir tikai hoķis, bet arī uz to neiet tikai rīdziņi

  +7 [+] [-]

, 2011-12-07 18:55, pirms 12 gadiem
onkols rakstīja: ja tā vidēji ņem, tad ventspilnieki nemaz mazāk nevelkas uz halli, kā rīdziņi.Nu, kas ir milijonajai rīgai 2-3 tūkstoši Tas pats , vai pat mazāk, kā Ventspilij 1000-1500. Tā ap 1000 jau regulāri laikam nāk, bet uz pēdējo maču ar haholiem pat noteikti vairāk bija. tā kā sekli spriežam, Ušakovijas iedzīvotāji arī nav pārāk naski fanotāji. ārpus konkurencie ir tikai hoķis, bet arī uz to neiet tikai rīdziņi
Grūti sacensties ar krievu nozombēto RD kepkas nēsētāju. Jāatskaita kreivi, jo baskets ir īstu latviešu sporta veids.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-07 19:00, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Grūti sacensties ar krievu nozombēto RD kepkas nēsētāju. Jāatskaita kreivi, jo baskets ir īstu latviešu sporta veids.
SKA Rīga jau visus piečakarēja, arī Barons-Balons izsprāga – kur lidzjūtējam parastajam garantija, ka VEFs arī nemirs varoņa nāvē.. Visi priekšnoteikumi ir - Butauts un cirka mākslinieks Miledžs ir klāt..

  -1 [+] [-]

, 2011-12-07 19:15, pirms 12 gadiem
Bicevskis rakstīja: SKA Rīga jau visus piečakarēja, arī Barons-Balons izsprāga – kur lidzjūtējam parastajam garantija, ka VEFs arī nemirs varoņa nāvē.. Visi priekšnoteikumi ir - Butauts un cirka mākslinieks Miledžs ir klāt..
Ganjau Barons atgriezīsies elitē kkad, tici man

  +2 [+] [-]

, 2011-12-07 19:17, pirms 12 gadiem
Bicevskis rakstīja: SKA Rīga jau visus piečakarēja, arī Barons-Balons izsprāga – kur lidzjūtējam parastajam garantija, ka VEFs arī nemirs varoņa nāvē.. Visi priekšnoteikumi ir - Butauts un cirka mākslinieks Miledžs ir klāt..
SKA piekāsa? Es atvainojos, augstāka līmeņa basketu par ASK Rīga nav bijis, kurš vainīgs, ka kreivu žīdi nejēdz skaitīt naudu un bīda darījumus ar krievu mafiju? Balons, jā tas bija mazliet dīvains modelis, bet arī bija atzīstams baskets.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-07 19:25, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: SKA piekāsa? Es atvainojos, augstāka līmeņa basketu par ASK Rīga nav bijis, kurš vainīgs, ka kreivu žīdi nejēdz skaitīt naudu un bīda darījumus ar krievu mafiju? Balons, jā tas bija mazliet dīvains modelis, bet arī bija atzīstams baskets.
Barons ir bijis no visiem LV klubiem vistuvāk Eirolīgai !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-07 19:43, pirms 12 gadiem
Prime Time rakstīja: Kāds Butautam un Miledžam sakars, ar krīzes vilni un Karginu&Krasovicki? Pa lielam, tas krāns Antonovs ar turpat stāvēja.

Tu smejies, ka ASK nokūpēja, bet tas kādā veidā nemaz neesi aizdomājies. Latviju apčakarēja krievs un miers mājās.


Kas attiecas uz Baronu, tad viņš uzsprāga arī dēļ krīzes sekām, kad vairs Zonnem nebija pieprasījums viņa biznesā. Tas, ka Lembergam ir lielāks kāposts aiz muguras, nenozīmē, ka BKV ir mūžīgi dzīvotspējīgs.

Pie tam, BKV faniem jāklusē, jo naudiņa nāk no Lemberga, kurš ir izvirzīts dažādām apsūdzībām, par naudas mahinācijām. Ofšori zeļ un plauksts, bet nauda tiek arī BKV klubam, no bandīta kurš apzog valsti.
Lembergs ir par skopu, lai dotu savu naudu, tur jau osta ar naftu uztur

  -2 [+] [-]

, 2011-12-07 19:51, pirms 12 gadiem
Run Usein, Run !! rakstīja: Barons ir bijis no visiem LV klubiem vistuvāk Eirolīgai !
Jā protams, jūs arī būsiet tuvu, kad bešiktaš uzvilksiet... Marš būdā!

  -1 [+] [-]

, 2011-12-07 20:07, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Jā protams, jūs arī būsiet tuvu, kad bešiktaš uzvilksiet... Marš būdā!
08/09 gada sezona
Izdīrāja visus kā mazos !!! Tikai dēļ tolaik ļoti spēcīgās ULEB grupas un LBS leģionāru kvotām nesanāca nolikt visu Eiropu uz ceļeim ! Komandā reāli bija 3,4 Eirolīgas līmeņa spēlētāji ! Toreiz viņi ASK arī izdīrāja kā mazos

     [+] [-]

, 2011-12-08 16:24, pirms 12 gadiem
Run Usein, Run !! rakstīja: 08/09 gada sezona
Izdīrāja visus kā mazos !!! Tikai dēļ tolaik ļoti spēcīgās ULEB grupas un LBS leģionāru kvotām nesanāca nolikt visu Eiropu uz ceļeim ! Komandā reāli bija 3,4 Eirolīgas līmeņa spēlētāji ! Toreiz viņi ASK arī izdīrāja kā mazos
3/4? Nosauc

     [+] [-]

, 2011-12-08 18:25, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: 3/4? Nosauc
No LRytas atstādinātais Batista (šobrīd laikam arī kapā Eirolīgā).
Šķēlem tā bija laikam labākā sezona karjierā - ne velti par viņu cik nu nopietnu, bet interesi izrādija citi Eirolīgas klubi.
Demetrius Alex - viens no lābākajiem leģionāriem LBL pastāvēšanā.
Hmm... ceturtais ? Vienu brīdi pazibēja Janičenoks, bet tik uz pāris spēlēm, tad teikšu K.Bēziņš ! - tobrīd viņš varēja arī kapāt Eirolīgā mierīgi (Ne velti noslēdza ar Funalebradu līgumu). Bija vēl šādas tādas perspektīvas. vienu brīdi arī Roulends pazibēja. izsmēja ASK finālā ar 4-1 !

     [+] [-]

, 2011-12-13 11:20, pirms 12 gadiem
Run Usein, Run !! rakstīja: Barons ir bijis no visiem LV klubiem vistuvāk Eirolīgai !
Ja Vefiņš būtu bbl finālā uzvarējuši Žalgiri, tad viņiem arī pienāktos Eirolīgas vieta. Daudz netrūka. Atgādināsi kam vajadzēja notikt, lai Barons tiktu uz eirolīgu?